Teambuilding reizen

Voor teambuilding reizen in Nederland, België, Spanje en erbuiten.

feest.jpg

Teambuilding reizen

Hoewel een teambuilding reis een uitermate aangename aangelegenheid kan zijn, is het veel meer dan dat alleen. Het kan een krachtig middel zijn om de effectiviteit van het team te versterken. Tijdens een teambuilding reis leer je de de communicatie tussen de teamleden te verbeteren. Ook kun je werken aan het onderlinge vertrouwen tussen de teamleden onderling. Belangrijk kan wel zijn om voor elke teambuilding reis vooraf te bepalen wat de doelstellingen precies zijn en ook hoe objectief kan worden bepaald of deze doelstelling zijn gehaald. Op deze pagina vind je een aantal leuke bestemmingen voor een teambuilding reis. Van een incentive teambuilding reis in België tot een workation in het zonnige Spanje. Bekijk hieronder het aanbod leuke teambuilding reizen.

Teambuilding Ardennen (ook meerdaagse mogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding reis naar de Ardennen (meerdaagse mogelijkheden)

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding reis naar de Ardennen (ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens deze teambuilding reis zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over deze teambuilding reis? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Teambuilding reis naar Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Programma kan helemaal op maat worden gemaakt.

Zoekt u een fijne bestemming voor een (lang) teambuilding reis in het buitenland? Wellicht is deze teambuilding reis naar de Costa Blanca in Spanje dan een mooie oplossing. De regio Alicante heeft bijna altijd zonnig weer, mooie stranden, prima relax mogelijkheden en goede vergaderfaciliteiten. Vanaf uw aankomst op de luchthaven wordt u volledig ontzorgd door de kleinschalige incentive reisorganisatie in Torrevieja. Er zijn talloze mogelijkheden om een tailormade incentive pakket samen te stellen. 
Een voorbeeld van een lang teambuilding reis basispakket:
-4 nachten verblijf in een uitstekend hotel direct aan de Middellandse zee, een compleet vergaderarrangement, 
- een leuke en zeer smaakvolle activiteit aan de rand van het roze zoutmeer met showcooking,
- in zout ingelegde vis proeverij onder het genot van een aantal lokale goede wijnen,
- transfer van en naar Alicante Airport.
Deze voorbeeld teambuilding reis in Spanje is al mogelijk met Hotel met volpension vanaf €395,-* (Halfpension vanaf €350,-*) p.p. Los van deze activiteit zijn er talloze andere mogelijkheden. Op basis van uw wensen zal er een tailormade pakket worden samengesteld.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
excl. BTW vanaf
€200 p.p.

Teambuilding reis binnen Nederland: naar je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een leuke plek voor het organiseren van een teambuilding reis in Nederland of teambuilding met overnachting voor maximaal 30 personen? Wat dacht je dan van je eigen eiland? Geniet van een heerlijke reis met verschillende leuke activiteiten. Overnachten doe je in de herberg  met 6 hotelkamers of de 20 glamping tenten die op het terrein te vinden zijn. Voor je weet zitten jullie gezellig aan het het kampvuur op jullie eigen eiland.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam, 37 km van het centrum van Dordrecht, 57 km van het centrum van Breda, 45 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco, activiteiten

Wil je meer informatie over het organiseren van je teambuilding reis naar je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Personeelsfeest op een schitterende Zeetjalk
excl. BTW vanaf
€240 p.p.

Teambuilding reis in Nederland: zeilen op een schitterende Zeetjalk

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zijn jullie op zoek naar een teambuilding reis waarbij je jullie in contact brengt met de natuur en elkaar? Wellicht is een bedrijfsuitje zeilen dan een leuke optie? Op een fantastisch mooie zeilboot genieten jullie van een heerlijk bedrijfsuitje. Opschalen naar grotere groepen is eveneens mogelijk vanwege de mogelijkheid om bevriende vloot in te schakelen.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding reis of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Team building reis naar Forteiland Ijmuiden in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding reis. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Haarlem? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Evenementenlocatie met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Team building reis in Nederland: de Forest Cabins Drents Friese Wold met ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Willen jullie er met de afdeling even tussenuit tijdens een teambuilding reis in eigen land? Tot rust komen in de natuur en samen vergaderen, bijvoorbeeld bij het kampvuur, om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen? Dan is deze locatie een ideale plek om dit te doen. In heel charmante Forest Cabins genieten jullie van alle inspiratie die de natuur te bieden heeft tijdens een geweldige teambuilding reis. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding reis, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding reis naar Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding reis naar Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Voor het organiseren van een teambuilding met overnachting is het altijd lastig om de juiste locatie te vinden. Op een van de groepsaccommodaties van Hotel Landduin is bijzonder veel mogelijk. Met voldoende slaapkamers met badkamer tot vergaderzalen, van een mooie tuin tot zelfs een subtropisch zwembad in de directe omgeving, is er heel veel mogelijk voor meerdaagse teambuilding evenementen.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze teambuilding groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding reis naar Landgoed Leudal: 4 verschillende groepsaccommodaties
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Teambuilding reis naar Landgoed Leudal: 4 verschillende groepsaccommodaties

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Zijn jullie op zoek naar een grote locatie met voldoende overnachtingsgelegenheden voor grote groepen tot wel 173 personen? Dan is Landgoed Leudal een veelzijdig alternatief met een professionele keuken, een kampvuurplaats en een leuke bar met bijpassende ruimte. De omgeving is bosrijk en uitermate geschikt voor een teambuilding weekend of teambuilding week.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse teambuilding activiteiten in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding reis naar luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding reis naar luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Deze luxueuze groepsaccommodatie zorgt er vast en zeker voor dat jullie teambuilding week of weekend een succes zal worden. Geniet met het hele team van een heerlijke hottub of sauna, of ga op de fiets of met de taxi naar het centrum van Amsterdam of naar het heerlijke strand van Zandvoort. Bekijk hieronder meer informatie over deze unieke locatie voor jullie teambuilding week of weekend in de omgeving van Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse teambuilding in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding reizen in Spanje, Nederland, België en daarbuiten

Wil je een teambuilding reis maken met je team, maar wil je de CO2 uitstoot hierbij zo laag mogelijk houden, dan is het echt niet nodig om heel ver te gaan. Ook binnen Nederland of vlak erbuiten zijn hele leuke bestemmingen te vinden voor een geweldige teambuilding reis. Wil je in alle rust de tijd nemen voor elkaar, dan kies je bijvoorbeeld voor een verblijf in tiny houses in de bossen. Wil je zeker weten dat je niet gestoord zult worden, dan is het misschien een leuk idee om te kiezen voor je eigen eiland. En wat je misschien niet zult verwachten, er zijn meerdere privé eilanden beschikbaar in Nederland die uitermate geschikt zijn voor een teambuilding reis. Voor een actieve teambuilding in België is een bezoek aan de Ardennen een leuke aanrader. Hier trotseren jullie samen alle elementen om als één team glorieus te overleven. Een teambuilding zeilreis is ook een heel leuke manier om aan de communicatie tussen de teamleden te werken. Willen jullie wat verder reizen met het team en dan het liefste naar de zon? Waar kun je dan beter terecht dan in het zonovergoten Spanje. We wensen je heel veel plezier tijdens het organiseren van je teambuilding reis.

Klik direct door naar het teamuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland    
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teamuitjes Alkmaar    
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teamuitjes Amsterdam    
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teamuitjes Haarlem        
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teamuitjes Hoorn                
Regio Den Helder:                                                               Teamuitjes Den Helder                          
Regio Amstelveen:                                                              Teamuitjes Amstelveen

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teamuitjes Rotterdam    
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teamuitjes Den Haag    
Regio Scheveningen:                                                            Teamuitjes Scheveningen    
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teamuitjes Dordrecht    
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teamuitjes Delft    
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teamuitjes Leiden    
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teamuitjes Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teamuitjes Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teamuitjes Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk:                                                                  Teamuitjes Noordwijk
Regio Zandvoort:                                                                  Teamuitjes Zandvoort
Regio Katwijk:                                                                      Teamuitjes Katwijk
Regio Hoek van Holland:                                                       Teamuitjes Hoek van Holland

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teamuitjes Utrecht    
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teamuitjes Amersfoort
R
egio Hilversum:                                                                 Teamuitjes Hilversum

Teamuitjes Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teamuitjes Eindhoven    
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teamuitjes Tilburg    
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teamuitjes Den Bosch    
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teamuitjes Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teamuitjes Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teamuitjes Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teamuitjes Almere

Teamuitjes Limburg     
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teamuitjes Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teamuitjes Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teamuitjes Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teamuitjes Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teamuitjes Groningen

Teamuitjes Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teamuitjes Enschede    
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teamuitjes Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teamuitjes Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teamuitjes Almelo

Teamuitjes Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teamuitjes Arnhem    
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teamuitjes Apeldoorn    
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teamuitjes Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teamuitjes Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teamuitjes Ede

Teamuitjes Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teamuitjes Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teamuitjes Heerenveen

Teamuitjes Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teamuitjes Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teamuitjes Emmen

Teamuitjes Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teamuitjes Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teamuitjes Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teamuitjes Middelburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt