Teambuilding Emmen

Ook voor Coevorden, Ter Apel en Hoogeveen

Onemotion Logo Teamuitjes en teambuilding Emmen

Wie voor Emmen kiest, kiest voor de Vlinderstad, vernoemd naar het voormalige dierenpark. Een stad die naar een vlinder vernoemd is moet natuurlijk wel de natuur de ruimte geven, wat de stad dan ook van harte doet. Daardoor heeft de stad dan ook een grote aantrekkingskracht, een stad die daarnaast de omgeving weet te omarmen is, zeker tegenwoordig, erg in trek. De groene ruimtes tussen de gebouwen in kenmerken deze Drentse stad. Nu je op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, helpen we je graag er eentje te vinden in Emmen en omgeving. Nu kan het een hele onderneming zijn deze teambuilding te organiseren. Allereerst moet je natuurlijk een datum prikken die iedereen goed uitkomt, dat is een opgave op zich. Wanneer het eindelijk gelukt is en de stad vaststaat, begint het eigenlijk pas. Ieder heeft vast zijn eigen invulling in gedachten, ze kunnen uiteraard niet allemaal gekozen worden. Daarnaast kan het zoeken onbegonnen werk zijn, met alle mogelijkheden die er zijn. Wij maken het je graag wat makkelijker door je vast wat opties te bieden. Dat bespaart je een grote zoektocht, een beknopte pagina met alle opties op 1 rij. Zie je jouw ideale uitje er al tussen staan? Kijk dan eens wat er allemaal mogelijk is.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Emmen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Emmen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Het is hoog tijd om de kracht van jullie team te testen tijdens een winterse expeditie. In teamverband gaan jullie aan de slag om te overleven onder pool condities. Van zelf vuur maken tot schieten met pijl en boog, voor dit winterse teambuilding spel zullen jullie team skills flink worden getest. Welk team weet deze uiteindelijk te winnen? Wil je meer weten over deze winterse teambuilding activiteit in Emmen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Emmen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Emmen

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Emmen of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Emmen
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Emmen

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De winter kan wel een beetje licht gebruiken. Gelukkig staat licht centraal tijdens deze teambuilding activiteit voor tijdens de donkere wintermaanden.  Tijdens deze speurtocht genieten jullie van licht in heel veel vormen en kleuren. Samen voeren jullie lichtgevende opdrachten uit lossen jullie Glow in the dark puzzels en raadsels op. Tijdens deze teambuilding activiteit verdrijven jullie dat donkere-dagen-gevoel met mooi licht.Wil je meer weten over dit lichtgevende teamuitje in Emmen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Emmen of omgeving
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Emmen of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Emmen of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Après-ski winterspelen teambuilding in Emmen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen teambuilding in Emmen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Wist je dat de gezellige sfeer van après-ski feesten op wintersport groepsvakantie is ook bijzonder geschikt is om de onderlinge teambanden op een leuke manier te verstevigen. En dat is dan ook precies wat jullie gaan doen tijdens dit ludieke après-ski teambuilding uitje. Hierbij voeren jullie leuke opdrachten uit: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wil je meer weten over deze après-ski teambuilding activiteit in Emmen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Emmen
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Emmen

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Emmen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Gangsterhunt teambuilding Emmen
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Emmen

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Emmen, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Emmen of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Emmen of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Emmen of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape teambuilding Emmen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Emmen

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Emmen of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Emmen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Emmen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Emmen of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Emmen
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Emmen

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Emmen. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Emmen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Emmen

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Emmen of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Emmen
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Emmen

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Emmen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Emmen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Emmen

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Emmen of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

BBQ workshop als teambuilding in Emmen of omgeving
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

BBQ workshop op locatie als teambuilding in Emmen of omgeving

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Emmen of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Emmen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Emmen

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Emmen of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Emmen, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Emmen of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Emmen of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Emmen of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Emmen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Emmen

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Emmen of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Emmen

Heisessie omgeving Emmen

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Emmen is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Emmen

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Emmen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Emmen

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Emmen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Teamuitje in Emmen en directe omgeving

Emmen, het biedt je genoeg om naar uit te kijken tijdens je teambuilding uitje. Drenthe is een van de provincies die, doordat het minder druk bevolkt is dan bijvoorbeeld de randstad, een plek waar steeds meer bedrijven hun toevlucht zoeken wanneer ze even willen ontsnappen aan de gebruikelijke hectiek. Dorpen met namen als Klazienaveen en Erica, als je de namen hoort raak je al ontspannen. Ook in Ter Apel kan de rust even helemaal wederkeren. Daarmee is uiteraard niet gezegd dat men in Drenthe niet van aanpakken weet. Wanneer je de ontspanning weet te koppelen aan hard werk, heb je, zeker met het oog op teambuilding, goud in handen. Wanneer er alleen maar gewerkt wordt is het lastig tot prestaties te komen, op zijn tijd wat rust is wel belangrijk. In Drenthe kan het allebei, in deze noordoostelijke provincie die aan Duitsland grenst. Ook het buitenland is dus binnen handbereik in deze rustieke provincie. De keuze voor Emmen is er dan ook een die absoluut te verdedigen is. Bekijk daarom eens wat er allemaal is, waarbij we je uitnodigen meer informatie te vragen als er iets onduidelijk is.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt