Teambuilding en teamuitje Zandvoort

Ook voor Bloemendaal aan Zee, Bentveld, Aerdenhout en omgeving.

Teamuitjes en teambuilding Zandvoort

Wil je je team een boost geven in de prachtige omgeving van Zandvoort? Dan brengen wij je graag op ideeën met veel leuke teambuilding uitjes die hier te doen zijn. Heb je zelf al een idee hoe het er precies uit moet gaan zien? Of ben je nieuw in de teambuilding wereld? Dan maken wij je graag wegwijs door leuke uitjes voor te stellen, die je ook in Zandvoort kunt doen. De stad staat onder meer bekend om haar Circuit Park, waar op volle kracht geracet wordt. Dit maakt Zandvoort natuurlijk een uitstekende plek om vaart te maken met je bedrijf en waar nodig is bij te sturen. Ook moet er op zijn tijd natuurlijk even afgeremd worden, de juiste balans is namelijk erg belangrijk. Niet alleen het circuit, ook het strand is iets wat veel mensen naar Zandvoort trekt. Het toerisme is dan ook erg groot in de stad. Allereerst draaide het dorp vooral op visvangst, maar langzaam ontwikkelde het zich als een echte badplaats. Naast de zee trekt ook Circus Zandvoort, waar van alles te doen is, veel bekijks. Wanneer je teambuilding activiteit is afgelopen, is het dan ook zeker de moeite waard nog even in de omgeving te blijven. Inhoudelijke tips over het teamuitje zelf vind je hieronder.


Zoom around the world online teambuilding in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online teambuilding in Zandvoort

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Hoe mooi zou het zijn als de gehele wereld samen zou werken als een echt team om alle globale problemen op te kunnen lossen? Misschien kunnen jullie tijdens deze leuke online teambuilding het goede voorbeeld geven. Ditmaal spelen jullie namelijk allemaal een bekende wereldleider en gaan jullie aan de bak om een globale crisis op te lossen. Met jullie leiderschap skills, doorzettingsvermogen en creatieve denkvermogen gaat het jullie vast lukken. Tijdens deze teambuilding drukt het lot van de wereld zwaar op jullie schouders.  Zijn jullie in staat om met deze druk om te gaan, of zullen jullie bezwijken? Wil je meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Zandvoort? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson teambuilding Zandvoort
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Zandvoort

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze expeditie in Zandvoort of omgeving? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in de omgeving van Zandvoort, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Zandvoort

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Zandvoort. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Zandvoort
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Zandvoort

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Zandvoort

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Zandvoort of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als teambuilding feest op je eigen terrein in Zandvoort of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Lekker eten en borrelen onder het genot van lekkere muziek kan ook zorgen voor het verstevigen van de interne team banden, zeker na afloop van een bijzonder en heftig jaar. Misschien willen jullie daarom een teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving combineren met een foodtruck festival op 1.5 meter op jullie eigen terrein. Voor muziek, lekker eten en drinken wordt gezorgd. Dit evenement kan ook leuk zijn als een soort van kerstmarkt in plaats van een kerstborrel binnenshuis. Meer weten over dit inspirerende Foodtruck festival teambuilding feest op jullie eigen terrein? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Zandvoort

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Zandvoort of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in  Zandvoort
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Zandvoort

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Zandvoort
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Zandvoort

Inclusief heerlijk diner

Dit teamuitje begint op een hele bijzondere manier. Iedereen is lekker aan het werk en dan ineens, een video; de directeur is ontvoerd.... , chaos en paniek op de werkvloer. Gelukkig zijn jullie er om de middag weer tot een goed einde te brengen. Dit zinderende teamuitje in Zandvoort of omgeving is tevens inclusief een 3-gangen keuzediner. Voor meer informatie over dit help de directeur is ontvoerd teamuitje in Zandvoort of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Kookworkshop als teamuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als teamuitje in Zandvoort

De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Dan zal dat ook vast gelden voor de liefde voor je collega´s. Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Zandvoort (of directe omgeving) en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht (kijk ook eens op onze kookworkshop Amsterdam pagina). Diverse thema´s zijn mogelijk; ook zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte gerechten. Voor meer informatie over dit culinaire teamuitje, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Zandvoort

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Zandvoort? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Zandvoort
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Zandvoort

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in de omgeving van Zandvoort, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen en outdoor teambuilding Zandvoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Zandvoort

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Zandvoort of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Zandvoort

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Zandvoort of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Zandvoort

Heisessie omgeving Zandvoort

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Zandvoort is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Zandvoort of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Zandvoort of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Zandvoort of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING ZANDVOORT OF OMGEVING
Je kunt bij een teambuilding voor veel verschillende smaakjes kiezen in de vorm van diverse uitjes. Ga je bijvoorbeeld Gaat je teambuilding in Zandvoort plaatsvinden? Een uitstekende keus, er is zeker het nodige te beleven in Zandvoort. Vlak echter de omgeving ook niet uit: ook plaatsen die in de omgeving liggen hebben de nodige toeristische ervaring en ontvangen je dan ook graag. Zo is er bijvoorbeeld Bloemendaal aan Zee, een prachtige plaats die onder andere bekend is door haar hockeyvereniging. Ook is hier het park Kennemerland te vinden, een prachtig landschap waar je zeker moet zijn geweest als je in de omgeving bent. Een wandeling door de duinen en het bos zorgt er zeker voor dat je tot rust komt: een prettig idee na misschien wel een erg intensieve teambuilding. Want hoewel er natuurlijk ontspannen wordt op zo’n uitje, moet er absoluut ook hard gewerkt worden, om de teamgeest ook echt te verbeteren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld ook naar Heemstede of Bennebroek gaan. Ook is een grotere stad als Haarlem nog in de buurt, wanneer dat je voorkeur heeft. De hoofdstad van de provincie, tevens een stad met een erg mooi centrum. Er is kortom reden genoeg voor een uitstapje met het hele team richting Zandvoort en omgeving.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt