Teambuilding en teamuitjes Utrecht

of omgeving Nieuwegein, Houten, Zeist, Maarssen, IJsselstein, Vianen etc.

feest.jpg

Teambuilding en teamuitjes Utrecht

Bij veel bedrijven staat er elk jaar een teambuilding Utrecht of teamuitje Utrecht op het programma. Samen met elkaar werken aan het teamgevoel. De woorden teambuilding of teamuitje zeggen het eigenlijk al: teambuilding is het team bouwen (Engelse vertaling) en een teamuitje is eigenlijk een ander woord voor het even eruit gaan met je team. We maken in het dagelijkse leven vaak uit van diverse teams zonder dat je het doorhebt. Je hebt bijvoorbeeld je eigen team thuis in de vorm van je familie. Ondanks dat je er niet direct aan denkt dat het een team is ben je wel samen bezig met het bijhouden/onderhouden van je/jullie huis, heb je wellicht kinderen die je aan het opvoeden bent of zijn er andere vormen van een team in je huis omgeving. Ook in de stad Utrecht bevinden zich voldoende bedrijven die graag een teambuilding of teamuitje Utrecht willen organiseren (kijk voor hele exclusieve evenementen ook op evenementenbureaus in de omgeving van Utrecht). Ook door de centrale ligging van de stad Utrecht in Nederland is het een prima stad voor andere inwoners van Nederland om hier een teambuilding of teamuitje te organiseren.

Sloepengame rally teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally teambuilding Utrecht

Het is niet voor niets dat deze teambuilding activiteit zo populair is. De combinatie van een gezellig stadscentrum, mooie grachten, plezier op het water en de noodzaak voor samenwerking, maken deze sloepengame rally tot een gewilde teambuilding activiteit. Eenmaal op het water ga je aan de slag met de teamgenoten uit jouw sloep. Hierbij gaan jullie de strijd aan met de andere groepen door het uitvoeren van diverse creatieve en denkvermogen vereisende opdrachten. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om. Ieder team wil natuurlijk de titel in de wacht slepen.  Deze teambuilding activiteit op het water in Utrecht is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Utrecht gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Utrecht

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Leuk is het ook om deze activiteit te organiseren tijdens een congres in de omgeving van Utrecht. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Utrecht of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Expeditie Robinson als teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als teamuitje in Utrecht

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze bijzondere expeditie in Utrecht? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Na dit avontuur zijn jullie er weer klaar voor om met frisse moed naar de bewoonde zakelijke jungle terug te keren met z´n allen. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Utrecht? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Utrecht? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Happen, stappen, varen teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Zijn jullie op zoek naar een ontspannende invulling van jullie teamuitje in Utrecht? Dan is happen, stappen, varen echt iets voor jullie.  Hierbij gaan jullie genieten van een heerlijk diner onderverdeeld in etappes. Tussendoor genieten jullie van een aangename rondvaart en een verfrissende wandeling door het centrum van de stad. Zo krijgen jullie onderweg voldoende tijd om elkaar op een luchtige manier beter te leren kennen. Deze teambuilding activiteit is een ontspannende groepsactiviteit voor jullie hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een teambuilding uitje in Utrecht.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in STAD

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit veelzijdige teamuitje worden jullie geconfronteerd met een alarmerend gegeven: er bevindt zich een verrader in jullie groep en het is aan jullie om deze te ontmaskeren. Naast deze spannende mollenjacht,  krijgen jullie ook de kans om nog even te genieten van een schitterende rondvaart en een smakelijk diner. Wil je meer weten over deze happen, varen, mollen vangen teambuilding activiteit in STAD, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Utrecht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Utrecht

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Utrecht, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding regio Utrecht
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding regio Utrecht

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

De spanning onder je teamgenoten is om te snijden. De authentieke legertrucks worden opgestart en het unieke avontuur kan beginnen. Diverse missie zijn mogelijk tijdens jullie spannende legertruck rally in regio's als Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Om jullie doel te bereiken zullen jullie gebruik maken van ouderwetse en moderne technologieën. Leuk is ook om deze rally aan te kleden met een overnachting (optioneel) of zelfs een spannende helikopter dropping. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Utrecht

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding Utrecht

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Één team, één taak. Dat is vast en zeker hoe jullie te werk gaan op de afdeling. Hoog tijd om de grenzen van jullie teambuilding skills op te zoeken tijdens een originele dienstplicht teambuilding activiteit. Van goed communiceren tot gericht schieten, van het uitmuntend teamwork tot elkaar helpen over de stormbaan. In passende dienstplicht outfit beginnen jullie aan een actieve teambuilding in verschillende regio's: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Utrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Utrecht
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Utrecht

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Utrecht
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Utrecht

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Utrecht. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Utrecht

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Zoek de spion teambuilding met diner in Utrecht
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Utrecht? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Vergaderen en outdoor teambuilding Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Utrecht

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Utrecht of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Utrecht of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Heisessie omgeving Utrecht

Heisessie omgeving Utrecht

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Utrecht is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

BBQ workshop op locatie als teambuilding in Utrecht of omgeving

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Utrecht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teamuitje in Utrecht en omgeving

Ook het treinstation Utrecht Centraal is een belangrijk knooppunt in Nederland en heeft de stad Utrecht veel gebracht door de vele symposia, trainingen en congressen die er gehouden zijn. Utrecht staat daarnaast ook bekend om de prachtige grachten en monumenten die de stad rijk is met als bekendste onderdeel natuurlijk de Dom. Ook de omgeving van Utrecht heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Mediapark Hilversum, kasteel Heemstede in Houten, Slot Zeist of de Hollandse Ijssel bij IJsselstein. Je merkt wel dat de stad Utrecht een prima keuze zou zijn voor een teambuilding Utrecht of een teamuitje Utrecht. Wil je een dagdeel, diverse dagdelen aan elkaar of een hele dag op pad met je collega’s? Samen kijken naar het gezamenlijke doel die jullie vanuit het bedrijf hebben? Een teambuilding Utrecht kan je daarbij helpen doordat je collega’s eens op een andere manier leert kennen. Ook een teamuitje Utrecht is een prima activiteit om er even op een ontspannen manier tussenuit te gaan. We hopen dat we je op weg kunnen helpen met een inspirerend aanbod voor je teambuilding Utrecht of teamuitje Utrecht en wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens jullie activiteit.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland    
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Teambuilding Alkmaar    
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam    
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                                    

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam    
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                          Teambuilding Den Haag    
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen    
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht    
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft    
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden    
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda

RegioUtrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht    
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard,     etc:                  Teambuilding Eindhoven    
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg    
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch    
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Regio Limburg    
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede    
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                  Teambuilding Arnhem    
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn    
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt