Teambuilding en teamuitje Almere

Ook voor Lelystad, Dronten en de rest van Flevoland

Teamuitjes en teambuilding Almere

Ben je op zoek naar een teambuilding Almere of teamuitje Almere? Met je collega’s het jaarlijkse evenement om de richting te bespreken en/of deze te bespreken? Gezamenlijk doelstellingen formuleren, planning maken, vaststellen van de prestatienormen, kijken naar elkaars sterke en zwakke punten en respect en waardering hebben voor elkaar inbreng en talent. Het zijn zomaar een aantal punten die je tijdens een teambuilding Almere zou kunnen bespreken. Een personeelsuitje is vaak wat luchtiger en vooral gericht op plezier terwijl een teambuilding wat meer gericht is om ook een doel te bereiken die dag. Maar het is maar welke naam je eraan wilt geven. Wellicht dat jullie er zelfs een hele andere dimensie aan kunnen geven? Almere is namelijk een prima uitvalsbasis voor jullie teambuilding Almere of teamuitje Almere.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Almere
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Almere

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Almere of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion teambuilding met diner in Almere
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Almere

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Almere

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Almere of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet al te ver van Almere? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teambuilding met paarden Almere
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Teambuilding met paarden Almere

Kies eens voor een niet alledaags bedrijfsuitje waarbij je elkaar écht leert kennen en samen kijkt naar de sterkte kanten en verbeterpunten van je team. Paardencoaching is een manier van coaching waarbij we werken met het natuurlijke (kudde)gedrag van een paardBij groepscoaching met paarden worden door gezamenlijke opdrachten met de paarden binnen no time patronen zichtbaar die herkenbaar zullen zijn in de alledaagse (werk)dag. Jij en je collega's worden zich bewust van de rol die jullie in de groep hebben, van de valkuilen van deze rol en de mogelijkheden. Even lekker weg uit de sfeer van het kantoor, naar buiten en uit de comfort zone.Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit met paarden in de omgeving van Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bubbel voetbal als teamuitje in Almere of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Almere of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Almere, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Escape Room suitcase teambuilding Almere met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Almere met diner en cryptex GPS tocht

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van Almere in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teambuilding zeilen Almere (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Almere (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland (kijk ook op bedrijfsuitje Flevoland) en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Almere, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Almere

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Almere (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Almere
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Almere

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Voor grote groepen kun je ook terecht op teambuilding voor grote groepen. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Almere of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

BBQ workshop als teambuilding in Almere of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Almere of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Kijk ook eens op Onemotion BBQ workshops. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Almere of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Almere of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Almere of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Almere of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Almere

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Almere of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Almere

Strategie, sluwheid, teamwork, het zijn allemaal kenmerken van deze teambuilding activiteit. En of je nu gebruik maakt van verfballetjes (paintball), zachte pijlen (Archery Tag), of lasers, het idee is gewoon hetzelfde: samen met jou teamleden probeer je de tegenstander te verslaan, wat heet..., te overrompelen. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Almere, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Almere
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Almere

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Almere of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Almere

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Almere of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Almere of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Kroegenspel teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Almere

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Almere, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Almere
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Almere

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Almere of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Almere

Heisessie omgeving Almere

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Almere is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Overige links

Voor Teambuilding en bedrijfsuitjes in München kijk je op Teambuilding München.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

SAMENWERKEN
Deze redelijk jonge stad is een belangrijke stad voor onze hoofdstad maar heeft ook zelf steeds meer te bieden waardoor ook veel bedrijven tegenwoordig gevestigd zijn in Almere. De stad is door de moderne gebouwen en nieuwe bouwstijlen een absolute magneet voor mensen die hiervan houden. Ook heeft Almere in het buitengebied een schitterend stuk strand liggen. Jaarlijks heeft festival Zand vele bezoekers die ervoor zorgen dat de trein richting dit zomerse en gezellige festival bomvol zijn. Wellicht wil je graag een groene teambuilding Almere dag houden of een teamuitje Almere in de natuur? Almere heeft een mooi natuurgebied (Oostvaardersplassen en de Lepelaarplassen) die dankzij het Hollandse ecosysteem vele inwoners heeft uit het dierenrijk. Je teambuilding Almere is een belangrijk onderdeel van en voor je werk. Tijdens een ochtend, middag, avond of hele dag ga je met je collega’s op pad, bespreek je de jaarplannen en ga je daarna wellicht in een ontspannen sfeer verder. Of je nu kiest voor een citygame, een actief of creatief uitje, we helpen je graag verder op weg zodat je teambuilding Almere of teamuitje Almere een onvergetelijke ervaring gaat worden in positieve zin! We wensen je bij voorbaat veel plezier tijdens je teamuitje of teambuilding Almere. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Londen, vind je bijvoorbeeld via Team building activities London.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt