Teambuilding Zoetermeer

Ook voor Rokkeveen, Benthuizen, Palenstein, Oosterheem

Teamuitjes en teambuilding Zoetermeer

Een teambuilding in Zoetermeer is een belevenis op zich. Omdat veel bedrijven in Zuid-Holland gevestigd zijn, is er vanzelfsprekend veel vraag naar teambuilding in Zoetermeer en omgeving. Hoewel de grote steden talrijk zijn, kan Zoetermeer je iets moois bieden: een groene omgeving, terwijl de randstad binnen handbereik is. De omgeving, met het groene hart, doet in niets vermoeden dat je in een stedelijk gebied bent. Nu ga je natuurlijk niet alleen voor de omgeving, je gaat ook voor de inhoud: een ludieke teambuilding activiteit. Hierbij kun je aan van alles denken. Er zijn natuurlijk de ideeën waar je zelf al aan denkt, zoals de outdoor teambuilding activiteiten, waarbij van de mooie natuur kan worden genoten terwijl iedereen zich in het zweet werkt. Wanneer activiteiten in de buitenlucht worden gehouden, kun je elkaars steun natuurlijk goed gebruiken, met opdrachten die je wellicht niet gewend bent. Je kunt echter ook gaan voor een percussieworkshop of een lipdub, waar je samen het ritme volgt en je door de muziek laat leiden. Natuurlijk moet iedereen daarbij wel op dezelfde golflengte zitten, anders gaat het mis. Als je dus nog niet perfect op elkaar ingespeeld was, word je dat wel. Reden genoeg dus om voor een van onze ludieke teambuilding activiteiten te kiezen.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Heel Holland grillt battle teambuilding in Zoetermeer
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle teambuilding in Zoetermeer

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games teambuilding Zoetermeer

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Zoetermeer of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Zoetermeer of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zoetermeer

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Zoetermeer of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zoetermeer

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in de omgeving van Zoetermeer

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop teamuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop teamuitje Zoetermeer

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in de directe omgeving van Zoetermeer en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Voor meer informatie over dit culinaire personeelsuitje in de directe omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zoetermeer

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Zoetermeer

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Zoetermeer of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zoetermeer

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Zoetermeer of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding zeilen Zoetermeer (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Zoetermeer (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Zoetermeer

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Zoetermeer, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zoetermeer

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Zoetermeer of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Zoetermeer

Heisessie omgeving Zoetermeer

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Zoetermeer is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ZOETERMEER
Omdat er zo veel steden zijn die teambuilding aanbieden, moet iedere stad zich natuurlijk onderscheiden. Zoetermeer doet dat op geheel eigen wijze. Niet alleen de stad zelf, ook de omgeving verwelkomt graag eenieder die aangesproken wordt door een teambuilding in de omgeving. Zo zijn er plaatsen als Rokkeveen, Benthuizen en Moerkapelle, die dicht bij Zoetermeer liggen en je graag vermaken. Door het mooie natuurgebied in deze omgeving is Zoetermeer dan ook een populaire keuze. Wij begrijpen dat maar al te goed. De stad begon als vissersdorp, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige stad, waar de strijd van het water gewonnen is. Een mooi staaltje Hollandse arbeid wat je ongetwijfeld goed van pas kan komen tijdens je teambuilding. Daarnaast staat de stad bekend om haar boter, waardoor het vroeger nog wel eens een boterdorp genoemd werd. Ondertussen doet de stad, die een rijke geschiedenis heeft, volledig mee en kan er jaarlijks genoten worden van verschillende evenementen aan het water, iets wat natuurlijk ook al deels verraden wordt door de naam “Zoetermeer”. Zie je een teambuilding in Zoetermeer wel zitten? Dan helpen wij je graag om het juiste uitje te vinden. Kijk daarom wat er allemaal te vinden is.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt