Teambuilding en teamuitjes Tilburg

of omgeving Kaatsheuvel, Goirle, Hilvarenbeek, Waalwijk, Oirschot etc.

Teambuilding en teamuitjes Tilburg

Heb je binnenkort een teambuilding in Tilburg op de planning staan (kijk dan ook eens op teambuilding Brabant)? Op deze pagina helpen we je graag verder om goede inspiratie op te doen voor het succesvol organiseren van je evenement. Of je nu een dagdeel kiest of een geheel verzorgde dag gaat organiseren. Het lot van succes voor je bedrijf ligt nu helemaal in je handen en dat is natuurlijk een bijzondere eer. Tilburg ken je wellicht van de voetbalclub Willem II, Station Tilburg of het gezellige en knusse centrum. De stad Tilburg is dan ook een leuke en aantrekkelijke stad en prima uitvalsbasis voor je teambuilding Tilburg of teamuitje Tilburg. In de geschiedenis van Tilburg heeft de stad in de 17e eeuw een erg belangrijk rol gespeeld in Nederland. Textiel en veeteelt waren belangrijke takken waar heel Nederland van kon profiteren. Door de lage loon landen als China zijn er helaas weinig van dit soort bedrijven over. Wel heeft Tilburg een mooie mix van verschillende grote concerns als onder andere CZ en verschillende MKB’ers. Een teambuilding organiseren is niet zomaar gedaan, hoeveel personen, welke datum, verschillende wensen en wellicht bij een teambuilding ook de insteek om als bedrijf een bepaalde waarde toe te voegen. Bij een teamuitje Tilburg kies je wellicht meer voor de plezier insteek. Samen voetjes van de vloer, elkaar beter leren kennen in een informele setting om zo de sfeer (nog) beter te maken. Een teambuilding Tilburg heeft vele mogelijke activiteiten. Of je nu kiest voor een citygame dwars over de heuvel en alle cafeetjes, langs poppodium 013 of de schouwburg. Ook wanneer je een teambuilding Tilburg of teamuitje Tilburg niet in Tilburg zelf wilt organiseren heeft de omgeving van Tilburg voldoende te bieden.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Escape Room suitcase teambuilding Tilburg met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Tilburg met diner en cryptex GPS tocht

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van Tilburg in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Tilburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Tilburg

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Tilburg

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Tilburg of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Tilburg
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Tilburg

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Archery tag teamuitje in de omgeving van Tilburg

Als een nietsvermoedend konijntje zie je de tegenstander gehurkt in het gras zitten. Je spant je boog. Een zweetdruppel valt op de grond. Een takje kraakt onder de zool van je schoen. De tegenstander staat verschrikt op en schiet een pijl in jouw richting. Je duikt weg. Ditmaal is het jouw beurt en jij mist niet. Je teamleden juichen voor je. Dit energieke en euforische teambuilding uitje is min of meer een combinatie van boogschieten en trefbal. Met een zachte pijlpunt uiteraard. Dit wordt een hele spannende tijd met kameraadschap, gezelligheid en gezonde competitiviteit. Meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Highland Games teambuilding Tilburg (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games teambuilding Tilburg (omgeving)

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Tilburg, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Bubbel voetbal als teamuitje in Tilburg of omgeving
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Bubbel voetbal als teamuitje in Tilburg of omgeving

Het hele jaar werken jullie samen in harmonie. Het kan best zo zijn dat er af en toe een gespannen situatie optreedt tussen groepsleden. Het kan daarom enorm belangrijk zijn om af en toe een moment te creëren waarop deze opgebouwde spanningen op een positieve manier kunnen worden ontladen. Een potje bubbel voetbal zou natuurlijk een uitstekend moment kunnen vormen hiervoor. Beschermd door komisch uitziende bubbels kunnen jullie allemaal even stevig los gaan met elkaar. Voor meer informatie over deze teambuilding activiteit in de omgeving van Tilburg, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Tilburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Tilburg

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Zoek de spion teambuilding met diner in Tilburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Tilburg

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen en outdoor teambuilding Tilburg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Tilburg

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, of vergadering in Tilburg of omgeving en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Tilburg of omgeving uitkomst (kijk ook eens op bedrijfsuitje Brabant). Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

BBQ workshop als teambuilding in Tilburg of omgeving
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Tilburg of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teamuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop teamuitje Tilburg

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Tilburg (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Brabant pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Culinaire teambuilding game Tilburg
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Culinaire teambuilding game Tilburg

Wie is hier de Masterchef?

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje in Tilburg, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Tilburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Tilburg

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Tilburg of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Tilburg
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Tilburg

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Tilburg of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Tilburg

Heisessie omgeving Tilburg

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Tilburg is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Weekend team builden in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Weekend team builden in de Ardennen

Voor 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 2 uur rijden vanaf Tilburg). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING TILBURG
Waalwijk, Dongen, Oisterwijk en Dongen zijn steden in de omgeving en zijn een prima uitvalsbasis voor een teamuitje of teambuilding. Bezoek de mooie haven in Waalwijk (hier vandaan verscheepten ze veel turf naar heel Nederland), bezoek Goirle met prachtige natuurgebieden rondom, bezoek de Coca Cola fabriek in Dongen of kies voor ‘een ten oosten van Tilburg liggen wijk’ oftewel Oisterwijk met de prachtige vennen en bossen. Of je nu kiest voor een strategische citygame of een GPS toch in de natuur op deze pagina helpen we je graag op weg voor het organiseren van een teambuilding Tilburg of omgeving of een teamuitje Tilburg of omgeving. Heb jij je richting al bepaald op basis van wat je hebt kunnen lezen? We wensen je alvast enorm veel succes bij de organisatie van een teambuilding Tilburg of uiteraard een teamuitje Tilburg. Dat het een mooie en inspirerend evenement mag worden.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt