Teambuilding en teamuitjes Maastricht

of omgeving Valkenburg, Heerlen, Geleen, Sittard, Kerkrade etc.

Teambuilding en teamuitjes Maastricht

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Maastricht? Of een teambuilding waarbij je samen met je collega’s dichter bij elkaar komt? Om tijdens je teambuilding Maastricht verder te komen met je bedrijf, afdeling, team of direct collega’s is het belangrijk om een heldere doelstelling te hebben. Daarnaast is uiteraard ook open communicatie van groot belang waarbij je praat met openheid, respect en eerlijkheid. Luister naar elkaars mening, geef goede en opbouwende feedback en ontvang ook waardevolle feedback die je kan helpen. Het zijn onderwerpen waarvan het lijkt dat het vanzelfsprekend is maar toch komt het vaak voor dat dit lastiger is dan sommige denken. Bijna jaarlijks worden er veel teambuilding activiteiten en personeelsuitjes georganiseerd in Maastricht en omgeving. Voor andere bedrijfsuitje in Limburg kijk je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Vergaderen en outdoor teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Maastricht

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Maastricht of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Maastricht of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Maastricht

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Maastricht
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Maastricht

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Maastricht gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teamuitje in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Maastricht of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Highland Games teambuilding omgeving Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games teambuilding omgeving Maastricht

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Meer outdoor activiteiten vind je op Teambuilding LimburgVoor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Escape Room suitcase teambuilding Maastricht met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Maastricht met diner en cryptex GPS tocht

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van Maastricht in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Maastricht

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Maastricht of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

City escape teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Maastricht

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zoek de spion teambuilding met diner in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Maastricht

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Maastricht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookworkshop teambuilding Maastricht

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Maastricht en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over deze culinaire teambuilding in Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Maastricht
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Maastricht

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in de omgeving van Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

BBQ workshop als teambuilding in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Maastricht of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Maastricht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Maastricht

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Maastricht of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Maastricht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Maastricht

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Maastricht of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Maastricht

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Maastricht, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Maastricht

Heisessie omgeving Maastricht

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Maastricht is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Weekend team builden in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Weekend team builden in de Ardennen

Voor 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Maastricht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Overige links

Wil je informatie over teambuilding activititeiten in Mannheim, kijk dan op Teambuilding Mannheim.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING MAASTRICHT OF OMGEVING
Samen met je collega’s kijken naar de doelstellingen, de roadmap, de planning en welke onderdelen nog meer zouden kunnen helpen bij te dragen aan het gezamenlijke doel. Want wat leveren jullie op wanneer het klaar is? Wat zijn de doelen die je samen met je collega’s hebt bereikt? Soms zijn de op te leveren producten heel tastbaar en goed te meten. Wat te denken van bijvoorbeeld nieuwe software waarmee de afdeling moet gaan werken. Wanneer we kijken naar een mooie uitvalsbasis voor je teambuilding Maastricht of teamuitje Maastricht is de regio Maastricht een zeer belangrijke regio en optie. Niet alleen als plaats voor je teambuilding Maastricht maar ook voor onze buurlanden Duitsland en België. Wanneer je een teambuilding of teamuitje Maastricht aan het uitvoeren bent is er een grote kans dat je veel toeristen tegenkomt. Maastricht is een belangrijke toeristenstad en met Valkenburg in de omgeving is dit niet vreemd. Ook kun je heerlijk genieten van de culinaire mogelijkheden van de stad en lekker shoppen. Hou je een teamuitje Maastricht liever in de omgeving dan heeft Maastricht ook voldoende te bieden. Wat te denken van het toeristische Valkenburg, het leuke centrum van Heerlen, het Landgraaf van Pinkpop of Kerkrade. Zo zie je dat je teambuilding Maastricht vele opties geeft in de regio. Of je nu gaat voor een dag of een dagdeel, je teambuilding of teamuitje Maastricht moet gegarandeerd een succes worden die bijdraagt aan je bedrijf en de sfeer op de werkvloer. We helpen je graag op weg en wensen je bij voorbaat al veel plezier en succes bij het organiseren van je teambuilding in Maastricht. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Londen, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Hull.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt