Teambuilding en teamuitjes Maastricht

of omgeving Valkenburg, Heerlen, Geleen, Sittard, Kerkrade etc.

feest.jpg

Teambuilding en teamuitjes Maastricht

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Maastricht? Of een teambuilding waarbij je samen met je collega’s dichter bij elkaar komt? Om tijdens je teambuilding Maastricht verder te komen met je bedrijf, afdeling, team of direct collega’s is het belangrijk om een heldere doelstelling te hebben. Daarnaast is uiteraard ook open communicatie van groot belang waarbij je praat met openheid, respect en eerlijkheid. Luister naar elkaars mening, geef goede en opbouwende feedback en ontvang ook waardevolle feedback die je kan helpen. Het zijn onderwerpen waarvan het lijkt dat het vanzelfsprekend is maar toch komt het vaak voor dat dit lastiger is dan sommige denken. Bijna jaarlijks worden er veel teambuilding activiteiten en personeelsuitjes georganiseerd in Maastricht en omgeving. Voor andere bedrijfsuitje in Limburg kijk je op bedrijfsuitje Limburg.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Maastricht

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Maastricht gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

90´s citygame als teamuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als teamuitje in Maastricht

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Wat was het toch een geweldige tijd,... zucht. In de jaren 90 van de vorige eeuw heerste er volop positivisme overal. En dat is iets wat we in de huidige tijd weer goed kunnen gebruiken. Duik tijdens dit teamuitje terug in de tijd van de Titanic, flippo's, Baywatch, de Macarena en laat nostalgische gevoelens herleven. Deze teambuilding activiteit is ook leuk voor jongeren die de jaren 90 zelf niet actief hebben meegemaakt. Meer informatie over dit teamuitje in Maastricht? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Maastricht? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Maastricht

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Maastricht of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Maastricht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Maastricht
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Maastricht

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen teamuitje in Maastricht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit veelzijdige teamuitje worden jullie geconfronteerd met een alarmerend gegeven: er bevindt zich een verrader in jullie groep en het is aan jullie om deze te ontmaskeren. Naast deze spannende mollenjacht,  krijgen jullie ook de kans om nog even te genieten van een schitterende rondvaart en een smakelijk diner. Wil je meer weten over deze happen, varen, mollen vangen teambuilding activiteit in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Maastricht

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Maastricht. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Maastricht

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Maastricht, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Happen, stappen, varen teamuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje in Maastricht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Zijn jullie op zoek naar een ontspannende invulling van jullie teamuitje in Maastricht? Dan is happen, stappen, varen echt iets voor jullie.  Hierbij gaan jullie genieten van een heerlijk diner onderverdeeld in etappes. Tussendoor genieten jullie van een aangename rondvaart en een verfrissende wandeling door het centrum van de stad. Zo krijgen jullie onderweg voldoende tijd om elkaar op een luchtige manier beter te leren kennen. Deze teambuilding activiteit is een ontspannende groepsactiviteit voor jullie hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een teambuilding uitje in Maastricht.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Maastricht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Vergaderen en outdoor teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Maastricht

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Maastricht of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Maastricht of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teamuitje in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Maastricht of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Weekend team builden in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Weekend team builden in de Ardennen

Voor 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Maastricht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Highland Games teambuilding omgeving Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games teambuilding omgeving Maastricht

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Meer outdoor activiteiten vind je op Teambuilding LimburgVoor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Zoek de spion teambuilding met diner in Maastricht
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Maastricht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Maastricht

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Maastricht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Maastricht

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Maastricht of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Maastricht

Heisessie omgeving Maastricht

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Maastricht is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Maastricht? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Teamuitje in Maastricht en de mooie omgeving

Samen met je collega’s kijken naar de doelstellingen, de roadmap, de planning en welke onderdelen nog meer zouden kunnen helpen bij te dragen aan het gezamenlijke doel. Want wat leveren jullie op wanneer het klaar is? Wat zijn de doelen die je samen met je collega’s hebt bereikt? Soms zijn de op te leveren producten heel tastbaar en goed te meten. Wat te denken van bijvoorbeeld nieuwe software waarmee de afdeling moet gaan werken. Wanneer we kijken naar een mooie uitvalsbasis voor je teambuilding Maastricht of teamuitje Maastricht is de regio Maastricht een zeer belangrijke regio en optie. Niet alleen als plaats voor je teambuilding Maastricht maar ook voor onze buurlanden Duitsland en België. Wanneer je een teambuilding of teamuitje Maastricht aan het uitvoeren bent is er een grote kans dat je veel toeristen tegenkomt. Maastricht is een belangrijke toeristenstad en met Valkenburg in de omgeving is dit niet vreemd. Ook kun je heerlijk genieten van de culinaire mogelijkheden van de stad en lekker shoppen. Hou je een teamuitje Maastricht liever in de omgeving dan heeft Maastricht ook voldoende te bieden. Wat te denken van het toeristische Valkenburg, het leuke centrum van Heerlen, het Landgraaf van Pinkpop of Kerkrade. Zo zie je dat je teambuilding Maastricht vele opties geeft in de regio. Of je nu gaat voor een dag of een dagdeel, je teambuilding of teamuitje Maastricht moet gegarandeerd een succes worden die bijdraagt aan je bedrijf en de sfeer op de werkvloer. We helpen je graag op weg en wensen je bij voorbaat al veel plezier en succes bij het organiseren van je teambuilding in Maastricht. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Londen, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Hull.

Overige links

Wil je informatie over teambuilding activititeiten in Mannheim, kijk dan op Teambuilding Mannheim.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt