Teambuilding Almelo

Ook voor Hellendoorn, Nijverdal, Tubbergen, Hardenberg, Rijssen en Vriezenveen

feest.jpg

Teamuitjes en teambuilding Almelo

Almelo is een karakteristieke Overijsselse plaats, waar de no nonsense mentaliteit van het Oosten nog een prominente plek heeft. De collectieve nuchterheid die er heerst kan ervoor zorgen dat je de dingen in perspectief ziet en het belangrijke van het onbelangrijke kunt onderscheiden. Om te zien of je er zelf ook iets uit kunt halen, moet je het gewoon eens proberen. Tijdens een ludieke teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Almelo kan er zomaar iets moois ontstaan wat de sfeer op het werk tot grote hoogten doet stijgen. Niet voor niets is de slogan in Almelo “altijd wat te doen”, naar een sketch van Herman Finkers (kijk ook op vrijgezellenfeest Almelo). Het tekent de zelfspot in deze Twentse stad. Het dialect zorgt ervoor dat de Almeloër uit duizenden herkend kan worden. Welk uitje je nu precies gaat uitvoeren hangt natuurlijk helemaal van je voorkeuren af. Heeft je personeel hier ook een stem in? Of stapt ieder in de auto, zonder nog een vermoeden te hebben van de plannen? Allebei kan het voor een onvergetelijke dag zorgen, op een eigen manier. Wij bieden we je graag een aantal leuke uitjes aan, waarbij je zelf kunt zien wat het beste bij je past. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is op het gebied van teambuilding in Almelo.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Almelo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Almelo

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Almelo of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Expeditie Robinson als teamuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als teamuitje in Almelo

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze bijzondere expeditie? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Na dit avontuur zijn jullie er weer klaar voor om met frisse moed naar de bewoonde zakelijke jungle terug te keren met z´n allen. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in Almelo, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Almelo of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Almelo of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Almelo of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90´s citygame als teamuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als teamuitje in Almelo

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Wat was het toch een geweldige tijd,... zucht. In de jaren 90 van de vorige eeuw heerste er volop positivisme overal. En dat is iets wat we in de huidige tijd weer goed kunnen gebruiken. Duik tijdens dit teamuitje terug in de tijd van de Titanic, flippo's, Baywatch, de Macarena en laat nostalgische gevoelens herleven. Deze teambuilding activiteit is ook leuk voor jongeren die de jaren 90 zelf niet actief hebben meegemaakt. Meer informatie over dit teamuitje in Almelo? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Almelo

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Almelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Heisessie omgeving Almelo

Heisessie omgeving Almelo

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Almelo is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Almelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Almelo

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Almelo of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Almelo
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Almelo

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Almelo. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Almelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Almelo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Almelo of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Escape room bedrijfsuitje Alkmaar of omgeving (op eigen locatie)
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Escape room bedrijfsuitje Alkmaar of omgeving (op eigen locatie)

Dit wordt een wel heel bijzonder bedrijfsuitje in Alkmaar, Bergen, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder of omgeving. Duik in de wereld van de mega-populaire escape rooms. Zijn jullie in staat om de kamer op tijd te verlaten? Of blijken jullie niet opgewassen tegen de geheimen van de kamer. Deze escape room wordt op je eigen locatie gespeeld (in het bedrijf of bijv. een feestlocatie of andere gelegenheid).  Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje in de omgeving van Alkmaar? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

BBQ workshop als teambuilding in Almelo of omgeving
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

High end BBQ workshop op locatie als teambuilding in Almelo of omgeving

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Almelo of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Almelo
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Almelo

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Almelo of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Almelo, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Almelo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in Almelo

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Het is hoog tijd om de kracht van jullie team te testen tijdens een winterse expeditie. In teamverband gaan jullie aan de slag om te overleven onder pool condities. Van zelf vuur maken tot schieten met pijl en boog, voor dit winterse teambuilding spel zullen jullie team skills flink worden getest. Welk team weet deze uiteindelijk te winnen? Wil je meer weten over deze winterse teambuilding activiteit in Almelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk uitgebreide informatie.

Après-ski winterspelen teambuilding in Almelo
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen teambuilding in Almelo

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Wist je dat de gezellige sfeer van après-ski feesten op wintersport groepsvakantie is ook bijzonder geschikt is om de onderlinge teambanden op een leuke manier te verstevigen. En dat is dan ook precies wat jullie gaan doen tijdens dit ludieke après-ski teambuilding uitje. Hierbij voeren jullie leuke opdrachten uit: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wil je meer weten over deze après-ski teambuilding activiteit in Almelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Film en Strategie Teambuilding Almelo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Almelo

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Almelo of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Almelo of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Almelo
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Almelo

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Almelo of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Almelo
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in Almelo

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De winter kan wel een beetje licht gebruiken. Gelukkig staat licht centraal tijdens deze teambuilding activiteit voor tijdens de donkere wintermaanden.  Tijdens deze speurtocht genieten jullie van licht in heel veel vormen en kleuren. Samen voeren jullie lichtgevende opdrachten uit lossen jullie Glow in the dark puzzels en raadsels op. Tijdens deze teambuilding activiteit verdrijven jullie dat donkere-dagen-gevoel met mooi licht.Wil je meer weten over dit lichtgevende teamuitje in Almelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Vergaderen en outdoor teambuilding Almelo
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Almelo

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Almelo of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Kroegenspel teambuilding Almelo
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Almelo

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Almelo, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Almelo of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Almelo of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Almelo of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Almelo
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Almelo

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Almelo of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teamuitje in Almelo en directe omgeving

Een teambuilding in Almelo en omgeving, het is een idee waar ongetwijfeld animo voor zal zijn. Door met zijn allen te kiezen voor deze bescheiden stad in Overijssel kun je er daarna weer een tijdje tegenaan. In de omgeving liggen ook nog plaatsen als Rijssen, Markelo en Hellendoorn, bekend om het grote attractiepark wat er ligt. In het Twentse zijn er veel mogelijkheden om even een stap terug te doen en te kijken hoe het team functioneert. Vaak is dit wel in orde, maar kan het net even wat beter. Het kan de reden zijn dat je als bedrijf redelijk presteert, maar het net niet buitengewoon is. Wanneer je van 90 procent 100 wilt maken kan teambuilding net het laatste zetje geven. Een teambuilding activiteit, mogelijk in alle soorten en maten, geeft iedereen weer het vertrouwen dat er iets mogelijk is, zorgt dat je elkaar beter leert kennen en dat je naar elkaar toegroeit. Er zijn allerlei verschillende soorten uitjes mogelijk die dit voor elkaar krijgen. Vervolgens zal iedereen het er nog lang over hebben, over het uitje dat zorgde dat je dichter bij elkaar kwam. Kijk hiernaast om te zien waar je uit kunt kiezen.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt