Teambuilding weekend

Voor Nederland, Wadden eilanden, Belgische Ardennen, Europa, etc.

feest.jpg

Teambuilding weekend

Ga je binnenkort een teambuilding weekend of teambuilding reis organiseren? We helpen je graag met het vinden van passende opties voor een geslaagd event. Het organiseren van een teambuilding weekend kan erg uitdagend maar toch leuk zijn. Normaal organiseer je bijvoorbeeld een teambuilding voor je bedrijf en is de uitdaging iets kleiner dan nu. Samen met je collega’s een volledig weekend op pad. Uiteraard is het de bedoeling dat dit creatief, bijzonder, goed verzorgd en toch ook een tikkeltje betaalbaar is. Alle elementen moeten dit keer goed gecombineerd worden om zo er een succes van te maken. Een origineel teambuilding weekend organiseren kan uit ontzettend veel elementen bestaan. Het belangrijkste punt is het bepalen van een doel voor dit weekend. Samen activiteiten doen om zo het team dichter bij elkaar te brengen? Eerst een goede vergadering op een inspirerende locatie en daarna nog een dag plezier? Of juist genieten van het verkennen van een bepaalde stad met een leuke activiteit om tijdens een goed diner alle zaken te bespreken. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen aansluiten bij wat het beste past bij al de verschillende wensen. Op deze pagina inspireren we je graag met een divers aanbod aan mogelijkheden. Van Nederland tot een teambuilding weekend in het buitenland. Laat je inspireren door de mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Forest Cabins Drents Friese Wold: teambuilding weekend met kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Forest Cabins Drents Friese Wold: teambuilding weekend met kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Willen jullie er met de afdeling even tussenuit? Tot rust komen in de natuur en samen vergaderen, bijvoorbeeld bij het kampvuur, om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen? Dan is deze vergaderlocatie een ideale plek om dit te doen. In heel charmante Forest Cabins genieten jullie van alle inspiratie die de natuur te bieden heeft tijdens een geweldig teambuilding weekend. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding weekend, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden Adventure teambuilding
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden Adventure teambuilding

Ook mogelijk als teambuilding weekend of met enkele overnachting

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Haarlem? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Lang teambuilding weekend Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Het beschreven voorbeeld is 4 nachten, maar dit kan worden aangepast aan uw wensen.

Zoekt u een fijne bestemming voor een (lang) teambuilding weekend in het buitenland? Wellicht is deze teambuilding reis naar de Costa Blanca in Spanje dan een mooie oplossing. De regio Alicante heeft bijna altijd zonnig weer, mooie stranden, prima relax mogelijkheden en goede vergaderfaciliteiten. Vanaf uw aankomst op de luchthaven wordt u volledig ontzorgd door de kleinschalige incentive reisorganisatie in Torrevieja. Er zijn talloze mogelijkheden om een tailormade incentive pakket samen te stellen. 
Een voorbeeld van een lang teambuilding weekend basispakket:
-4 nachten verblijf in een uitstekend hotel direct aan de Middellandse zee, een compleet vergaderarrangement, 
- een leuke en zeer smaakvolle activiteit aan de rand van het roze zoutmeer met showcooking,
- in zout ingelegde vis proeverij onder het genot van een aantal lokale goede wijnen,
- transfer van en naar Alicante Airport.
Dit voorbeeld teambuilding weekend in Spanje is al mogelijk met Hotel met volpension vanaf €395,-* (Halfpension vanaf €350,-*) p.p. Los van deze activiteit zijn er talloze andere mogelijkheden. Op basis van uw wensen zal er een tailormade pakket worden samengesteld.

Teambuilding weekend Ardennen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding weekend Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Beachfun teambuilding weekend Scheveningen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Beachfun teambuilding weekend Scheveningen

Waar kun je beter genieten van een teambuilding weekend of teambuilding met overnachting dan aan het strand van Scheveningen? Laat je deelnemers in teamverband werken tijdens expeditie Robinson, ga de strijd met elkaar aan tijdens een beachvolleybaltoernooi of verschalk elkaar tijdens een potje Archery Tag of een van de vele andere teambuilding games. Na afloop geniet je van alles wat het Scheveningse nachtleven te bieden heeft. Van het meezingen bij Crazy Pianos tot het relaxen op de Pier.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Biestheuvel: teambuilding weekend op 13 km van van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€200 p.p.

Biestheuvel: teambuilding weekend op 13 km van van Eindhoven

Vanaf €80 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 100 personen,

Ben je op zoek naar een leuk plek voor een teambuilding weekend of teambuilding met overnachting in het Zuiden van het land, wellicht is de Biestheuvel dan een hele leuke plek. Met plek voor overnachtingen van 10 tot wel 245 personen en diverse leuke teambuilding activiteiten is Biestheuvel een aanrader. Van outdoor cooking tot expeditie Robinson, van dansworkshop tot het eigen klimparcours er is ontzettend veel mogelijk in Biestheuvel. Wil je tussendoor vergaderen of een groot feest organiseren, dan is dat ook allemaal prima mogelijk.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theatersetting: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Diverse teambuilding activiteiten mogelijk: outdoor cooking, Expeditie Robinson, dansworkshop, klimparcours etc.

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 10 tot 245 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding weekend of teambuilding met overnachting in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend zeilen op een schitterende Zeetjalk
excl. BTW vanaf
€240 p.p.

Teambuilding weekend zeilen op een schitterende Zeetjalk

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zijn jullie op zoek naar een teambuilding weekend waarbij je jullie in contact brengt met de natuur en elkaar? Wellicht is een bedrijfsuitje zeilen dan een leuke optie? Op een fantastisch mooie zeilboot genieten jullie van een heerlijk bedrijfsuitje. Opschalen naar grotere groepen is eveneens mogelijk vanwege de mogelijkheid om bevriende vloot in te schakelen.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoors Holten: teambuilding weekend met overnachting voor max. 100 deelnemers in leuke bungalows
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Outdoors Holten: teambuilding weekend met overnachting voor max. 100 deelnemers in leuke bungalows

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Zijn jullie op zoek naar een locatie voor jullie teambuilding weekend? En dan bij voorkeur een locatie met een leuke festival sfeer? Wellicht sluit Outdoor Holten dan goed aan bij jullie wensen. Van paintball tot quad rijden het is er allemaal mogelijk. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend met festival gevoel: je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€200 p.p.

Teambuilding weekend met festival gevoel: je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse

Voor teambuilding weekend of enkele overnachting voor maximaal 30 personen.

Ben je op zoek naar een leuke plek voor het organiseren van een teambuilding weekend of teambuilding met overnachting voor maximaal 30 personen? Wat dacht je dan van je eigen eiland? Geniet van een heerlijk weekend met verschillende leuke activiteiten. Overnachten doe je in de herberg  met 6 hotelkamers of de 20 glamping tenten die op het terrein te vinden zijn. Voor je weet zitten jullie gezellig aan het het kampvuur op jullie eigen eiland.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam, 37 km van het centrum van Dordrecht, 57 km van het centrum van Breda, 45 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco, activiteiten

Wil je meer informatie over het organiseren van je teambuilding weekend op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Watergoed in Valburg: teambuilding weekend op 14 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Watergoed in Valburg: teambuilding weekend op 14 km van het centrum van Nijmegen

Overnachting optioneel in tipi´s op het terrein of in hotel in de omgeving.

Zoek je een locatie voor een leuk teambuilding weekend in Gelderland, dan is Watergoed een absolute aanrader. Overnachten op de locatie kan in grote tipi tenten of in een hotel in de directe omgeving. Voor wat betreft teambuilding activiteiten is er een enorme keuze. Van terreinwagen rally tot volt bouwen, van expeditie Watergoed tot leuke feesten, er is heel veel mogelijk op deze teambuilding weekend locatie.

Smiley face Gelegen in Valburg op 14 km van het centrum van Nijmegen, 15 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 150 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk; overnachting op het terrein mogelijk in grote tipi´s of in hotel in de omgeving 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Watergoed, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: teambuilding met festivalgevoel in de natuur
excl. BTW vanaf
€200 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: teambuilding met festivalgevoel in de natuur

Feest vieren in de natuur op 10 km van het centrum van Rotterdam

Het is een waar outdoor paradijs op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Bij outdoor valley kun je survivallen, een gave replica van de top van de Monte Cervino (grens Zwitserland/Italie) vergaderen, varen, vlotbouwen en nog veel meer. Overnachten kan in een van de gave tenten op het terrein.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend met festivalgevoel in de natuur op 3 km van het centrum van Groningen
excl. BTW vanaf
€200 p.p.

Teambuilding weekend met festivalgevoel in de natuur op 3 km van het centrum van Groningen

Met overnachtingscapaciteit voor maximaal 24 personen.

Ben je op zoek naar een leuk teambuilding weekend of teambuilding met overnachting in Groningen? Dan is deze locatie op een steenworp afstand van het centrum van Groningen een echte aanrader. Met maximaal 24 personen overnachten jullie in de natuur op een locatie met festivalgevoel en de mogelijkheid voor het organiseren van diverse leuke activiteiten.

Smiley face Gelegen in Groningen op 3 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. vergaderen: 30 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 30 pers.

Smiley face 1 zaal

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco, mogelijkheid tot overnachten tot 24 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding of evenement in Groningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding weekend
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding weekend

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag), overnachting optioneel

Één team, één taak. Dat is vast en zeker hoe jullie te werk gaan op de afdeling. Hoog tijd om de grenzen van jullie teambuilding skills op te zoeken tijdens een originele dienstplicht teambuilding activiteit. Van goed communiceren tot gericht schieten, van het uitmuntend teamwork tot elkaar helpen over de stormbaan. In passende dienstplicht outfit beginnen jullie aan een actieve teambuilding in verschillende regio's: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding weekend (overnachting optioneel)
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding weekend (overnachting optioneel)

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

De spanning onder je teamgenoten is om te snijden. De authentieke legertrucks worden opgestart en het unieke avontuur kan beginnen. Diverse missie zijn mogelijk tijdens jullie spannende legertruck rally in regio's als Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Om jullie doel te bereiken zullen jullie gebruik maken van ouderwetse en moderne technologieën. Leuk is ook om deze rally aan te kleden met een overnachting (optioneel) of zelfs een spannende helikopter dropping. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Teambuilding week of weekend in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding week of weekend in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Voor het organiseren van een teambuilding met overnachting is het altijd lastig om de juiste locatie te vinden. Op een van de groepsaccommodaties van Hotel Landduin is bijzonder veel mogelijk. Met voldoende slaapkamers met badkamer tot vergaderzalen, van een mooie tuin tot zelfs een subtropisch zwembad in de directe omgeving, is er heel veel mogelijk voor meerdaagse teambuilding evenementen.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze teambuilding groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding week of weekend in Landgoed Leudal: 4 verschillende groepsaccommodaties
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Teambuilding week of weekend in Landgoed Leudal: 4 verschillende groepsaccommodaties

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Zijn jullie op zoek naar een grote locatie met voldoende overnachtingsgelegenheden voor grote groepen tot wel 173 personen? Dan is Landgoed Leudal een veelzijdig alternatief met een professionele keuken, een kampvuurplaats en een leuke bar met bijpassende ruimte. De omgeving is bosrijk en uitermate geschikt voor een teambuilding weekend of teambuilding week.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse teambuilding activiteiten in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend of week in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding weekend of week in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Deze luxueuze groepsaccommodatie zorgt er vast en zeker voor dat jullie teambuilding week of weekend een succes zal worden. Geniet met het hele team van een heerlijke hottub of sauna, of ga op de fiets of met de taxi naar het centrum van Amsterdam of naar het heerlijke strand van Zandvoort. Bekijk hieronder meer informatie over deze unieke locatie voor jullie teambuilding week of weekend in de omgeving van Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse teambuilding in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend in Nederland en daarbuiten

Nederland heeft ontzettend veel mooie plaatsen te bieden. Niet alleen qua uitgestrekte landschappen maar ook hele bijzondere bezienswaardigheden. Een teambuilding weekend kan georganiseerd worden in een bepaalde stad zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht of helemaal in het mooie Groningen. Maar ook buiten deze steden is er voldoende te zien, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje in Antwerpen. Wat te denken van de mooie Nederlandse kustlijn of een teambuilding op de waddeneilanden? De verschillende forteilanden die het land rijk is, lekker een weekend zeilen (ook leuk als een single weekend) of bosgebieden met inspirerende mogelijkheden. De keuze is eindeloos in ons mooie land. Maar ook (ver) daarbuiten zijn er goede opties. Wat te denken aan een weekend in het Verenigd Koninkrijk of een teambuilding weekend in Duitsland? Ook de Belgische Ardennen zijn een gewilde plek voor een teambuilding weekend in België. Kom je uit België en wil je een teambuilding doen in Nederland, kijk dan op teambuilding in Nederland. Actief aan de slag terwijl je kunt genieten van de mooie natuur en de culinaire hoogstanden die het land rijk is. Een teambuilding weekend organiseren kan ook bijvoorbeeld nog verder van huis. Kies voor een weekend in Spanje (Barcelona) of verken het mooie Portugal. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net wat het beste aansluit bij je wensen. Kijk voor teambuilding weekenden voor de Oostenrijkse markt ook op Incentive Spanien of Teambuilding in Wien

Klik direct door naar het teamuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland    
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teamuitjes Alkmaar    
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teamuitjes Amsterdam    
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teamuitjes Haarlem        
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teamuitjes Hoorn                
Regio Den Helder:                                                               Teamuitjes Den Helder                          
Regio Amstelveen:                                                              Teamuitjes Amstelveen

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teamuitjes Rotterdam    
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teamuitjes Den Haag    
Regio Scheveningen:                                                            Teamuitjes Scheveningen    
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teamuitjes Dordrecht    
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teamuitjes Delft    
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teamuitjes Leiden    
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teamuitjes Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teamuitjes Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teamuitjes Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk:                                                                  Teamuitjes Noordwijk
Regio Zandvoort:                                                                  Teamuitjes Zandvoort
Regio Katwijk:                                                                      Teamuitjes Katwijk
Regio Hoek van Holland:                                                       Teamuitjes Hoek van Holland

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teamuitjes Utrecht    
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teamuitjes Amersfoort
R
egio Hilversum:                                                                 Teamuitjes Hilversum

Teamuitjes Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teamuitjes Eindhoven    
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teamuitjes Tilburg    
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teamuitjes Den Bosch    
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teamuitjes Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teamuitjes Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teamuitjes Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teamuitjes Almere

Teamuitjes Limburg     
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teamuitjes Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teamuitjes Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teamuitjes Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teamuitjes Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teamuitjes Groningen

Teamuitjes Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teamuitjes Enschede    
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teamuitjes Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teamuitjes Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teamuitjes Almelo

Teamuitjes Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teamuitjes Arnhem    
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teamuitjes Apeldoorn    
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teamuitjes Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teamuitjes Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teamuitjes Ede

Teamuitjes Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teamuitjes Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teamuitjes Heerenveen

Teamuitjes Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teamuitjes Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teamuitjes Emmen

Teamuitjes Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teamuitjes Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teamuitjes Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teamuitjes Middelburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt