Teambuilding en teamuitjes Leiden

of omgeving Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk, Alphen aan de Rijn etc.

Teambuilding en teamuitjes Leiden

Op zoek naar een teambuilding Leiden waarin je de directe collega’s op een andere manier leert kennen? Of juist een spannend en enthousiast teamuitje waarbij je de stad onveilig gaat maken? De lange en mooie geschiedenis van de stad Leiden is vooral te danken aan het produceren van textiel in de vorm van lakens in de 13e eeuw. Door de massale toestroom van Belgische vluchtelingen werd de stad snel groot en werden er prachtige grachten en singels aangelegd die momenteel nog steeds het mooie centrum van leiden sieren. Tegenwoordig is de stad Leiden vooral bekend om de technologie, wetenschap en toerisme. Het is in ieder geval zeker dat Leiden een prima keuze is voor je bedrijfsuitje. Of je nu kiest voor een strategische citygame dwars door de prachtige stad Leiden en zijn grachten en singels of een rondvaart op de grachten zelf om je teambuilding Leiden kracht bij te zetten. Of verken alle grachten, singels en cafeetjes dwars door de stad. Een teambuilding in Leiden is uiteraard een mooie gelegenheid om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Want ken jij alle sterke en zwakke punten van je collega’s? Tijdens een teambuilding Leiden zal dit vast en zeker aan bod komen.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Teambuilding zeilen Leiden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Leiden (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Leiden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Bubbel voetbal als teamuitje in Leiden of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Leiden of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Leiden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leiden of omgeving
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Leiden of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Leiden of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

In de Touwen teambuilding Leiden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

In de Touwen teambuilding Leiden (omgeving)

Daar hang je dan op eenzame hoogte. Gelukkig zijn jouw teamleden erbij om je wat minder eenzaam te laten voelen en je naar de overkant te helpen. Als groep gaan jullie voor de gezamenlijke missie, met z´n allen de overkant bereiken. Natuurlijk laten jullie niemand achter als jullie, met op de achtergrond de bomen, langs de touwen manoeuvreren. Voor meer informatie over deze teambuilding in de touwen in de omgeving van Leiden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Leiden
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Leiden

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Leiden of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Leiden of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leiden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Leiden

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Leiden of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leiden
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Leiden

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Leiden of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Trabantjes rally teamuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally teamuitje Leiden

Houden jij en je collega´s (of vrienden) ook zo van authentieke auto´s? Lekker touren over mooie landweggetjes en onderweg natuurlijk op leuke plekjes stoppen om de wereld (in dit geval Nederland) van een andere kant te bekijken. Dan is deze rally in het paradepaardje van het voormalige Oostblok een absolute satisfier. Diverse aanvulling (catering etc.) zijn mogelijk. Voor meer informatie over dit rally teamuitje in Leiden (voor 2 tot 200 deelnemers), verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Leiden

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Leiden of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Kroegenspel teambuilding Leiden
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding Leiden

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Leiden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Leiden

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Leiden of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Origineel Kookworkshop teamuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Origineel Kookworkshop teamuitje Leiden

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in de directe omgeving van Leiden en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. De gerechten van deze originele kookworkshop hebben 1 verrassend ingrediënt met elkaar ingemeen: cacaoVoor meer informatie over dit culinaire personeelsuitje in de directe omgeving van Leiden, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leiden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Leiden

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Leiden of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Leiden

Heisessie omgeving Leiden

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Leiden is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING LEIDEN OF OMGEVING
Ook de muziek kennis en voorkeur zul je wel snel leren kennen tijdens een teamuitje Leiden. Ga je liever los op de jaren 90 muziek of pak je de breakdance moves even mee tijdens een stapavond na je teamuitje Leiden. Ook de omgeving van Leiden heeft voldoende te bieden voor een teambuilding of teamuitje Leiden. Met de steden Alphen aan de Rijn, Katwijk en Katwijk aan Zee zijn er voldoende uitvalsbasis mogelijkheden in de omgeving van Leiden. Alphen aan de Rijn heeft bijvoorbeeld een bijzondere geschiedenis die teruggaat al voor wij begonnen met onze jaartelling. Ook de hechte vissersgemeenschap in Katwijk is redelijk bekend. Katwijk is met zijn ligging aan de Rijn een mooie uitvalsbasis. Bij Katwijk aan Zee kun je even lekker uitwaaien met je collega’s tijdens je teambuilding Leiden of omgeving en de Zuid- en Noordduinen trotseren. Je kunt lezen dat Leiden en omgeving een prima setting is voor een teambuilding of teamuitje Leiden. We hopen je op deze pagina goed op weg te helpen en wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens je teamuitje of teambuilding Leiden. Teambuilding activiteiten in de UK, zoals Plymouth, vind je bijvoorbeeld via Team building activities Plymouth.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt