Teambuilding Zierikzee

Ook voor Brouwershaven, Renesse, Oud-Dorp, Middelharnis en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Zierikzee

Mooie plaatsen in Zeeland die aan de kust liggen, ze zijn natuurlijk talrijk. Het is als plaats dan een kunst om je te onderscheiden. Zierikzee doet het met haar talrijke monumenten, meer dan 500, wat de stad terecht een beschermd stadsgezicht gegeven heeft. De verschillende stadspoorten die er in de stad zijn, zijn het bezichtigen dan ook meer dan waard. Het is dan ook een uitstekende keuze naar Zierikzee te komen om je teambuilding vorm te geven. Er zijn natuurlijk verschillende doelen die kunnen worden verwezenlijkt, het zou mooi zijn als het je met allemaal lukt. Waar moet een teambuilding voor je aan voldoen? Wil je vooral elkaars krachten leren kennen? Daar kan een leuk uitje goed bij helpen, je ziet elkaar namelijk in een andere omgeving, waar iemand een andere gedaante kan aannemen. Ligt de nadruk op beter communiceren? Ook dat kan met een teambuilding activiteit verwezenlijkt worden. Het zijn slechts een paar voorbeelden, er valt nog veel meer te bereiken wanneer je met zijn allen Zierikzee gaat opzoeken. Wij kunnen een mooie teambuilding in deze Zeeuwse plaats dan ook van harte aanbevelen. Rest ons nog je veel plezier te wensen met je activiteit, waarbij het uitje en de inspirerende omgeving hopelijk mooie resultaten zullen hebben.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

 

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Zierikzee

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zierikzee

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Zierikzee of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

BBQ workshop als teambuilding in Zierikzee of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Zierikzee of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegenspel teambuilding Zierikzee
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Zierikzee

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Zierikzee, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zierikzee

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

City escape teambuilding Zierikzee
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Zierikzee

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zierikzee
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zierikzee

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Zierikzee of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zierikzee
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Zierikzee

ullie filmt? Bij dit teamuitje in Zierikzee of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Zierikzee, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Zierikzee
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Zierikzee

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Zierikzee of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zierikzee

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Zierikzee of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Zierikzee

Heisessie omgeving Zierikzee

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Zierikzee is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ZIERIKZEE
Teambuilding in Zierikzee, je zult niet de eerste zijn. Ook de kleinere plaatsen in de omgeving pikken wat dat betreft een graantje mee. Niet alleen de stad zelf, maar ook Nieuwerkerk en Ouwerkerk kunnen namelijk bezocht worden, wanneer je toch in de omgeving bent en even wat tijd over hebt. De combinatie met een grotere stad is prettig, na veel indrukken is het soms fijn even bij te komen in een ontspannende omgeving. Het ontspannen is namelijk toch een voornaam doel van teambuilding. Hoewel de prestaties uiteindelijk vooruit moeten gaan, zal dat het beste lukken wanneer iedereen zich goed en op zijn gemak voelt. Wanneer je samen iets ondernomen hebt kan de sfeer fijn en ongedwongen worden, waarna de resultaten op het werk uiteindelijk ook vooruit zullen gaan. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nu slecht gaat, maar een impuls kan iedereen op zijn tijd wel gebruiken. Bovendien is het natuurlijk belangrijk voor te blijven op de concurrentie. Dit zul je doen door voorop te lopen en je team tevreden te houden. Wij voorzien je graag van bruikbare tips om dit te doen. Kijk hiernaast voor leuke ideeën op het gebied van teambuilding in Zierikzee!

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt