Teambuilding Leeuwarden

Ook voor Franeker, Dokkum, Harlingen, St. Annaparochie en omgeving

feest.jpg

Teamuitjes en teambuilding Leeuwarden

De stad Leeuwarden kan een mooi decor zijn voor een teambuilding, een stad waar je misschien niet meteen aan denkt, maar die wel aan je wensen kan voldoen. Zoek je naar een bedrijvige stad in een mooie rustige omgeving, een authentieke plek die zijn gelijke in Nederland niet kent? Dan is de Friese hoofdstad bij uitstek geschikt. Op zichzelf is het natuurlijk een bezoek waard, maar er kan ook een mooie teambuilding gehouden worden. Je kunt op die manier zorgen dat je, in een mooie omgeving, een uitje meemaakt dat de sfeer op de werkvloer verbetert. Je zult misschien al leuke uitjes in gedachten hebben die hieraan bij kunnen dragen. Wellicht is het wel lastig om op jezelf heel Leeuwarden af te speuren om de juiste opties te vinden. Wat dat betreft komt het goed uit dat wij dat vast voor je gedaan hebben.Zo kun je putten uit een groot aantal uitjes in de omgeving, waarbij ieder uitje iets heeft wat voor een teamband zorgt, ieder op een geheel eigen wijze. Het vinden van de juiste optie in Leeuwarden kan er voor zorgen dat je je personeel kunt inspireren net iets meer uit zichzelf en elkaar te halen. Kijk daarom hieronder wat er allemaal in Leeuwarden te vinden is.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leeuwarden

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Leeuwarden of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Leeuwarden? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Leeuwarden gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Leeuwarden

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Leeuwarden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Leeuwarden

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Leeuwarden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Leeuwarden? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Leeuwarden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Leeuwarden

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Leeuwarden, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in Leeuwarden

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit veelzijdige teamuitje worden jullie geconfronteerd met een alarmerend gegeven: er bevindt zich een verrader in jullie groep en het is aan jullie om deze te ontmaskeren. Naast deze spannende mollenjacht,  krijgen jullie ook de kans om nog even te genieten van een schitterende rondvaart en een smakelijk diner. Wil je meer weten over deze happen, varen, mollen vangen teambuilding activiteit in Leeuwarden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leeuwarden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Percussie teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Leeuwarden

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Leeuwarden of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving Leeuwarden verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Leeuwarden

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Leeuwarden

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Leeuwarden. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zoek de spion teambuilding met diner in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Leeuwarden

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Leeuwarden? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Maak je eigen lipdub teamuitje Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Leeuwarden

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Leeuwarden of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leeuwarden

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Film en Strategie Teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Leeuwarden

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Rotterdam of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leeuwarden

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Leeuwarden of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Leeuwarden

Heisessie omgeving Leeuwarden

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Leeuwarden is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teamuitjes in Leeuwarden en directe omgeving

Leeuwarden is door haar ligging voor veel Nederlanders een goed bewaard geheim. Wanneer je uit een van de zuidelijke provincies, of uit de randstad komt, kan de schoonheid van deze stad nog voor veel mensen onbekend zijn. Daarom is het een leuk idee je heil op teambuilding gebied in het noorden van het land te zoeken. Dat de gedachten hierbij direct uitgaan naar Leeuwarden is natuurlijk logisch. Aan de andere kant zijn er ook plaatsen als Franeker en Drachten die je graag welkom heten. Leeuwarden zelf heeft al een lange historie: in de tijd van de Romeinen woonden er al mensen in dit gebied. In de stad is een prachtige toren, de Oldenhove, vanwaar de stad bekeken moet worden. Met de musea die er te vinden zijn is er ook voor de culturele bezoeker meer dan genoeg te vinden. Het zal je daarom opvallen hoe veel er toch te zien is in het Friese land. We helpen je graag je weg te vinden en reiken je vast wat leuke uitjes aan. Voel je daarom vrij om eens te kijken naar de uitjes die hiernaast te vinden zijn, waarbij je vrijblijvend om meer informatie kunt vragen.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt