Teambuilding Zeeland

Ook voor Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Tholen, St. Philipsland en Schouwen-Duivenland

Teamuitjes en teambuilding Zeeland

De Zeeuwse kust is natuurlijk al meerdere malen bezongen, wat niet zonder reden gebeurt. De wind die, op echte Hollandse wijze, door je haren waait zorgt voor de nodige verfrissing. Verfrissing die het bedrijf misschien wel kan gebruiken. Omdat mensen van gewoontes houden, houden ze vaak bepaalde patronen aan. En ook al werkt het goed zoals het momenteel gaat, dan nog is het verstandig af en toe eens te bezinnen en na te denken of een andere manier iets extra’s kan brengen. Zo’n heroverweging kan je bedrijf het nodige bieden. Wie weet komen er wel ideeën uit onverwachte hoek, van mensen die zich normaal gesproken minder laten horen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om voor een beetje saamhorigheid te zorgen. Om bij de verschillende spellen die er mogelijk zijn een goed resultaat te halen is een goede samenwerking namelijk essentieel. In het dagelijkse werk is dat niet anders. Wanneer je werknemers elkaar begrijpen zul je de concurrentie steeds een stapje voorblijven. Een team waarin ieder weet wat zijn eigen sterkte en kracht zijn, waarbij het ook belangrijk is dit van de ander te weten. Zo kun je de onderlinge verschillen benutten en elkaar aanvullen. Kijk daarom eens op deze pagina voor mooie ideeën voor teambuilding activiteiten in Zeeland. Alle bedrijfsuitjes vind je op bedrijfsuitje Zeeland.

Film en Strategie Teambuilding Zeeland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Zeeland

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Zeeland of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Zeeland of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Zeeland
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Zeeland

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Zeeland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zeeland

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Zeeland krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Zeeland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zeeland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zeeland

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Zeeland of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zeeland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zeeland

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Zeeland of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Zeeland

Dit teamuitje begint op een hele bijzondere manier. Iedereen is lekker aan het werk en dan ineens, een video; de directeur is ontvoerd.... , chaos en paniek op de werkvloer. Gelukkig zijn jullie er om de middag weer tot een goed einde te brengen. Dit zinderende teamuitje in Zeeland is tevens inclusief een 3-gangen keuzediner. Voor meer informatie over dit help de directeur is ontvoerd teamuitje in Zeeland of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding Zeeland
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Zeeland

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Zeeland of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving Zeeland verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Zeeland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Zeeland

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Zeeland of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zeeland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zeeland

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Zeeland of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor teambuilding Zeeland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Zeeland

Deze teambuilding activiteiten in de omgeving van Zeeland zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Zeeland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Zeeland

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Zeeland (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zeeland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zeeland

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Zeeland te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Zeeland

Heisessie omgeving Zeeland

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Zeeland is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ZEELAND
Wie aan Zeeland denkt, denkt al snel aan de zee. Aan de dijken die gebouwd zijn om ons van het water te beschermen. Om deze te bouwen is het belangrijk om kennis van zaken te hebben: welke materialen zijn er allemaal nodig? Vervolgens moet er ook samengewerkt worden, in je eentje zal het je namelijk niet lukken. Dit illustreert dan ook waarom Zeeland de ideale plek is om je teambuilding te houden. Van de Zeeuwen kan op beide gebieden namelijk genoeg geleerd worden. Ga je voor Vlissingen, gelegen aan het strand? Of ben je verknocht aan Middelburg, de hoofdstad van de provincie? Dan is er ook nog Hulst, een stad die de Vlaamse levensstijl omarmt? De gezelligheid en een bourgondische levensstijl, ook in Zeeland is het zeker te vinden. Of je nu een actief uitje wilt, of juist iets creatiefs, waarbij de leukste ideeën misschien nog eens van pas komen. Door ons ruime netwerk kunnen we je een groot aantal ideeën bieden. Het is vervolgens aan jou te kiezen wat het best bij je past, door de ruime keuze zit er vast iets voor je tussen. We nodigen je dan ook graag uit te kijken naar ons aanbod en horen graag van je!

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt