Teambuilding uitjes

Ook voor Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Zwolle etc.

Teambuilding uitjes door heel Nederland

Voor een teambuilding wil je misschien even de deur uit, voor net een portie extra inspiratie. Dat is de reden dat teambuilding uitjes veelgevraagd zijn. Het zorgt ervoor dat je even buiten het kantoor een kijkje kunt nemen, terwijl deze tijd wel degelijk wat oplevert. Als deze activiteit erop zit geeft dit net het beetje extra wat het kantoor niet heeft, een nieuwe omgeving waarin je elkaar misschien ook net wat anders ziet. Omdat het werk natuurlijk wel leuk moet blijven, maar er tegelijkertijd wel iets moet gebeuren, is een teambuilding uitje de ideale combinatie. Hoewel je vast samen opdrachten zult moeten voltooien, is de sfeer wat meer ontspannen, waardoor het wel een leukere dag wordt dan eentje op kantoor. En wie weet is het na afloop op kantoor ook leuker, wanneer je tijdens het uitje toch net wat dichter bij elkaar hebt kunnen komen, en dingen van elkaar weet die je wellicht nog niet wist. Het kan toch meer opleveren dan je van tevoren zou verwachten. Ga je bijvoorbeeld een expeditie Robinson situatie nabootsen, waarbij je de strijd aan gaat? Of heb je meer met samenwerking, waardoor je liever een wat meer harmonieus uitje hebt? Het kan natuurlijk allemaal, waarbij jouw specifieke wensen natuurlijk meetellen. Kijk daarom eens wat er allemaal mogelijk is.

Sloepengame rally teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally teambuilding uitje

Het is niet voor niets dat deze teambuilding activiteit zo populair is. De combinatie van een gezellig stadscentrum, mooie grachten, plezier op het water en de noodzaak voor samenwerking, maken deze sloepengame rally tot een gewilde teambuilding activiteit. Eenmaal op het water ga je aan de slag met de teamgenoten uit jouw sloep. Hierbij gaan jullie de strijd aan met de andere groepen door het uitvoeren van diverse creatieve en denkvermogen vereisende opdrachten. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om. Ieder team wil natuurlijk de titel in de wacht slepen.  Deze teambuilding activiteit op het waterg is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding uitje

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is dit enerverende teambuilding uitje in jouw regio. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Escape Room suitcase teambuilding uitje met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding uitje met diner en cryptex GPS tocht

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van de stad in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding uitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in jouw regio. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding uitje

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

De spanning onder je teamgenoten is om te snijden. De authentieke legertrucks worden opgestart en het unieke avontuur kan beginnen. Diverse missie zijn mogelijk tijdens jullie spannende legertruck rally in regio's als Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Om jullie doel te bereiken zullen jullie gebruik maken van ouderwetse en moderne technologieën. Leuk is ook om deze rally aan te kleden met een overnachting (optioneel) of zelfs een spannende helikopter dropping. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding uitje

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding uitje in jouw omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding uitje in jouw omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitjes
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitjes

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Één team, één taak. Dat is vast en zeker hoe jullie te werk gaan op de afdeling. Hoog tijd om de grenzen van jullie teambuilding skills op te zoeken tijdens een originele dienstplicht teambuilding activiteit. Van goed communiceren tot gericht schieten, van het uitmuntend teamwork tot elkaar helpen over de stormbaan. In passende dienstplicht outfit beginnen jullie aan een actieve teambuilding in verschillende regio's: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Zoek de spion teambuilding uitje met diner
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion teambuilding uitje met diner

Inclusief heerlijk diner

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding uitje

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele bedrijfsuitje. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Forteiland Adventure als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over dit Forteiland teambuilding uitje? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teambuilding uitje koken
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Teambuilding uitje koken

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in kookstudio´s in diverse steden in Nederland en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teambuilding uitje in jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in jouw omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding uitje

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over dit bijzondere teamuitje? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Teambuilding uitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding uitje zeilen

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten (maar het mag natuurlijk wel). Dit teambuilding uitje zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over dit teambuilding uitje zeilen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding uitje

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Highland Games teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games teambuilding uitje

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens dit bijzondere teambuilding uitje krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over dit Outdoor teambuilding uitje in diverse regio´s in Nederland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens dit teambuilding uitje door heel Nederland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over dit percussie teambuilding uitje verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding uitje

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding uitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Culinaire teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Culinaire teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Eindhoven

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teambuilding uitje in diverse steden en regio´s in Nederland, krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over dit lipdub teambuilding uitje in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Weekend team builden in de Ardennen

Voor 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Utrecht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding uitje

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

E-chopper tour als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour als teambuilding uitje

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

Ineens vliegen jullie over de weg, elk op een eigen E-chopper scooter. Eerst krijgen jullie een persoonlijke instructie van jullie E-chopper instructeur. Hierna gaan jullie de weg op. Als een goed gesmeerde machine rijden jullie als één team langs mooie vergezichten. Na al dat thuiswerken en die veel te lange corona lockdown blazen jullie als het ware een beetje frisse lucht door jullie team heen. Deze teambuilding activiteit is inclusief instructeurs, verzekering en instructeurs. Wil je meer weten over deze stoere teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding uitje

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in de stad van je voorkeur? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding uitje

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in de stad van je voorkeur? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding game in STAD
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game in STAD

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje in STAD, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding activiteit in STAD? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding uitjes in originele vormen

Teambuilding heeft een belangrijke rol in een bedrijf. Je kunt namelijk de beste mensen in dienst hebben, ze samen laten werken is een vak apart. Gelukkig zijn er voldoende experts in teambuilding die je hierbij graag helpen. In ons netwerk hebben wij er voldoende die je graag van een leuk teambuilding uitje voorzien, waardoor je wanneer je terugkeert naar kantoor gelijk productiever gaat zijn. Heb je zelf al een idee hoe de dag eruit ziet? We voorzien je graag van tips en inspiratie om het maximale uit zo’n dag te halen. Daarna zullen het enthousiasme en de teamspirit ongetwijfeld toenemen. Zie jij je collega’s al door de bossen rennen tijdens een survival? Of is dat nog moeilijk voor te stellen, vooral bij minder sportieve collega’s? Natuurlijk zijn er ook uitjes waar niet de fysieke, maar juist de mentale inspanning centraal staat. Ook op de werkvloer wordt er soms vooral met de hersenen gewerkt, ook deze moeten op zijn tijd goed getraind worden. Wanneer je een leuk teambuilding uitje opzet kan dit de sfeer ten goede komen, maar ook de kwaliteit van het werk gaat wellicht omhoog. Reden genoeg voor een teambuilding uitje.

Klik direct door naar het teambuilding uitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding uitjes Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding uitjes Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding uitjes Haarlem         
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teambuilding uitjes Hoorn                 
Regio Den Helder:                                                               Teambuilding uitjes Helder                          

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding uitjes Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding uitjes Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding uitjes Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding uitjes Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding uitjes Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding uitjes Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding uitjes Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding uitjes Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teambuilding uitjes Alphen aan den Rijn

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding uitjes Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding uitjes Amersfoort

Teambuilding uitjes Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding uitjes Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding uitjes Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding uitjes Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding uitjes Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teambuilding uitjes Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teambuilding uitjes Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding uitjes Almere

Teambuilding uitjes Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding uitjes Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding uitjes Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teambuilding uitjes Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding uitjes Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding uitjes Groningen

Teambuilding uitjes Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding uitjes Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding uitjes Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding uitjes Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teambuilding uitjes Almelo

Teambuilding uitjes Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding uitjes Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding uitjes Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding uitjes Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teambuilding uitjes Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teambuilding uitjes Ede

Teambuilding uitjes Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding uitjes Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuiilding uitjes Heerenveen

Teambuilding uitjes Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding uitjes Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teambuilding uitjes Emmen

Teambuilding uitjes Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teambuilding uitjes Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teambuilding uitjes Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teambuilding uitjes Middelburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt