Teambuilding spellen

Ook voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Zwolle etc.

feest.jpg

Teambuilding spellen door heel Nederland

Teambuilding kan een grotere impact op je bedrijf hebben dan je wellicht denkt. Wanneer je samen met je bedrijf leuke teambuilding spellen doet, zal de onderlinge band versterkt worden. In de meest uiteenlopende steden zijn deze uiteraard te vinden. In alle uithoeken wordt steeds beter begrepen dat de band tussen collega’s erg belangrijk is. Wanneer je elkaar iets gunt, zal het bedrijf daar altijd voordeel van hebben. Vandaar dat het samen ondernemen van teambuilding spellen niet alleen leuk is, maar ook meer dan voldoende nut kan hebben. Je mag dus wel stellen dat het mes aan twee kanten snijdt. De baas, iedereen op de werkvloer, maar ook je klanten zullen voordeel erbij hebben als iedereen in het team beter op elkaar ingespeeld is. Heb je zelf al een idee over wat je wilt doen? Een ludiek spel met de meest gekke opdrachten? Je hebt veel plezier, maar stiekem gaat de samenwerking er ook wel beter door. Wanneer je al een goede band hebt zal deze alleen maar versterkt worden. En wat niet is kan nog komen, waardoor ook wanneer je nog niet zo hecht bent teambuilding een mooie uitkomst is. Kijk daarom hieronder voor het aanbod op het gebied van teambuilding spellen!

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding spel

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in de stad van je voorkeur? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Sloepengame rally teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally teambuilding spel

Het is niet voor niets dat deze teambuilding activiteit zo populair is. De combinatie van een gezellig stadscentrum, mooie grachten, plezier op het water en de noodzaak voor samenwerking, maken deze sloepengame rally tot een gewilde teambuilding activiteit. Eenmaal op het water ga je aan de slag met de teamgenoten uit jouw sloep. Hierbij gaan jullie de strijd aan met de andere groepen door het uitvoeren van diverse creatieve en denkvermogen vereisende opdrachten. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om. Ieder team wil natuurlijk de titel in de wacht slepen.  Deze teambuilding activiteit op het waterg is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson teambuilding spellen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding spellen

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze expeditie in diverse steden en regio´s door heel Nederland? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding spellen in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding spel

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in de stad van je voorkeur? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen teambuilding spel

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit veelzijdige teamuitje worden jullie geconfronteerd met een alarmerend gegeven: er bevindt zich een verrader in jullie groep en het is aan jullie om deze te ontmaskeren. Naast deze spannende mollenjacht,  krijgen jullie ook de kans om nog even te genieten van een schitterende rondvaart en een smakelijk diner. Wil je meer weten over deze happen, varen, mollen vangen teambuilding activiteit in de stad van je voorkeur, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gestolen Rembrandt dinerspel
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van de stad gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

De gekidnapte directeur als teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding spel

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding spel

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele bedrijfsuitje. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding spel in jouw omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding spel in jouw omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding spel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in je eigen regio. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsspel? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Zoek de spion teambuilding spel met diner
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding spel met diner

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Highland Games teambuilding spellen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games teambuilding spellen

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding  spellen in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding spel

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over dit Kroegenspel teambuilding spel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding spel

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in jouw regio. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Gangsterhunt teambuilding spel
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding spel

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Teambuilding spellen als originele activiteit

Steeds meer bedrijven hebben door dat teamwork erg belangrijk is voor het resultaat dat er behaald wordt. Het is dan ook niet vreemd dat teambuilding activiteiten steeds meer in trek zijn. Na een dag vol ludieke teambuilding spellen zal er nog lang worden nagepraat op kantoor. Wanneer je samen op pad gaat gebeuren er vast voldoende gekke dingen waar met veel plezier aan teruggedacht kan worden. De inside jokes op kantoor maken de sfeer alleen maar beter, maar er moet ook niet vergeten worden dat er ook nog gewerkt moet worden. Ook dat zal vast beter gaan als je elkaar wat beter kent. Wanneer je samen gesurvivald hebt in de bossen, zul je de jungle van het kantoor ongetwijfeld ook overleven. Wie weet leer je nog eens iets van de anderen wat je nog niet wist, waardoor iedereen nog wat meer naar elkaar toegroeit. Wie weet heb je er na zo’n actief dagje een aantal nieuwe vrienden bij. Het zal de sfeer alleen maar ten goede komen. De omgeving van het kantoor wordt even verlaten, wat een zeer verfrissend effect kan hebben. Daardoor zijn teambuilding spellen ook mooi te combineren met een vergadering buiten de deur. Opties genoeg!

Klik direct door naar het teambuilding spellen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding spellen Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding spellen Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding spellen Haarlem         
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teambuilding spellen Hoorn                 
Regio Den Helder:                                                               Teambuilding spellen Helder                          

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding spellen Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding spellen Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding spellen Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding spellen Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding spellen Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding spellen Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding spellen Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding spellen Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teambuilding spellen Alphen aan den Rijn

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding spellen Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding spellen Amersfoort

Teambuilding spellen Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding spellen Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding spellen Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding spellen Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding spellen Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teambuilding spellen Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teambuilding spellen Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding spellen Almere

Teambuilding spellen Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding spellen Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding spellen Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teambuilding spellen Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding spellen Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding spellen Groningen

Teambuilding spellen Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding spellen Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding spellen Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding spellen Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teambuilding spellen Almelo

Teambuilding spellen Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding spellen Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding spellen Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding spellen Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teambuilding spellen Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teambuilding spellen Ede

Teambuilding spellen Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding spellen Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuiilding spellen Heerenveen

Teambuilding spellen Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding spellen Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teambuilding spellen Emmen

Teambuilding spellen Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teambuilding spellen Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teambuilding spellen Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teambuilding spellen Middelburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt