Teambuilding Oss

Ook voor regio Heesch, Uden, Veghel en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Oss

Een teambuilding in Oss, die heeft zomaar de potentie om een grote verandering in je bedrijf te verwezenlijken. Op zijn tijd is het belangrijk alle werknemers eens een keer bij elkaar te roepen om weer even te bepalen waar je nu precies staat. Het kan helpen om dit even buiten de omgeving van het kantoor te doen. Wanneer je de welbekende omgeving verlaat, zie je wellicht nog eens een kant van mensen die je nog niet gezien had. Waar gesprekken bij de koffieautomaat op het werk wellicht nog oppervlakkig blijven, zullen er tijdens een teambuilding activiteit wel momenten ontstaan waarop je elkaar pas echt leert kennen. Wanneer je iets beter van elkaar begrijpt wat je nu echt drijft, gaat de samenwerking er wellicht flink op vooruit. Op die manier zal het hele bedrijf profiteren van een versterkte onderlinge band, ontstaan door een teambuilding activiteit in Oss te ondernemen. Omdat ook de keuze voor een specifiek evenement lastig kan zijn, helpen we je daar graag een handje bij. We hebben hieronder een mooi beknopt overzicht met alle uitjes die in Oss te vinden zijn, zodat je zelf niet meer op zoek hoeft. Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit het onderstaande aanbod. Wij hopen je hierbij voldoende geïnspireerd te hebben.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Oss of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Oss of omgeving

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Oss of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Oss
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Oss

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Oss of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Oss
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Oss

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Oss of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Highland Games teambuilding Oss
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games teambuilding Oss

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Oss, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Oss
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Oss

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Oss of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

City escape teambuilding Oss
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Oss

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Oss of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Oss
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Oss

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Oss of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Oss
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Oss

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Oss (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Nijmegen pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Oss
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Oss

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Oss, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

BBQ workshop als teambuilding in Oss of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Oss of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Oss of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen en outdoor teambuilding Oss
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Oss

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Oss of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Oss
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Oss

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Oss of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Oss, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Oss
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Oss

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Oss of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Oss

Heisessie omgeving Oss

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Oss is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING OSS

Wie in de omgeving van Oss komt, bevindt zich bij een stad die voorheen een erg voorname rol in Brabant speelde. Zo was er vroeger het Kwartier van Maasland, bij de Meijerij van Den Bosch, waar Oss de hoofdstad van was. Ook bevat de stad een eigen haven, die aan de Maas ligt. Het centrum heeft een prachtige, authentieke uitstraling, waardoor een wandeling in het centrum iedereen aan te raden is. Naast de haven is er ook nog de Geffense plas, waar een mooi zandstrand ligt.Geffen is een van de plaatsen in de regio die je ook even kunt bezoeken wanneer je de tijd hebt en staat onder meer bekend als geboorteplaats van Ruud van Nistelrooij. Ook plaatsen als Maassbommel en Schaijk liggen in de omgeving. Terug in Oss kun je ook de Neogotische kerk bezichtigen. Je ziet dus meer dan genoeg van de regio. Ben je er al bekend? Of ga je al het moois in de omgeving voor het eerst zien? Het kan best verfrissend zijn je personeel mee te nemen naar Oss, wanneer je zelf juist in een totaal ander deel van het land komt. Krijg hier vast een indruk van alle activiteiten die er te doen zijn.

 

 

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt