Teambuilding Amsterdam

Ook voor Zaandam, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Westpoort

Teambuilding Amsterdam

Heb je binnenkort een teambuilding Amsterdam of teamuitje Amsterdam op het programma? Samen met je collega’s werken aan de communicatieve en samenwerking binnen jullie team in de vorm van een teambuilding of teamuitje in Amsterdam? Het is in ieder geval zeker dat Amsterdam een prima stad is voor je teambuilding Amsterdam. De hoofdstad van Nederland dankt zijn naam aan een dam die in de Amstel aangelegd is in de 13e eeuw. Amsterdam is van origine een echte handelsstad. Wellicht een mooie uitdaging om het stuk handel terug te laten komen in elementen tijdens je teambuildingsdag. In het dagelijkse leven stellen klanten steeds hogere eisen aan je werk. Een vraag of opmerking moet vaak al binnen enkele momenten beantwoord worden. Processen worden steeds moeilijker waardoor het werk steeds intensiever zal worden. Prettig dat een collega ook een bepaalde kennis heeft en je kan ondersteunen bij dergelijke werkzaamheden. Een teambuilding Amsterdam zal je daar zeker bij helpen om samen (nog) meer over elkaar te weten te komen en elkaars zwakke en sterke punten te ontdekken.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Teambuilding zeilen Amsterdam (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Amsterdam (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland (kijk op bedrijfsuitje Noord-Holland), Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Amsterdam

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Amsterdam

Als een nietsvermoedend konijntje zie je de tegenstander gehurkt in het gras zitten. Je spant je boog. Een zweetdruppel valt op de grond. Een takje kraakt onder de zool van je schoen. De tegenstander staat verschrikt op en schiet een pijl in jouw richting. Je duikt weg. Ditmaal is het jouw beurt en jij mist niet. Je teamleden juichen voor je. Dit energieke en euforische teambuilding uitje is min of meer een combinatie van boogschieten en trefbal. Met een zachte pijlpunt uiteraard. Dit wordt een hele spannende tijd met kameraadschap, gezelligheid en gezonde competitiviteit. Meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Amsterdam

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Amsterdam of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in de omgeving van Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Amsterdam

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Amsterdam en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Amsterdam pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Amsterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Amsterdam of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Amsterdam of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teamuitje in Amsterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Amsterdam of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding schapen drijven met bordercollies niet ver van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Teambuilding schapen drijven met bordercollies niet ver van Amsterdam

Daar staan jullie dan. De geur van vers gras komt je tegemoet. Deze uitdaging kan beginnen. Met behulp van een aantal behulpzame bordercollies zullen jullie er als één team voor moeten zorgen dat alle schapen een parcours afleggen. Bereid je voor op een wel heel bijzondere interactie tussen mens, team en dier. Na afloop geniet je (optioneel) van een heerlijke boerenlunch of BBQ. Mee weten over deze bijzondere teambuilding niet heel ver van Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

City escape teambuilding Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Amsterdam

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Vlot bouwen teambuilding Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vlot bouwen teambuilding Amsterdam

Wil jij samen met je team alle wateren kunnen bevaren aan het eind van de dag? Boek dan de activiteit vlot bouwen! Een vlot bouwen lijkt simpel maar er is veel communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen nodig om samen de overkant te halen. Dirigeer jij het team naar een stabiel en waterproof vlot? Durf jij de uitdaging aan? Voor meer informatie over dit hopelijk niet al te natte teambuilding uitje in Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Amsterdam

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Amsterdam of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Amsterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Amsterdam

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met dit bedrijfsuitje kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Amsterdam

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Amsterdam of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Amsterdam

Heisessie omgeving Amsterdam

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Amsterdam is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING AMSTERDAM OF OMGEVING
Vaak heb je als collega’s een gemeenschappelijk doel, betrokkenheid tot het doel, bepaalde rollen en/of verantwoordelijkheden of bepaalde werkafspraken. Het is niet makkelijk om in de dagelijkse drukte en werkzaamheden ook nog oog te houden voor de ontwikkeling als team en/of als collega’s. Toch is dit van groot belang om ervoor te zorgen dat je samen kunt groeien in de verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Een teambuilding of teamuitje Amsterdam kan je hier uitstekend bij helpen. Sla de handen ineen tijdens een spannende citygame die je misschien wel over de grachten en de wallen laat gaan, win als team een quiz of zet bijvoorbeeld een strategisch plan uit met verschillende verantwoordelijken om zo andere collega’s te verslaan. Van workshops tot andere activiteiten, hieronder vindt je links naar inspirerende en betaalbare teambuilding activiteiten in Amsterdam. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe tijdens je teambuilding Amsterdam of teamuitje Amsterdam. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Birmingham, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Birmingham.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt