Teambuilding en teamuitjes Utrecht

of omgeving Nieuwegein, Houten, Zeist, Maarssen, IJsselstein, Vianen etc.

Teambuilding en teamuitjes Utrecht

Bij veel bedrijven staat er elk jaar een teambuilding Utrecht of teamuitje Utrecht op het programma. Samen met elkaar werken aan het teamgevoel. De woorden teambuilding of teamuitje zeggen het eigenlijk al: teambuilding is het team bouwen (Engelse vertaling) en een teamuitje is eigenlijk een ander woord voor het even eruit gaan met je team. We maken in het dagelijkse leven vaak uit van diverse teams zonder dat je het doorhebt. Je hebt bijvoorbeeld je eigen team thuis in de vorm van je familie. Ondanks dat je er niet direct aan denkt dat het een team is ben je wel samen bezig met het bijhouden/onderhouden van je/jullie huis, heb je wellicht kinderen die je aan het opvoeden bent of zijn er andere vormen van een team in je huis omgeving. Ook in de stad Utrecht bevinden zich voldoende bedrijven die graag een teambuilding of teamuitje Utrecht willen organiseren. Ook door de centrale ligging van de stad Utrecht in Nederland is het een prima stad voor andere inwoners van Nederland om hier een teambuilding of teamuitje te organiseren.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Sloepengame rally teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally teambuilding Utrecht

Het is niet voor niets dat deze teambuilding activiteit zo populair is. De combinatie van een gezellig stadscentrum, mooie grachten, plezier op het water en de noodzaak voor samenwerking, maken deze sloepengame rally tot een gewilde teambuilding activiteit. Eenmaal op het water ga je aan de slag met de teamgenoten uit jouw sloep. Hierbij gaan jullie de strijd aan met de andere groepen door het uitvoeren van diverse creatieve en denkvermogen vereisende opdrachten. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om. Ieder team wil natuurlijk de titel in de wacht slepen.  Deze teambuilding activiteit op het water in Utrecht is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Utrecht

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Utrecht
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Utrecht

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Utrecht gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

City escape teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Utrecht

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Bubbel voetbal als teamuitje in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Utrecht of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Zoek de spion teambuilding met diner in Utrecht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Utrecht

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Escape Room suitcase teambuilding Utrecht met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Utrecht met diner en cryptex GPS tocht

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van Utrecht in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Utrecht

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Utrecht of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Kookworkshop als teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Utrecht

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Utrecht (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Utrecht pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Utrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Utrecht

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Vergaderen en outdoor teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Utrecht

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Utrecht of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Utrecht of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Teambuilding zeilen Utrecht (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Utrecht (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Utrecht

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Highland Games teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Highland Games teambuilding Utrecht

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Utrecht

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Utrecht of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Culinaire teambuilding game Utrecht
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Culinaire teambuilding game Utrecht

Wie is hier de Masterchef?

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in Utrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Utrecht? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Heisessie omgeving Utrecht

Heisessie omgeving Utrecht

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Utrecht is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Utrecht of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Weekend team builden in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Weekend team builden in de Ardennen

Voor 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Utrecht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland    
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Teambuilding Alkmaar    
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam    
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                                    

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam    
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                          Teambuilding Den Haag    
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen    
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht    
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft    
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden    
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda

RegioUtrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht    
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard,     etc:                  Teambuilding Eindhoven    
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg    
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch    
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Regio Limburg    
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede    
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                  Teambuilding Arnhem    
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn    
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING UTRECHT
Ook het treinstation Utrecht Centraal is een belangrijk knooppunt in Nederland en heeft de stad Utrecht veel gebracht door de vele symposia, trainingen en congressen die er gehouden zijn. Utrecht staat daarnaast ook bekend om de prachtige grachten en monumenten die de stad rijk is met als bekendste onderdeel natuurlijk de Dom. Ook de omgeving van Utrecht heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Mediapark Hilversum, kasteel Heemstede in Houten, Slot Zeist of de Hollandse Ijssel bij Ijsselstein. Je merkt wel dat de stad Utrecht een prima keuze zou zijn voor een teambuilding Utrecht of een teamuitje Utrecht. Wil je een dagdeel, diverse dagdelen aan elkaar of een hele dag op pad met je collega’s? Samen kijken naar het gezamenlijke doel die jullie vanuit het bedrijf hebben? Een teambuilding Utrecht kan je daarbij helpen doordat je collega’s eens op een andere manier leert kennen. Ook een teamuitje Utrecht is een prima activiteit om er even op een ontspannen manier tussenuit te gaan. We hopen dat we je op weg kunnen helpen met een inspirerend aanbod voor je teambuilding Utrecht of teamuitje Utrecht en wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens jullie activiteit.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt