Teambuilding Roermond

Ook voor Maasbracht, Weert, Monfort en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Roermond

Een teambuilding in Roermond kan je bedrijf een mooie boost geven. Door deze Limburgse stad te kiezen zijn zowel Noord-Brabant als Duitsland niet ver weg, terwijl de gezelligheid van de provincie wel omarmd worden. Omdat mensen gewoontedieren zijn, houden ze ervan zich te gedragen zoals ze al gedaan hebben. Wanneer er dus goed is samengewerkt tijdens een teambuilding uitje, zal het ervoor zorgen dat het werk vervolgens ook vloeiender verloopt. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om daarvoor te zorgen. Zo kun je met zijn allen een front vormen en samen leuke en originele opdrachten uitvoeren, dat kan zeker helpen. Je kunt echter ook kiezen het tegen elkaar op te nemen, waardoor je als team de tegenstander moet verslaan door net iets sneller, slimmer of sterker te zijn. Zo kun je zorgen dat de verschillende teams scherp blijven: er is voor allebei de uitjes dan ook wat te zeggen. Wij bieden jou dan ook de keuze tussen verschillende uitjes, welke bij jou past kun je natuurlijk het beste zelf bepalen. Door ons ruime netwerk kunnen we de leukste uitjes in de regio aanbieden, zoals je op deze pagina kunt zien. Welke je dan uiteindelijk kiest is aan jou. We hopen je dan ook genoeg geïnspireerd te hebben.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Roermond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Roermond

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Roermond of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

City escape teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Roermond

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Roermond of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Roermond of omgeving
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Roermond of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Roermond of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Vergaderen en outdoor teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Roermond

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Roermond of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Roermond
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Roermond

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Roermond of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Roermond
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Roermond

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Roermond of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Kroegenspel teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Roermond

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Roermond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Roermond

Deze teambuilding activiteiten in de omgeving van Roermond en omgeving zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Roermond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen..

Kookworkshop als teamuitje in Roermond
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Roermond

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Roermond (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Film en Strategie Teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Roermond

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Roermond of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Roermond of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

In de Touwen teambuilding Roermond (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

In de Touwen teambuilding Roermond (omgeving)

Ben jij een echte durfal? Of juist niet maar wil je grenzen verleggen? Samen met je team klauter je van boom naar boom. Een ideaal moment om eens flink uit je comfortzone te stappen en elkaar te ondersteunen tijdens deze teambuildingsactiviteit in Roermond of omgeving. Kom erachter hoe waardevol je bent als ondersteuner maar misschien ook wel als leider. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in jouw regio. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie over deze teambuilding in de touwen in de omgeving van Roermond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding Roermond
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Roermond

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Roermond of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving Roermond verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Roermond
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Roermond

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Roermond of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Roermond

Heisessie omgeving Roermond

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Roermond is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ROERMOND
Roermond is een stad in Limburg die een indrukwekkende geschiedenis heeft, die niet iedereen zal weten. Vanaf 1339 was de stad een van de hoofdsteden van het hertogdom Gelre, waarmee de stad een belangrijke positie in de handel vervulde. Cultuur en historie staan hoog in het vaandel, daarom is de stad daarin 2e van de provinicie Limburg. Door het ruime aantal winkels en de maasplassen kiezen veel mensen voor deze stad wanneer ze voor een vakantie in eigen land gaan, waarbij ook Belgen en Duitsers de stad graag verkiezen. In de omgeving liggen dan nog plaatsen als Haelen en Maasbracht, waar er iets meer rust heerst, maar de ligging nog steeds even mooi is. Hoewel we je dan ook van harte uitnodigen de stad zelf te bezoeken, mogen ook de plaatsen in de omgeving beslist niet worden vergeten. Onder meer door de losse sfeer die in de hele provincie heerst belooft het een zeer ontspannende dag te worden, die hopelijk een nog beter teamgevoel teweeg brengt. Voel je daarom vrij om eens te kijken wat er allemaal te vinden is in Roermond. Doordat wij het voorwerk al hebben gedaan is je een hoop werk bespaart. Je hoeft alleen maar je ogen de kost te geven.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt