Teambuilding Doetinchem

Ook voor Aalten, Groenlo, Winterswijk, Didam etc.

Teamuitjes en teambuilding Doetinchem

Doetinchem, de stad waar voetbalclub de Graafschap te vinden is. Wat samenwerken is weet men hier daarom wel. De mouwen opstropen en hard werken, dat is ze in de Achterhoek wel toevertrouwd. Om deze reden is Doetinchem de uitgelezen plek om het werk in teamverband een boost te geven. Hier staat het collectief centraal, iets wat ook professioneel gezien tot grote resultaten kan leiden. Een prachtige teamprestatie die zijn weerga niet kent, die kan worden neergezet na een mooie teambuilding in Doetinchem. Een unieke stad en een originele keuze voor een teambuilding, waar nog een aantal mooie, historische gebouwen te vinden zijn, zoals Kasteel de Slangenburg. Een prachtplek die zeker het bezoeken waard is als je in de omgeving bent. Dat in Doetinchem een goede mentaliteit heerst, zorgt ervoor dat men hier geroemd wordt om de teamprestaties. Dat is echter niet het enige: naast hard werk moet er vooral ook naar elkaar gekeken worden en moet iedereen weten wat zijn of haar taak is. Er zijn verschillende ludieke spellen te vinden om te zorgen dat je nog beter op elkaar ingespeeld raakt. Ook wanneer het al goed gaat, kan een teambuilding het resultaat nog een zetje geven. Kijk daarom eens wat er te vinden is op het gebied van teambuilding in Doetinchem.

E-chopper tour als teambuilding in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour als teambuilding in Doetinchem

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

Ineens vliegen jullie over de weg, elk op een eigen E-chopper scooter. Eerst krijgen jullie een persoonlijke instructie van jullie E-chopper instructeur. Hierna gaan jullie de weg op. Als een goed gesmeerde machine rijden jullie als één team langs mooie vergezichten. Na al dat thuiswerken en die veel te lange corona lockdown blazen jullie als het ware een beetje frisse lucht door jullie team heen. Deze teambuilding activiteit is inclusief instructeurs, verzekering en instructeurs. Wil je meer weten over deze stoere teambuilding activiteit in Doetinchem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Doetinchem

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Doetinchem. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Doetinchem
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Doetinchem

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Doetinchem, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Zoom around the world online teambuilding in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online teambuilding in Doetinchem

Hoe mooi zou het zijn als de gehele wereld samen zou werken als een echt team om alle globale problemen op te kunnen lossen? Misschien kunnen jullie tijdens deze leuke online teambuilding het goede voorbeeld geven. Ditmaal spelen jullie namelijk allemaal een bekende wereldleider en gaan jullie aan de bak om een globale crisis op te lossen. Met jullie leiderschap skills, doorzettingsvermogen en creatieve denkvermogen gaat het jullie vast lukken. Tijdens deze teambuilding drukt het lot van de wereld zwaar op jullie schouders.  Zijn jullie in staat om met deze druk om te gaan, of zullen jullie bezwijken? Wil je meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Doetinchem? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Doetinchem

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Doetinchem of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Doetinchem

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Doetinchem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Doetinchem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Doetinchem

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Doetinchem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Doetinchem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Doetinchem
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Doetinchem

Inclusief heerlijk diner

Dit teamuitje begint op een hele bijzondere manier. Iedereen is lekker aan het werk en dan ineens, een video; de directeur is ontvoerd.... , chaos en paniek op de werkvloer. Gelukkig zijn jullie er om de middag weer tot een goed einde te brengen. Dit zinderende teamuitje in Doetinchem of omgeving is tevens inclusief een 3-gangen keuzediner. Voor meer informatie over dit help de directeur is ontvoerd teamuitje in Doetinchem of omgeving (kijk ook bedrijfsuitje Doetinchem), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Doetinchem

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Doetinchem
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Doetinchem

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in de omgeving van Doetinchem, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Doetinchem

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Doetinchem (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Doetinchem
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Doetinchem

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Doetinchem, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

BBQ workshop als teambuilding in Doetinchem of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Doetinchem of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Doetinchem

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Doetinchem

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Doetinchem of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Doetinchem
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Doetinchem

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Doetinchem of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Doetinchem (kijk ook op teambuilding Gelderland), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Film en Strategie Teambuilding Doetinchem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Doetinchem

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Doetinchem of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Doetinchem of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Doetinchem of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Doetinchem of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Heisessie omgeving Doetinchem

Heisessie omgeving Doetinchem

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Doetinchem is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Culinaire teambuilding game Doetinchem
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Culinaire teambuilding game Doetinchem

Wie is hier de Masterchef?

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in Doetinchem? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING DOETINCHEM
Niet alleen Doetinchem zelf, ook de omgeving biedt je graag de nodige kansen om je teambuilding vorm te geven. Natuurlijk kun je hierbij de stad ingaan, maar je kunt ook de omgeving opzoeken. zo zijn er bijvoorbeeld Emmerik en Isselburg, net iets kleiner en daardoor wellicht wat fijner. Ook is er Varsseveld, waar de wieg van Guus Hiddink stond. Wij bieden je hierbij graag wat ideeën over wat je allemaal kunt gaan doen. Wil je een actief uitje waarbij iedereen tot het uiterste moet gaan? Het avontuur aangaan, vlotten bouwen, allemaal uitjes waarbij even de kantooromgeving vergeten wordt en de buitenlucht wordt opgezocht. Heb je liever een  uitje waarbij vooral je hersenen gebruikt worden? Ook het oplossen van raadsels samen kan een heilzame werking hebben op het teamverband. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is in Doetinchem en omgeving. Ons ruime netwerk helpt graag om je de mooiste oplossing te bieden. Wie weet is ook een leuke vergadering een mooie aanvulling, waar je de teambuilding gelijk in de praktijk kunt brengen. Wij helpen je dan ook graag aan een verse portie inspiratie, die je hier kunt vinden.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt