Teambuilding Gelderland

Ook voor Arnhem, Doetinchem, Nijmegen etc.

Teamuitjes en teambuilding Gelderland

Teambuilding, het kan net het verschil maken tussen een 9 en een 10. Om goed werk te doen zijn er namelijk verschillende dingen nodig. Ten eerste heb je natuurlijk de juiste mensen nodig, die hun vak tot in de puntjes beheersen. Laten we er van uitgaan dat je dat voor elkaar hebt, je zult ongetwijfeld de juiste mensen aangenomen hebben. Daarnaast moeten ze ook goed met elkaar samen kunnen en willen werken. En hoewel de wil er vast wel is, kan het lastig zijn om het ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Bij de een gaat het samenwerken namelijk vanzelf, terwijl de ander wat meer moeite heeft om uit de spreekwoordelijke schulp te kruipen. Hier helpen we je dan ook graag mee, door je leuke teambuilding activiteiten in Gelderland aan te bieden. Op deze pagina zie je een aantal dingen staan, waarmee we je een idee geven wat ons netwerk je kan bieden: verschillende activiteiten die de teamband net iets sterker maken, waardoor de sfeer en uiteindelijk ook de resultaten erop vooruit gaan. Natuurlijk is dat niet alleen de verdienste van een leuke dag teambuilding Gelderland, maar het zal vast geholpen hebben. Voel je daarom vrij eens door ons aanbod heen te bladeren en om meer informatie te vragen als er iets voor je tussen zit. Voor bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Gelderland.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Gelderland
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Gelderland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Zoom around the world online teambuilding in Gelderland
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online teambuilding in Gelderland

Hoe mooi zou het zijn als de gehele wereld samen zou werken als een echt team om alle globale problemen op te kunnen lossen? Misschien kunnen jullie tijdens deze leuke online teambuilding het goede voorbeeld geven. Ditmaal spelen jullie namelijk allemaal een bekende wereldleider en gaan jullie aan de bak om een globale crisis op te lossen. Met jullie leiderschap skills, doorzettingsvermogen en creatieve denkvermogen gaat het jullie vast lukken. Tijdens deze teambuilding drukt het lot van de wereld zwaar op jullie schouders.  Zijn jullie in staat om met deze druk om te gaan, of zullen jullie bezwijken? Wil je meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Gelderland? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zoek de spion teambuilding met diner in Gelderland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Gangsterhunt teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Gelderland

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Gelderland, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

E-chopper tour als teambuilding in Gelderland
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour als teambuilding in Gelderland

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

Ineens vliegen jullie over de weg, elk op een eigen E-chopper scooter. Eerst krijgen jullie een persoonlijke instructie van jullie E-chopper instructeur. Hierna gaan jullie de weg op. Als een goed gesmeerde machine rijden jullie als één team langs mooie vergezichten. Na al dat thuiswerken en die veel te lange corona lockdown blazen jullie als het ware een beetje frisse lucht door jullie team heen. Deze teambuilding activiteit is inclusief instructeurs, verzekering en instructeurs. Wil je meer weten over deze stoere teambuilding activiteit in Gelderland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Gelderland
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Gelderland

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Gelderland. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Gelderland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Gelderland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Kookworkshop teamuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Kookworkshop teamuitje Gelderland

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Gelderland en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over deze culinaire teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Escape Room suitcase teambuilding Gelderland met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Gelderland met diner en cryptex GPS tocht

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van de stad in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Gelderland? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Gelderland
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Gelderland

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Gelderland gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Gelderland

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Gelderland of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Gelderland
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Gelderland is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Gelderland

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze expeditie in Gelderland? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Gelderland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Gelderland

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Gelderland

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Trabantjes rally teamuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally teamuitje Gelderland

Houden jij en je collega´s (of vrienden) ook zo van authentieke auto´s? Lekker touren over mooie landweggetjes en onderweg natuurlijk op leuke plekjes stoppen om de wereld (in dit geval Nederland) van een andere kant te bekijken. Dan is deze rally in het paradepaardje van het voormalige Oostblok een absolute satisfier. Diverse aanvulling (catering etc.) zijn mogelijk. Voor meer informatie over dit rally teamuitje in Gelderland (voor 2 tot 200 deelnemers), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Gelderland

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Gelderland krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

BBQ workshop als teambuilding in Gelderland of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Gelderland of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Gelderland

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Gelderland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in Gelderland verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Highland Games teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games teambuilding Gelderland

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vlot bouwen teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vlot bouwen teambuilding Gelderland

Wil jij samen met je team alle wateren kunnen bevaren aan het eind van de dag? Boek dan de activiteit vlot bouwen! Een vlot bouwen lijkt simpel maar er is veel communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen nodig om samen de overkant te halen. Dirigeer jij het team naar een stabiel en waterproof vlot? Durf jij de uitdaging aan? Voor meer informatie over dit hopelijk niet al te natte teambuilding uitje in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Gelderland of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Gelderland of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Gelderland of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Culinaire teambuilding game Gelderland
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Culinaire teambuilding game Gelderland

Wie is hier de Masterchef?

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje in Gelderland, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen en outdoor teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Gelderland

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Gelderland of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Gelderland uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Gelderland

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Gelderland hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Gelderland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Gelderland

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Gelderland te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Gelderland

Heisessie omgeving Gelderland

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Gelderland is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING GELDERLAND
Teambuilding Gelderland, er zijn genoeg mooie locaties voor. Wat dacht je van Nijmegen, een stad die er in de tijd van de Romeinen al was? Een stad die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en je daardoor graag ziet verschijnen. En ook voor jou en je bedrijf is deze stad iets om naar uit te kijken: het groen, de parken, maar ook bijvoorbeeld de waalkade, waar een prachtig uitzicht op de gelijknamige rivier is. In de omgeving zijn ook plaatsen als Zevenaar en Wijchen te vinden, die je graag aan een leuke dag helpen. Ga je liever naar hoofdstad Arnhem? Deze sportieve stad, waar de NOC NSF gevestigd is, voorziet je ongetwijfeld met veel plezier van een leuke teambuilding met sportief element. Dan is er natuurlijk ook nog Wageningen, nog zo’n stad die bekend staat om haar groene omgeving en haar Universiteit. Mogelijkheden zijn er dus genoeg in Gelderland, dat is je vast al wel duidelijk. We helpen je graag op weg met ons aanbod, waar je hiernaast een indruk van kunt krijgen. Kijk daarom eens goed rond en laat je inspireren!

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt