Teambuilding Leeuwarden

Ook voor Franeker, Dokkum, Harlingen, St. Annaparochie en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Leeuwarden

De stad Leeuwarden kan een mooi decor zijn voor een teambuilding, een stad waar je misschien niet meteen aan denkt, maar die wel aan je wensen kan voldoen. Zoek je naar een bedrijvige stad in een mooie rustige omgeving, een authentieke plek die zijn gelijke in Nederland niet kent? Dan is de Friese hoofdstad bij uitstek geschikt. Op zichzelf is het natuurlijk een bezoek waard, maar er kan ook een mooie teambuilding gehouden worden. Je kunt op die manier zorgen dat je, in een mooie omgeving, een uitje meemaakt dat de sfeer op de werkvloer verbetert. Je zult misschien al leuke uitjes in gedachten hebben die hieraan bij kunnen dragen. Wellicht is het wel lastig om op jezelf heel Leeuwarden af te speuren om de juiste opties te vinden. Wat dat betreft komt het goed uit dat wij dat vast voor je gedaan hebben.Zo kun je putten uit een groot aantal uitjes in de omgeving, waarbij ieder uitje iets heeft wat voor een teamband zorgt, ieder op een geheel eigen wijze. Het vinden van de juiste optie in Leeuwarden kan er voor zorgen dat je je personeel kunt inspireren net iets meer uit zichzelf en elkaar te halen. Kijk daarom hieronder wat er allemaal in Leeuwarden te vinden is.

Workshop Almere

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leeuwarden

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leeuwarden

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Leeuwarden of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Leeuwarden

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen lipdub teamuitje Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Leeuwarden

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Leeuwarden of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding zeilen Leeuwarden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Leeuwarden (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leeuwarden

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Film en Strategie Teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Leeuwarden

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Rotterdam of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Leeuwarden

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Leeuwarden

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Leeuwarden (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

In de Touwen teambuilding Leeuwarden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

In de Touwen teambuilding Leeuwarden (omgeving)

Ben jij een echte durfal? Of juist niet maar wil je grenzen verleggen? Samen met je team klauter je van boom naar boom. Een ideaal moment om eens flink uit je comfortzone te stappen en elkaar te ondersteunen tijdens deze teambuildingsactiviteit in Leeuwarden of omgeving. Kom erachter hoe waardevol je bent als ondersteuner maar misschien ook wel als leider. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in jouw regio. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie over deze teambuilding in de touwen in de omgeving van Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Leeuwarden

Deze teambuilding activiteiten in Leeuwarden zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in Leeuwarden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Leeuwarden

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Leeuwarden of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving Leeuwarden verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leeuwarden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leeuwarden

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Leeuwarden of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Leeuwarden

Heisessie omgeving Leeuwarden

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Leeuwarden is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Leeuwarden of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Leeuwarden of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Leeuwarden of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING LEEUWARDEN
Leeuwarden is door haar ligging voor veel Nederlanders een goed bewaard geheim. Wanneer je uit een van de zuidelijke provincies, of uit de randstad komt, kan de schoonheid van deze stad nog voor veel mensen onbekend zijn. Daarom is het een leuk idee je heil op teambuilding gebied in het noorden van het land te zoeken. Dat de gedachten hierbij direct uitgaan naar Leeuwarden is natuurlijk logisch. Aan de andere kant zijn er ook plaatsen als Franeker en Drachten die je graag welkom heten. Leeuwarden zelf heeft al een lange historie: in de tijd van de Romeinen woonden er al mensen in dit gebied. In de stad is een prachtige toren, de Oldenhove, vanwaar de stad bekeken moet worden. Met de musea die er te vinden zijn is er ook voor de culturele bezoeker meer dan genoeg te vinden. Het zal je daarom opvallen hoe veel er toch te zien is in het Friese land. We helpen je graag je weg te vinden en reiken je vast wat leuke uitjes aan. Voel je daarom vrij om eens te kijken naar de uitjes die hiernaast te vinden zijn, waarbij je vrijblijvend om meer informatie kunt vragen.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt