Teambuilding en teamuitjes Scheveningen

of omgeving Kijkduin, Wassenaarse Slag etc.

feest.jpg

Teambuilding en teamuitjes Scheveningen

Het is weer tijd voor een teambuilding in Scheveningen (kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland). Samen met diverse afdelingen en collega’s op pad om de plannen voor de rest van het jaar of volgend jaar te bespreken en/of uit te stippelen. Moet de productie omhoog, het service level gelijk blijven of juist de kostenuitgaves omlaag? Het zijn doelen waar we bijna dagelijks mee te maken hebben. Targets die afgegeven zijn door het bedrijf om zo samen nog meer te bereiken. Stel je voor dat er geen doelen zijn, er geen winst gemaakt hoeft te worden of geen uitdagingen meer om jezelf constant elke dag te verbeteren. Wij denken dat het geen gezonde sfeer zou brengen in een bedrijf wat winst moet maken. Ook een teambuilding Scheveningen kan bijdragen aan de targets en/of sfeer op de afdeling. Ook een teamuitje Scheveningen kan bijdragen aan een goede en misschien wel betere sfeer tussen jou en je collega’s doordat je ze op een totaal andere manier leert kennen.

Highland Games als teambuilding in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als teambuilding in Scheveningen

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in Scheveningen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Powerboat teamuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat teamuitje Scheveningen

Een dag optrekken of vergaderen met je collega’s kan erg leuk zijn maar soms geeft het ook stress. Grijp daarom deze kans om lekker uit te waaien op een powerboat! De powerboat kan hoge snelheden bereiken dus zorg wel dat je je goed vasthoudt. Wanneer je de boot verlaat ben je gegarandeerd ontspannen en klaar om de dag met je collega’s voort te zetten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het powerboat varen langs de kust van Scheveningen? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvang meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Teambuilding op het strand van Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Teambuilding op het strand van Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)

Een teambuilding activiteit is altijd net is leuker als je je bevindt op het strand. Dan is Scheveningen met z´n altijd bruisende uitstraling, leuke strandtenten en bijzondere pier natuurlijk een aanrader. Als je deze activiteit kiest, dan organiseer je waarschijnlijk een teambuilding activiteit voor een hele grote groep collega´s. En bij het organiseren voor zo´n grote groep mag natuurlijk helemaal niets mis gaan. Ook heb je waarschijnlijk bijzondere eisen wat betreft catering, entertainment, locatie en aankleding. Dat is helemaal geen probleem. We zorgen er graag voor dat je een voorstel op maat krijgt waarin rekening is gehouden met alle eisen en wensen. Voor meer informatie over teambuilding dag voor grote groepen op het strand van Scheveningen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Archery tag teamuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag teamuitje in Scheveningen

Als een nietsvermoedend konijntje zie je de tegenstander gehurkt in het gras zitten. Je spant je boog. Een zweetdruppel valt op de grond. Een takje kraakt onder de zool van je schoen. De tegenstander staat verschrikt op en schiet een pijl in jouw richting. Je duikt weg. Ditmaal is het jouw beurt en jij mist niet. Je teamleden juichen voor je. Dit energieke en euforische teambuilding uitje is min of meer een combinatie van boogschieten en trefbal. Met een zachte pijlpunt uiteraard. Dit wordt een hele spannende tijd met kameraadschap, gezelligheid en gezonde competitiviteit. Meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Scheveningen? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Sloepengame rally teambuilding Scheveningen
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepengame rally teambuilding Scheveningen

Het is niet voor niets dat deze teambuilding activiteit zo populair is. De combinatie van een gezellig stadscentrum, mooie grachten, plezier op het water en de noodzaak voor samenwerking, maken deze sloepengame rally tot een gewilde teambuilding activiteit. Eenmaal op het water ga je aan de slag met de teamgenoten uit jouw sloep. Hierbij gaan jullie de strijd aan met de andere groepen door het uitvoeren van diverse creatieve en denkvermogen vereisende opdrachten. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om. Ieder team wil natuurlijk de titel in de wacht slepen.  Deze teambuilding activiteit op het water in Scheveningen is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson als teamuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als teamuitje in Scheveningen

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze bijzondere expeditie in Scheveningen? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Na dit avontuur zijn jullie er weer klaar voor om met frisse moed naar de bewoonde zakelijke jungle terug te keren met z´n allen. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in Scheveningen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Scheveningen gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Polar express tramrally als teambuilding in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Polar express tramrally als teambuilding in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam

Voor groepen van 20 tot 40 personen.

Hoe leuk is het om de stad te verkennen in je eigen tram? Maar nog leuker is het om onderweg samen met je collega's een leuk teambuilding spel te doen. Hierbij worden jullie begeleid door een heel enthousiaste en ervaren begeleider. Dit leuke bedrijfsuitje is beschikbaar in de herfst- en de wintermaanden. De keuze hierbij is uit een route door Den Haag en Scheveningen of door de stad Rotterdam. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Rotterdam of Den Haag/Scheveningen? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Scheveningen

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Scheveningen of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Scheveningen

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De winter kan wel een beetje licht gebruiken. Gelukkig staat licht centraal tijdens deze teambuilding activiteit voor tijdens de donkere wintermaanden.  Tijdens deze speurtocht genieten jullie van licht in heel veel vormen en kleuren. Samen voeren jullie lichtgevende opdrachten uit lossen jullie Glow in the dark puzzels en raadsels op. Tijdens deze teambuilding activiteit verdrijven jullie dat donkere-dagen-gevoel met mooi licht.Wil je meer weten over dit lichtgevende teamuitje in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Scheveningen
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Scheveningen verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Expeditie Poolcirkel als winters teamuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters teamuitje in Scheveningen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De gure wind waait door de bomen. Hoog tijd dus om met het hele team op pool expeditie te gaan. Tijdens dit Expeditie Poolcirkel teamuitje gaan jullie aan de slag om als een goed geoliede machine samen de kou te verslaan. Gaat het lukken om te overleven in de buitenlucht? Van zelf vuur maken tot schieten met pijl en boog en nog veel meer, tijdens deze teambuilding activiteit gaan jullie de strijd met de elementen aan. Wil je meer weten over dit teamuitje in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Scheveningen

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Après-ski winterspelen teambuilding in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen teambuilding in Scheveningen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Wist je dat de gezellige sfeer van après-ski feesten op wintersport groepsvakantie is ook bijzonder geschikt is om de onderlinge teambanden op een leuke manier te verstevigen. En dat is dan ook precies wat jullie gaan doen tijdens dit ludieke après-ski teambuilding uitje. Hierbij voeren jullie leuke opdrachten uit: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wil je meer weten over deze après-ski teambuilding activiteit in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Scheveningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Scheveningen

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Scheveningen. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Scheveningen
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Scheveningen

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Scheveningen, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

City escape teambuilding Scheveningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Scheveningen

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen en outdoor teambuilding Scheveningen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Scheveningen

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Scheveningen of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Scheveningen of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Zoek de spion teambuilding met diner in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Scheveningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Trabantjes rally teamuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantjes rally teamuitje Scheveningen

Houden jij en je collega´s (of vrienden) ook zo van authentieke auto´s? Lekker touren over mooie landweggetjes en onderweg natuurlijk op leuke plekjes stoppen om de wereld (in dit geval Nederland) van een andere kant te bekijken. Dan is deze rally in het paradepaardje van het voormalige Oostblok een absolute satisfier. Diverse aanvulling (catering etc.) zijn mogelijk. Voor meer informatie over dit rally teamuitje in Scheveningen (voor 2 tot 200 deelnemers), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Scheveningen

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Scheveningen

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Scheveningen of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Scheveningen of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Scheveningen of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Scheveningen of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Heisessie omgeving Scheveningen

Heisessie omgeving Scheveningen

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Scheveningen is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Scheveningen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

90´s citygame als teamuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als teamuitje in STAD

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Wat was het toch een geweldige tijd,... zucht. In de jaren 90 van de vorige eeuw heerste er volop positivisme overal. En dat is iets wat we in de huidige tijd weer goed kunnen gebruiken. Duik tijdens dit teamuitje terug in de tijd van de Titanic, flippo's, Baywatch, de Macarena en laat nostalgische gevoelens herleven. Deze teambuilding activiteit is ook leuk voor jongeren die de jaren 90 zelf niet actief hebben meegemaakt. Meer informatie over dit teamuitje in STAD? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Teamuitje in Scheveningen en de directe omgeving

Scheveningen is bij een mooi zonnetje of een lekkere frisse heldere uitwaai dag een prima locatie voor je teamuitje of teambuilding. Het is niet voor niks één van de bekendste badplaatsen van ons land. Je kent het wellicht van de nieuwjaarsduik of van die eerste mooie zomerse dag wanneer alle wegen richting dit strand weer helemaal vol staat met blije en enthousiaste strand liefhebbers op weg naar de strandtenten die Scheveningen rijk is. Voor je teambuilding Scheveningen kun je alle kanten op. Ga je voor een city game die je langs de Visafslag gaat brengen, het Kurhaus laten zien, een visje laat eten bij Simonis of de vuurtorens? Of kies je liever voor voetjes van de vloer bij Crazy Piano’s? Ook kun je met je collega’s even in het leven van een surfer stappen door in het surf dorp te genieten van het eten of je drankje. Ook heeft Scheveningen een leuk en pittoreske dorpskern die soms weleens worden aangevuld door een Scheveningse vissersvrouw in klederdracht. Ga dus samen een strategische game aan tijdens je teambuilding Scheveningen of maak een powerboat tocht tijden je teamuitje Scheveningen we kunnen het levendige Scheveningen zeer zeker aanraden. Ben je liever van de rust en hou je van kunst? Bezoek het museum Beelden aan Zee of combineer je teamuitje Scheveningen met een musical bezoek in het Circustheater. Zo moet een dag Scheveningen voor een teamuitje of teambuilding Scheveningen zeer zeker een succes worden. Wij wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe en hopen dat de organisatie van het event een succes zal worden door onder andere de tips die we je hebben kunnen geven. 

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt