Teambuilding Zoetermeer

Ook voor Rokkeveen, Benthuizen, Palenstein, Oosterheem

feest.jpg

Teamuitjes en teambuilding Zoetermeer

Een teambuilding in Zoetermeer is een belevenis op zich. Omdat veel bedrijven in Zuid-Holland gevestigd zijn, is er vanzelfsprekend veel vraag naar teambuilding in Zoetermeer en omgeving. Hoewel de grote steden talrijk zijn, kan Zoetermeer je iets moois bieden: een groene omgeving, terwijl de randstad binnen handbereik is. De omgeving, met het groene hart, doet in niets vermoeden dat je in een stedelijk gebied bent. Nu ga je natuurlijk niet alleen voor de omgeving, je gaat ook voor de inhoud: een ludieke teambuilding activiteit. Hierbij kun je aan van alles denken. Er zijn natuurlijk de ideeën waar je zelf al aan denkt, zoals de outdoor teambuilding activiteiten, waarbij van de mooie natuur kan worden genoten terwijl iedereen zich in het zweet werkt. Wanneer activiteiten in de buitenlucht worden gehouden, kun je elkaars steun natuurlijk goed gebruiken, met opdrachten die je wellicht niet gewend bent. Je kunt echter ook gaan voor een percussieworkshop of een lipdub, waar je samen het ritme volgt en je door de muziek laat leiden. Natuurlijk moet iedereen daarbij wel op dezelfde golflengte zitten, anders gaat het mis. Als je dus nog niet perfect op elkaar ingespeeld was, word je dat wel. Reden genoeg dus om voor een van onze ludieke teambuilding activiteiten te kiezen.


Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zoetermeer

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Zoetermeer of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Expeditie Robinson teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Zoetermeer

Deze teambuilding activiteiten in de omgeving van Zoetermeer, Rokkeveen, Benthuizen, Oosterheem en omgeving zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Zoetermeer

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Zoetermeer

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Zoetermeer gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Zoetermeer

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Zoetermeer

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Het is hoog tijd om de kracht van jullie team te testen tijdens een winterse expeditie. In teamverband gaan jullie aan de slag om te overleven onder pool condities. Van zelf vuur maken tot schieten met pijl en boog, voor dit winterse teambuilding spel zullen jullie team skills flink worden getest. Welk team weet deze uiteindelijk te winnen? Wil je meer weten over deze winterse teambuilding activiteit in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk uitgebreide informatie.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze spectaculaire dropping gaat het echt spannend worden. De tijd wordt teruggezet naar de tijd van de Duitse invasie gedurende de Tweede Wereldoorlog. Jullie team wacht de zware taak om de Enigma code te kraken, het vijandelijke gebied in de Soesterduinen te verkennen, ouderwets kaartlezen, strategie bepalen en jullie militaire inzichten inzetten en zo als team een belangrijke rol te spelen in het stoppen van de Duitse overheersing. Met deze teambuilding activiteit kunnen jullie dus ook gewoon even de hele westerse wereld redden. Optioneel met dropping in legertruck, outdoor lasergamen en introductie en afsluiting door korps Mariniers. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Zoetermeer

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Zoetermeer? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Zoetermeer

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Zoetermeer. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Zoetermeer

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Zoetermeer, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

City escape teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Zoetermeer

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zoetermeer

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Zoetermeer

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zoetermeer

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zoetermeer

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Zoetermeer of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zoetermeer

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Zoetermeer of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Zoetermeer

Heisessie omgeving Zoetermeer

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Zoetermeer is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Zoetermeer

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Teamuitje in Zoetermeer en omgeving

Omdat er zo veel steden zijn die teambuilding aanbieden, moet iedere stad zich natuurlijk onderscheiden. Zoetermeer doet dat op geheel eigen wijze. Niet alleen de stad zelf, ook de omgeving verwelkomt graag eenieder die aangesproken wordt door een teambuilding in de omgeving. Zo zijn er plaatsen als Rokkeveen, Benthuizen en Moerkapelle, die dicht bij Zoetermeer liggen en je graag vermaken. Door het mooie natuurgebied in deze omgeving is Zoetermeer dan ook een populaire keuze. Wij begrijpen dat maar al te goed. De stad begon als vissersdorp, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige stad, waar de strijd van het water gewonnen is. Een mooi staaltje Hollandse arbeid wat je ongetwijfeld goed van pas kan komen tijdens je teambuilding. Daarnaast staat de stad bekend om haar boter, waardoor het vroeger nog wel eens een boterdorp genoemd werd. Ondertussen doet de stad, die een rijke geschiedenis heeft, volledig mee en kan er jaarlijks genoten worden van verschillende evenementen aan het water, iets wat natuurlijk ook al deels verraden wordt door de naam “Zoetermeer”. Zie je een teambuilding in Zoetermeer wel zitten? Dan helpen wij je graag om het juiste uitje te vinden. Kijk daarom wat er allemaal te vinden is.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt