Teambuilding Alphen aan den Rijn

Ook voor Ter Aar, Zwammerdam, Bodegraven, Nieuwkoop, Koudekerk aan de Ijssel en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Alphen aan den Rijn

Wil je het groepsgevoel verhogen in Alphen aan de Rijn? Dan is een teambuilding uitje de ideale oplossing. Wanneer je met zijn allen ervoor kiest eens actief aan de teamband te werken, kan het voor mooie resultaten zorgen. Heb je zelf al een idee wat er precies verbeterd kan worden? Of wellicht gaat het gewoon prima en wil je zorgen dat dit zo blijft. Een leuke dag met het personeel buiten de vertrouwde omgeving kan zorgen voor een positieve sfeer waar iedereen nog lang mee vooruit kan. Als je gezellig iets samen gaat ondernemen, raak je vanzelf beter op elkaar ingespeeld. En wanneer het gewoon goed gaat, kan het natuurlijk altijd beter. Er zijn allerlei uitjes die je kunt ondernemen, die wij hieronder voor je op een rijtje hebben gezet. Misschien is het wel een idee de strategie van het bedrijf door te nemen door een film te maken, met de eigen werknemers in de hoofdrol. Een andere optie is een actief uitje in bijvoorbeeld de bossen, waarbij je niet bang moet zijn vuile handen te maken. Ben je dit wel? Dan is wellicht een percussie workshop beter. Mogelijkheden zijn er genoeg, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Kijk daarom wat het beste bij je past, wij horen het graag.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

 

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Alphen aan den Rijn

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Alphen aan den Rijn of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Alphen aan den Rijn

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Alphen aan den Rijn

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Alphen aan den Rijn of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving van Alphen aan den Rijn verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Alphen aan den Rijn

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Film en Strategie Teambuilding Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Alphen aan den Rijn

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Alphen aan den Rijn of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Alphen aan den Rijn

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Alphen aan den Rijn (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze  kookworkshop pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kroegenspel teambuilding Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Alphen aan den Rijn

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Alphen aan den Rijn, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet al te ver van Alphen aan den Rijn? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teambuilding zeilen Alphen aan den Rijn (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen Alphen aan den Rijn (omgeving)

Al die willen te kaap'ren varen, hoeven geen mannen met baarden te zijn of Jan, Piet of Joris te heten. Deze teambuilding zeilen is namelijk interessant voor iedereen. Van regatta tot ontspannen zeilen, van middag tot weekend er is heel veel mogelijk. Deze teambuilding activiteit is beschikbaar in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Voor meer informatie over deze teambuilding zeilen in de omgeving van Alphen aan den Rijn, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

BBQ workshop als teambuilding in Alphen aan den Rijn of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Alphen aan den Rijn of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Alphen aan den Rijn

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Alphen aan den Rijn, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Alphen aan den Rijn

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Alphen aan den Rijn of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Alphen aan den Rijn

Heisessie omgeving Alphen aan den Rijn

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Alphen aan den Rijn is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ALPHEN AAN DEN RIJN
Niet alleen in Alphen aan de Rijn zelf, ook in de omgeving ben je zeker op je plek voor een dag vol ontspanning en gezelligheid. De stad zelf is in te delen in het Rode dorp, het Groene dorp en het dorp zelf, wat het centrum is. Dit geeft aan dat het een kleurrijke stad is die je graag verwelkomt. Je team bestaat natuurlijk uit allerlei verschillende soorten mensen, waardoor diversiteit ook in je uitje belangrijk is. In de omgeving van Alphen aan de Rijn kun je ook Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam of Aardam opzoeken. Nu heeft de stad zelf ook genoeg historische waarde: zo was waar nu het centrum is vroeger het Castellum Albaniana. Hier waren de hulptroepen van het Romeinse rijk gevestigd. Duidelijk dus dat de stad vroeger in trek was en dat dit nog steeds het geval is. Dat is ook te zien tijdens de jaarmarkt, een van de grootste jaarmarkten die in Nederland te vinden is. Daarvoor vindt een prachtige gondelvaart plaats, door de gunstigee ligging aan het water een mooie optie. Wij hopen je dan ook te inspirireren met onze optie voor een teambuilding in Alphen aan de Rijn.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt