Teambuilding uitjes

Ook voor Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Zwolle etc.

Teambuilding uitjes door heel Nederland

Voor een teambuilding wil je misschien even de deur uit, voor net een portie extra inspiratie. Dat is de reden dat teambuilding uitjes veelgevraagd zijn. Het zorgt ervoor dat je even buiten het kantoor een kijkje kunt nemen, terwijl deze tijd wel degelijk wat oplevert. Als deze activiteit erop zit geeft dit net het beetje extra wat het kantoor niet heeft, een nieuwe omgeving waarin je elkaar misschien ook net wat anders ziet. Omdat het werk natuurlijk wel leuk moet blijven, maar er tegelijkertijd wel iets moet gebeuren, is een teambuilding uitje de ideale combinatie. Hoewel je vast samen opdrachten zult moeten voltooien, is de sfeer wat meer ontspannen, waardoor het wel een leukere dag wordt dan eentje op kantoor. En wie weet is het na afloop op kantoor ook leuker, wanneer je tijdens het uitje toch net wat dichter bij elkaar hebt kunnen komen, en dingen van elkaar weet die je wellicht nog niet wist. Het kan toch meer opleveren dan je van tevoren zou verwachten. Ga je bijvoorbeeld een expeditie Robinson situatie nabootsen, waarbij je de strijd aan gaat? Of heb je meer met samenwerking, waardoor je liever een wat meer harmonieus uitje hebt? Het kan natuurlijk allemaal, waarbij jouw specifieke wensen natuurlijk meetellen. Kijk daarom eens wat er allemaal mogelijk is.

Teambuilding uitje koken
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Teambuilding uitje koken

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in kookstudio´s in diverse steden in Nederland en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teambuilding uitje in jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding uitje

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in jouw regio. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Filmwedstrijd als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding uitje

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over dit bijzondere teamuitje? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Teambuilding uitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding uitje zeilen

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten (maar het mag natuurlijk wel). Dit teambuilding uitje zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over dit teambuilding uitje zeilen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Paintball teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding uitje

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding uitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding uitje

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding uitje

Deze teambuilding uitjes op diverse plaatsen door heel Nederland zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding uitjes in jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Highland Games teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games teambuilding uitje

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens dit bijzondere teambuilding uitje krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over dit Outdoor teambuilding uitje in diverse regio´s in Nederland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vlot bouwen teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vlot bouwen teambuilding uitje

Wil jij samen met je team alle wateren kunnen bevaren aan het eind van de dag? Boek dan de activiteit vlot bouwen! Een vlot bouwen lijkt simpel maar er is veel communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen nodig om samen de overkant te halen. Dirigeer jij het team naar een stabiel en waterproof vlot? Durf jij de uitdaging aan? Voor meer informatie over dit hopelijk niet al te natte teambuilding uitje in jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Expeditie Robinson teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding uitje

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze expeditie in diverse steden en regio´s door heel Nederland? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens dit teambuilding uitje door heel Nederland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over dit percussie teambuilding uitje verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor teambuilding uitje boogschieten
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding uitje boogschieten

Heb jij altijd al eens nieuwe talenten willen ontwikkelen? Misschien heb je zelfs een carrière switch in gedachten? De beste boogschieter van Nederland? Wellicht is dit dan hét moment om jezelf te onderscheiden van de rest op het gebied van precisie, coördinatie en concentratie. Grijp je kans, want niet geschoten is altijd mis. Voor meer informatie over dit teambuilding uitje in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kroegenspel teambuilding uitje

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding uitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

In de Touwen teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

In de Touwen teambuilding uitje

Ben jij een echte durfal? Of juist niet maar wil je grenzen verleggen? Samen met je team klauter je van boom naar boom. Een ideaal moment om eens flink uit je comfortzone te stappen en elkaar te ondersteunen tijdens deze teambuildingsactiviteit in diverse regio´s door heel Nederland. Kom erachter hoe waardevol je bent als ondersteuner maar misschien ook wel als leider. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in jouw regio. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie over dit teambuilding uitje in de touwen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Eindhoven

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teambuilding uitje in diverse steden en regio´s in Nederland, krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over dit lipdub teambuilding uitje in jouw omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding uitje

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is dit enerverende teambuilding uitje in jouw regio. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

BBQ workshop als teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding uitje

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding uitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Klik direct door naar het teambuilding uitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding uitjes Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding uitjes Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding uitjes Haarlem         
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teambuilding uitjes Hoorn                 
Regio Den Helder:                                                               Teambuilding uitjes Helder                          

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding uitjes Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding uitjes Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding uitjes Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding uitjes Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding uitjes Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding uitjes Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding uitjes Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding uitjes Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teambuilding uitjes Alphen aan den Rijn

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding uitjes Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding uitjes Amersfoort

Teambuilding uitjes Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding uitjes Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding uitjes Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding uitjes Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding uitjes Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teambuilding uitjes Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teambuilding uitjes Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding uitjes Almere

Teambuilding uitjes Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding uitjes Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding uitjes Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teambuilding uitjes Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding uitjes Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding uitjes Groningen

Teambuilding uitjes Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding uitjes Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding uitjes Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding uitjes Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teambuilding uitjes Almelo

Teambuilding uitjes Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding uitjes Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding uitjes Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding uitjes Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teambuilding uitjes Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teambuilding uitjes Ede

Teambuilding uitjes Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding uitjes Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuiilding uitjes Heerenveen

Teambuilding uitjes Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding uitjes Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teambuilding uitjes Emmen

Teambuilding uitjes Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teambuilding uitjes Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teambuilding uitjes Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teambuilding uitjes Middelburg

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING UITJES

Teambuilding heeft een belangrijke rol in een bedrijf. Je kunt namelijk de beste mensen in dienst hebben, ze samen laten werken is een vak apart. Gelukkig zijn er voldoende experts in teambuilding die je hierbij graag helpen. In ons netwerk hebben wij er voldoende die je graag van een leuk teambuilding uitje voorzien, waardoor je wanneer je terugkeert naar kantoor gelijk productiever gaat zijn. Heb je zelf al een idee hoe de dag eruit ziet? We voorzien je graag van tips en inspiratie om het maximale uit zo’n dag te halen. Daarna zullen het enthousiasme en de teamspirit ongetwijfeld toenemen. Zie jij je collega’s al door de bossen rennen tijdens een survival? Of is dat nog moeilijk voor te stellen, vooral bij minder sportieve collega’s? Natuurlijk zijn er ook uitjes waar niet de fysieke, maar juist de mentale inspanning centraal staat. Ook op de werkvloer wordt er soms vooral met de hersenen gewerkt, ook deze moeten op zijn tijd goed getraind worden. Wanneer je een leuk teambuilding uitje opzet kan dit de sfeer ten goede komen, maar ook de kwaliteit van het werk gaat wellicht omhoog. Reden genoeg voor een teambuilding uitje.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt