Teambuilding Overijssel

Ook voor Zwolle, Twente etc.

Teamuitjes en teambuilding Overijssel

Lijkt het je leuk om er eens met je hele team erop uit te gaan? Maar wil je tegelijkertijd wel dat het iets oplevert? Kies dan ook voor teambuilding in Overijssel, waar je door het spelen van interactieve spellen elkaar leert kennen. Een strategische manier om de samenwerking aan te scherpen. Het doen van een outdoor spel kan best onwennig zijn, wanneer je mensen in je team hebt die normaal gesproken niet de meest sportieve types zijn. Gelukkig kunnen de anderen ze de helpende hand bieden. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld het maken van een film waarin de strategie van je bedrijf neergezet wordt. Ook al doe je namelijk werk waar je plezier in hebt, het kan goed zijn op zijn tijd goed na te denken over je missie en je visie. Natuurlijk heb je hierbij mensen nodig die op creatieve ideeën komen, maar ook degenen die de balans bewaren zijn van grote waarde. Leer elkaar kennen tijdens een teambuilding activiteit en kijk dan eens of het de prestaties vergroot, wij nemen aan van wel. Natuurlijk zijn er ook andere leuke activiteiten te koppelen. Zo is er bijvoorbeeld een leuk diner of een vergadering aan te koppelen, Op die manier wordt de dag nog net ietsje productiever en kan het teamwork gelijk in de praktijk worden gebracht. Kijk daarom eens naar de opties voor teambuilding activiteiten in Overijssel. Bedrijfsuitjes in Overijssel vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Kookworkshop teamuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop teamuitje Overijssel

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Overijssel en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht. Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over deze culinaire teambuilding in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Overijssel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Overijssel

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Overijssel of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Overijssel

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Overijssel of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Zoek de spion teambuilding met diner in Overijssel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion teambuilding met diner in Overijssel

Na een heerlijk ontvangst op een aangename locatie, zul je eerst een individuele proef moeten doen om te bepalen met welke collega´s je een team zult vormen. Vervolgens gaan jullie de stad in om gezamenlijk een aantal leuke opdrachten uit te voeren, maar zult hierbij worden tegengewerkt door een hele irritante spion. Weten jullie de spion in de kraag te grijpen? Na afloop van deze teambuilding activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk diner, waarbij de handelingen van de spion natuurlijk uitgebreid zullen worden na besproken. Wil je meer weten over dit leuke zoek de spion teambuilding spel met diner in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Escape Room suitcase teambuilding Overijssel met diner en cryptex GPS tocht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase teambuilding Overijssel met diner en cryptex GPS tocht

Tijdens deze teambuilding activiteit wordt het uiterste gevergd van alle teamleden. Zonder een creatieve inslag, het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk een geoliede samenwerking zal het jullie niet lukken om het doel te behalen. Zitten jullie rustig te genieten van een aperitiefje met een hapje (inclusief), wordt de rust verstoord door de spelleider. Deze presenteert een mysterieuze kist met daarin diverse opdrachten die jullie in teamverband kunnen uitvoeren. Hierna gaan jullie het centrum van de stad in om hier een cryptex (denk hierbij aan de Da Vinci Code) op te lossen. Na afloop genieten jullie van een 3-gangen diner, waarbij uitgebreid zal worden nagepraat over jullie team effort. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Overijssel? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Overijssel
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Overijssel

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Overijssel gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ workshop als teambuilding in Overijssel of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Overijssel of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Overijssel of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball teambuilding activiteit in Overijssel
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball teambuilding activiteit in Overijssel

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan tijdens een adrenalineverhogende Paintball match. Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een passend parcours, waarin jullie met behulp van jullie uitrusting de strijd aan zullen gaan met het andere team. Wie zit er straks helemaal onder de verf? En wie komt brandschoon uit de strijd? Binnenkort zal het allemaal worden onthuld. Voor meer informatie over dit enerverende teambuilding spel in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Overijssel

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Overijssel
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Overijssel

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Overijssel

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Overijssel of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Overijssel

Dit teamuitje begint op een hele bijzondere manier. Iedereen is lekker aan het werk en dan ineens, een video; de directeur is ontvoerd.... , chaos en paniek op de werkvloer. Gelukkig zijn jullie er om de middag weer tot een goed einde te brengen. Dit zinderende teamuitje in Overijssel is tevens inclusief een 3-gangen keuzediner. Voor meer informatie over dit help de directeur is ontvoerd teamuitje in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Overijssel

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Overijssel krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding zeilen Overijssel (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Overijssel (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Amsterdam, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Percussie teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Overijssel

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Overijssel worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving Overijssel verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding Overijssel

Zijn jullie als team echte adrenalinezoekers met een uitmuntende focus of doorzettingsvermogen?  Twijfel dan niet langer en ga de strijd aan met Paintball, Lasergame of Archery Tag. Elke activiteit bevindt zich op een uniek parcours met een eigen uitrusting (bij paintball wordt er geschoten met verfballetjes, bij lasercombat met lasers en bij Archery tag met speciale pijlen met een foampunt). Voor meer informatie over deze teambuilding spellen in Overijssel, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Overijssel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Overijssel

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Overijssel te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Overijssel

Heisessie omgeving Overijssel

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Overijssel is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING OVERIJSSEL
In Overijssel zijn natuurlijk genoeg plaatsen waar je aan teambuilding kunt doen. Want ook nu je in Overijssel aan het zoeken bent, zijn de mogelijkheden nog steeds talrijk. Kies je voor Twente, met bijvoorbeeld Enschede? Of Zwolle, de hoofdstad van de provincie, een voormalig hanzestad die erg belangrijk was in de handel. Ook Almelo, Hengelo en Oldenzaal begroeten je graag. Zoek je een omgeving vol bossen? Hier kun je slingerend van tak naar tak elkaar verbazen over het lef dat je tentoon spreidt. Is dit je toch net wat te eng? Hoewel het goed kan zijn uit je comfort zone te stappen, mag ook de binnenstad van bijvoorbeeld Zwolle niet worden overgeslagen. Het bezoeken daarvan, voor, na of tijdens je activiteit is dan ook de moeite waard. Wil je er iets lekkers bij eten en drinken? Ook daar heb je ongetwijfeld al over na gedacht. Alle activiteiten maken natuurlijk wel hongerig. Wij bieden je graag tips. Kijk daarom eens op deze pagina om te zien of er iets voor je tussen zit!

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt