Teambuilding Den Haag

of omgeving Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam etc.

Teambuilding Den Haag

Ben jij dit jaar aan de beurt om een teambuilding in Den Haag te organiseren? Samen met je collega’s Den Haag ontdekken en elkaar beter lekker kennen tijdens een teambuilding of teamuitje? Op deze pagina helpen we je graag verder en hopen we je direct van inspiratie te voorzien voor een teambuilding Den Haag of teamuitje Den Haag. Teambuilding is het Engelse woord voor het bouwen van een team. Het bouwen van een team kan prima tijdens een teamuitje of teambuilding. Elkaar beter leren kennen terwijl je een mooie uitdaging aangaat, samen strategische plannen gaat smeden of misschien wel gewoon lekker gezellig samen een dag er tussenuit zijn. Den Haag is ook een prima uitvalsbasis voor een teambuilding Den Haag. De stad is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland (kijk ook op Bedrijfsuitje Zuid-Holland) en heeft een erg belangrijke rol in ons land. Het parlement, residentie van het koninklijk huis, ministeries, Internationaal Strafhof, de regering en ambassades o.a. bevinden zich allemaal in deze stad. Door de aanwezigheid van al deze belangrijke bewoners heeft de stad veel werkgelegenheid. Logisch dat teambuilding Den Haag geen vreemde activiteit is in de stad en jaarlijks vaak op het programma staat van verschillende bedrijven.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

City escape teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Den Haag

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Den Haag

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Den Haag of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in de omgeving van Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Den Haag

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Den Haag (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Den Haag pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding zeilen Den Haag (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Den Haag (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Den Haag

Strategie, sluwheid, teamwork, het zijn allemaal kenmerken van deze teambuilding activiteit. En of je nu gebruik maakt van verfballetjes (paintball), zachte pijlen (Archery Tag), of lasers, het idee is gewoon hetzelfde: samen met jou teamleden probeer je de tegenstander te verslaan, wat heet..., te overrompelen. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Den Haag

Als een nietsvermoedend konijntje zie je de tegenstander gehurkt in het gras zitten. Je spant je boog. Een zweetdruppel valt op de grond. Een takje kraakt onder de zool van je schoen. De tegenstander staat verschrikt op en schiet een pijl in jouw richting. Je duikt weg. Ditmaal is het jouw beurt en jij mist niet. Je teamleden juichen voor je. Dit energieke en euforische teambuilding uitje is min of meer een combinatie van boogschieten en trefbal. Met een zachte pijlpunt uiteraard. Dit wordt een hele spannende tijd met kameraadschap, gezelligheid en gezonde competitiviteit. Meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Den Haag

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

In de Touwen teambuilding Den Haag (omgeving)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

In de Touwen teambuilding Den Haag (omgeving)

Daar hang je dan op eenzame hoogte. Gelukkig zijn jouw teamleden erbij om je wat minder eenzaam te laten voelen en je naar de overkant te helpen. Als groep gaan jullie voor de gezamenlijke missie, met z´n allen de overkant bereiken. Natuurlijk laten jullie niemand achter als jullie, met op de achtergrond de bomen, langs de touwen manoeuvreren. Voor meer informatie over deze teambuilding in de touwen in de omgeving van Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Den Haag

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Den Haag of omgeving uitkomst. Kijk voor andere vergaderlocaties ook op vergaderlocaties in Den Haag. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Trabantjes rally teamuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally teamuitje Den Haag

Houden jij en je collega´s (of vrienden) ook zo van authentieke auto´s? Lekker touren over mooie landweggetjes en onderweg natuurlijk op leuke plekjes stoppen om de wereld (in dit geval Nederland) van een andere kant te bekijken. Dan is deze rally in het paradepaardje van het voormalige Oostblok een absolute satisfier. Diverse aanvulling (catering; kijk ook eens op het catering Den Haag.) zijn mogelijk. Voor meer informatie over dit rally bedrijfsuitje in Den Haag (voor 2 tot 200 deelnemers), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Den Haag

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Bubbel voetbal als teamuitje in Den Haag of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Den Haag of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Den Haag
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Den Haag

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Den Haag of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Automotive fabrieksexcursie als teamuitje vanuit Den Haag
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Automotive fabrieksexcursie als teamuitje vanuit Den Haag

De Automotive industrie staat wereldwijd bekend als één van de industrieën met de strengste kwaliteitseisen en de best geoptimaliseerde productieprocessen. Van 50 PPM (50 fouten per miljoen) tot Kaizen Blitz, van Lean Manufacturing tot extreem gerobotiseerde processen. Een excursie naar een dergelijke fabriek kan er dan ook voor zorgen dat je op een heel andere manier naar je eigen bedrijf zult gaan kijken. Maar naast leerzaam is dit personeelsuitje ook nog eens bijzonder leuk. Wie houdt er immers niet van mooie auto´s? Tijdens een één-of meerdaagse excursie krijg je een unieke rondleiding en vaak mag je de producten ook nog eens uitproberen. Een  uitstapje naar een fabriek is mogelijk in Nederland, België, Duitsland, Engeland en zelfs Italië. Het vervoer wordt geregeld. Het programma kan worden uitgebreid met diverse leuke activiteiten. Zin om een kijkje te nemen in een fabriek? Vraag dan hier meer informatie aan over de mogelijkheden binnen Nederland, België, Duitsland, Engeland en Italië.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Den Haag
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Den Haag

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Den Haag of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Den Haag

Heisessie omgeving Den Haag

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Den Haag is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Overige links

Wil je informatie over teambuilding activititeiten in Bremen, kijk dan op Teambuilding Bremen.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING DEN HAAG OF OMGEVING
Met KPN, Justitie, VROM, Defensie, Binnenlandse Zaken, PostNL, ING Bank, AEGON, T-Mobile, Ahold, Siemand en o.a. Shell zullen de teambuilding en teamuitjes Den Haag niet achterwegen blijven. Met de net genoemde bewoners is het uiteraard ook belangrijk samen te werken wanneer de druk hoog is. Elkaar ondersteunen waar nodig, versterken en elkaar helpen te groeien op zowel goede als slechte eigenschappen. Je hebt het vast niet door maar je maakt als persoon stiekem deel uit van veel verschillende teams. Wellicht beoefen je een sport met een team, heb je een groep studenten waar je nog contact mee hebt of werk je samen met collega’s aan diverse verbeteringen om het bedrijf verder te helpen. Veelal is teambuilding een belangrijk onderdeel die je regelmatig terug laat komen. Jaarlijks is wellicht zelfs wat te weinig aangezien je bouwt aan een verbetering van dit team. Het is ook niet altijd nodig om een uitje hieraan te koppelen. Wissel het af met diverse activiteiten binnen je bedrijf, een teambuildings ochtend waarin iedereen kan meedenken of een andere optie met een teamuitje als afsluiter. Of je nu gaat voor een dagdeel of een volledig verzorgde dag, we helpen je graag op weg naar een succesvolle teambuilding Den Haag of geven je graag inspiratie voor een teamuitje Den Haag. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Bristol, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Bristol.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt