Teambuilding en teamuitjes Eindhoven

of omgeving Veldhoven, Helmond, Best, Waalre, Valkenswaard etc.

feest.jpg

Teambuilding en teamuitjes Eindhoven

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje in Eindhoven op het programma? Samen met je collega’s op een ander manier kijken naar het gezamenlijke doel wat er vanuit het bedrijf staat? Teambuilding is het Engelse woord voor team bouwen en sluit aan bij het verbeteren van het gevoel wat je hebt om het gezamenlijke doel te behalen met je collega’s. Of je nu kiest voor een actieve teambuilding Eindhoven, een citygame als teambuilding Eindhoven of een leuk personeelsuitje waarbij je juist aan tafel zit om elkaar beter te leren kennen. De stad Eindhoven is ook een prima uitvalsbasis voor je teambuilding of teamuitje in Eindhoven. Ben je op zoek naar een heel erg exclusief evenement, kijk dan op evenementenbureaus in Eindhoven. De stad is qua grootte de vijfde stad van ons land en heeft een bijzonder uitgaansleven met de vele cafés en restaurants. Naast bijvoorbeeld het stadswandelpark in Eindhoven heeft ook de omgeving Eindhoven voldoende te bieden. Wat te denken van de leuke kroegen in Valkenswaard, het kasteel in Helmond, het mooie Deurne of het knusse en gezellige centrum van Best. Eindhoven bruist en dat mag je gerust ervaren tijdens een teambuilding in Brabant boordevol gezelligheid.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Eindhoven

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een congres in Eindhoven. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Eindhoven of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Meerdaagse teambuilding in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Meerdaagse teambuilding in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Voor het organiseren van een meerdaagse teambuilding met overnachting is het altijd lastig om de juiste locatie te vinden. Op een van de groepsaccommodaties van Hotel Landduin is bijzonder veel mogelijk. Met voldoende slaapkamers met badkamer tot vergaderzalen, van een mooie tuin tot zelfs een subtropisch zwembad in de directe omgeving, is er heel veel mogelijk voor meerdaagse teambuilding evenementen.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze teambuilding groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Eindhoven? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als teamuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als teamuitje in Eindhoven

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze bijzondere expeditie in Eindhoven? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Na dit avontuur zijn jullie er weer klaar voor om met frisse moed naar de bewoonde zakelijke jungle terug te keren met z´n allen. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in Eindhoven, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Eindhoven? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Eindhoven gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding regio Eindhoven
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding regio Eindhoven

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

De spanning onder je teamgenoten is om te snijden. De authentieke legertrucks worden opgestart en het unieke avontuur kan beginnen. Diverse missie zijn mogelijk tijdens jullie spannende legertruck rally in regio's als Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Om jullie doel te bereiken zullen jullie gebruik maken van ouderwetse en moderne technologieën. Leuk is ook om deze rally aan te kleden met een overnachting (optioneel) of zelfs een spannende helikopter dropping. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Eindhoven

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Eindhoven (kijk ook op bedrijfsuitje Brabant), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Gangsterhunt teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Eindhoven

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Einhdoven, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Eindhoven

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Eindhoven. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Eindhoven

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

BBQ workshop als teambuilding in Eindhoven of omgeving
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

BBQ workshop als teambuilding op locatie in Eindhoven of omgeving

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Kijk ook eens op Onemotion BBQ workshops. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion teambuilding met diner in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Eindhoven

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Eindhoven of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Eindhoven

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Eindhoven of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Eindhoven of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Eindhoven

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Eindhoven of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Eindhoven

Heisessie omgeving Eindhoven

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Eindhoven is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teamuitje in Eindhoven en de directe omgeving

Ook op het gebied van bedrijven is Eindhoven een belangrijke stad in Noord-Brabant, Nederland en ver buiten de grenzen. Het is niet voor niks dat de titel “slimste regio van de wereld” al eens naar Eindhoven is gegaan. Met DAF, ASML en Philips is dit geen vreemde titel voor de stad en zijn omgeving. Logisch dat deze bedrijven op zoek zijn naar een uitdagende teambuilding Eindhoven of juist een spectaculair teamuitje Eindhoven. Met de (bekende) naam van o.a. deze bedrijven maar ook je eigen bedrijf komt er een druk om te presteren. Dagelijks moeten diverse deadlines worden behaald en zitten er weer diverse teams op processen om te kijken waar net die kleine winst (voor het bedrijf erg belangrijk) gemaakt kan worden. Teambuilding is dan ook logisch kijken naar de samenwerking tussen jou en je collega’s. Wie is sterk in welke onderdelen/werkzaamheden en wie kan daar juist wat ondersteuning gebruiken om zo het hele team te laten groeien. Op naar betere resultaten en een zowel persoonlijke als team groei. Op deze pagina helpen we je graag verder om inspiratie op te doen voor je teambuilding Eindhoven of je teamuitje Eindhoven. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Londen, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Manchester.

Overige links

Kijk voor teambuilding in Keulen op: Teambuilding Köln

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt