Teambuilding workshops

Ook voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Zwolle etc.

Teambuilding workshops door heel Nederland

Hoe goed je bedrijf ook gaat, het zal altijd wel beter kunnen. Door te zoeken naar een teambuilding workshop ben je al op de goede weg: het besef dat een goede teamband voor betere samenwerking zorgt is iets wat steeds meer mensen zich realiseren. Door een workshop teambuilding te organiseren kun je je personeel stimuleren om het uiterste uit zichzelf en anderen te halen. Wanneer je begrijpt hoe de ander in elkaar steekt, kan er zomaar iets heel moois ontstaan. Een workshop kan een leerzame ervaring zijn, waarna iedereen een stukje wijzer naar huis gaat. De workshop teambuilding maakt dat er na afloop een team staat dat elkaar snapt. Elk team heeft zwakke plekken, die tijdens de workshops eruit worden gelicht, zodat er wat aan gedaan kan worden. Maar ook het bekijken van de sterke punten van het team kunnen natuurlijk leerzaam zijn, waarbij het natuurlijk belangrijk is deze extra te benutten. Tijdens de teambuilding workshop wordt hetgeen wat je moet doen en moet laten duidelijk. Vervolgens zal de sfeer op de werkvloer nog net ietsje beter zijn. Onder het genot van een lekker drankje kan er vervolgens worden nagepraat over deze ervaring. Kijk daarom eens wat we te bieden hebben op het gebied van workshops in teambuilding!

BBQ teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in jouw omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Percussie teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding workshop

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding door heel Nederland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding door heel Nederland verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding workshop koken
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Teambuilding workshop koken

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens deze smakelijke teambuilding workshop koken en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over deze teambuilding workshop bij jou in de buurt, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vlot bouwen teambuilding

Bij deze teambuilding activiteit is het doel om natte voeten, of nog erger andere natte lichaamsdelen, te voorkomen. Als één goed-gesmeerde bouwmachine gaan jullie samen het avontuur aan. Houden jullie het team boven water? Dan nemen jullie een positieve teamervaring weer mee terug naar de werkvloer. Bereid je voor op een lekker actieve en erg gezellige middag met je collega´s. Wil je meer weten over deze activiteit, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Teambuilding workshop schapen drijven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Teambuilding workshop schapen drijven

Daar staan jullie dan. De geur van vers gras komt je tegemoet. Deze uitdaging kan beginnen. Met behulp van een aantal behulpzame bordercollies zullen jullie er als één team voor moeten zorgen dat alle schapen een parcours afleggen. Bereid je voor op een wel heel bijzondere interactie tussen mens, team en dier. Na afloop geniet je (optioneel) van een heerlijke boerenlunch of BBQ. Mee weten over deze bijzondere teambuilding? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding workshop vlot bouwen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding workshop vlot bouwen

Wil jij samen met je team alle wateren kunnen bevaren aan het eind van de dag? Boek dan de activiteit vlot bouwen! Een vlot bouwen lijkt simpel maar er is veel communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen nodig om samen de overkant te halen. Dirigeer jij het team naar een stabiel en waterproof vlot? Durf jij de uitdaging aan? Voor meer informatie over dit hopelijk niet al te natte teambuilding uitje in jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Culinaire teambuilding workshop game
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Culinaire teambuilding workshop game

Wie is hier de Masterchef?

Lijkt een reguliere kookworkshop je leuk als teamuitje, maar mis je de druk en teamervaring die horen bij een teambuilding activiteit? Kies dan een kookworkshop variant met een spelelement in de vorm van een kookwedstrijd of een ander spel met een team vormende basis. Je kent vast de onderhoudende tv concepten wel zoals Wie is de chef en Master chef waarbij de deelnemers tot het uiterste moeten gaan om te winnen van andere teams. Ook voor deze culinaire teambuilding games geldt dat jullie flink je best zullen moeten doen in teamverband. Wil je meer weten over deze culinaire teambuilding workshop game in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding workshops
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding workshops

Deze teambuilding activiteiten op schitterende locaties door heel Nederland zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding workshop in de omgeving van jouw regio, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Klik direct door naar het teambuilding workshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding workshop Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding workshop Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding workshop Haarlem         
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teambuilding workshop Hoorn                 
Regio Den Helder:                                                               Teambuilding workshop Helder                          

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding workshop Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding workshop Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding workshop Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding workshop Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding workshop Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding workshop Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding workshop Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding workshop Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teambuilding workshop Alphen aan den Rijn

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding workshop Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding workshop Amersfoort

Teambuilding workshop Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding workshop Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding workshop Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding workshop Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding workshop Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teambuilding workshop Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teambuilding workshop Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding workshop Almere

Teambuilding workshop Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding workshop Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding workshop Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teambuilding workshop Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding workshop Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding workshop Groningen

Teambuilding workshop Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding workshop Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding workshop Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding workshop Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teambuilding workshop Almelo

Teambuilding workshop Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding workshop Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding workshop Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding workshop Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teambuilding workshop Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teambuilding workshop Ede

Teambuilding workshop Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuidling workshop Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuiilding workshop Heerenveen

Teambuilding workshop Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding workshop Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teambuilding workshop Emmen

Teambuilding workshop Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teambuilding worshop Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teambuilding workshop Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teambuilding workshop Middelburg

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING WORKSHOP

Een workshop in teambuilding, er zijn verschillende locaties in het land te vinden die je daar graag mee van dienst zijn. Hoewel je misschien geneigd bent om een workshop te zoeken in de provincie waar je werkt, is ook een andere locatie wel aan te raden. Wanneer je in Limburg gevestigd zit, kan het bijvoorbeeld juist wel leuk zijn om naar Groningen of Friesland uit te wijken. Zit je daarentegen dagelijks in de randstad, in Noord- of –Zuid-Holland, dan wil je de hectiek misschien eens ontsnappen voor een workshop in Noord-Brabant of Gelderland. Ook provincies als Zeeland, Overijssel of Drenthe kunnen een leuke setting zijn om elkaar wat beter te leren kennen. Wellicht ben je geneigd te zeggen dat het vooral voor bedrijven nuttig is, maar ook voor andere soorten teams die vaak samenwerken kan het mooie resultaten geven. Ook voor sportteams is samenwerking belangrijk. Wanneer je voor een workshop teambuilding gaat kan dat dan ook altijd wat opleveren, wat voor team het ook betreft. Hier kun je een mooie indruk krijgen van hetgeen er op het gebied van teambuilding workshops te vinden is. We voorzien je dan ook graag van inspiratie!

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt