Teambuilding en teamuitje Noordwijk

Ook voor Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout, Ruigenhoek en omgeving

Teamuitjes en teambuilding Noordwijk

Zoek je een leuke teambuilding aan het strand? Dan is Noordwijk een uitstekende optie. Door haar mooie ligging, aan de Noordzee, zul je niet de eerste zijn die voor een teambuilding zijn heil zoekt in het oude vissersdorp. Uiteraard is een activiteit aan het strand, in het gedeelte van de stad dat bekend staat als Noordwijk-Buiten. In het centrum daarentegen heerst nog een ouderwetse rust, iets wat ook erg kan helpen wanneer je besluit het teamverband eens flink te verstevigen. Ieder heeft hierbij natuurlijk zijn eigen voorkeuren: terwijl de een graag de drukte en de gezelligheid van het strand opzoekt, zoekt de ander het liefst de luwte op. Weet je wat het best bij jouw team past? In Noordwijk heb je de keuze. Wist je trouwens dat de stad in 1398 stadsrechten kreeg, maar deze een jaar later al weer werden ingetrokken? Ironisch, aangezien de stadsrechten op 1 april verkregen waren. Dat het geen stad is, doet uiteraard niets af aan het toeristisch karakter, wellicht trekt het juist mensen aan. Aangezien veel bedrijven toch in de stad gevestigd zijn, is het leuk om die omgeving eens te verlaten en een prachtige plaats aan zee op te zoeken. Ben je benieuwd wat een teambuilding in Noordwijk inhoudt? Kijk dan hieronder.

Bedrijfsuitje Almere Workshop Almere

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Noordwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Noordwijk

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Noordwijk

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Noordwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Noordwijk

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Heel Holland grillt battle als teambuilding in Noordwijk

Tijdens deze inspirerende teambuilding activiteit in Noordwijk gaan jullie samen in groepjes strijden voor de felbegeerde eretitel “Grillmasters van de dag!” Want wie wil er nu niet met die titel pronken bij de koffieautomaat? Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze BBQ-lessen. De winnaars krijgen een heus cadeau waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Experience als teambuilding (optioneel met overnachting)

In zee ter hoogte van Haarlem

Soms is ¨heel leuk¨ gewoonweg niet voldoende en ben je op zoek naar echt iets speciaals. Dan komt deze Forteiland teambuilding Experience zeker in aanmerking voor jullie teambuilding evenement. Het begint al goed met een mooie boottocht over zee op weg naar het eiland dat op jullie ligt te wachten. Vanaf het eiland doemt het fort op aan de horizon. Na een prettige ontvangst met koffie en versnapering kan de Forteiland Teambuilding Experience pas echt beginnen. Hierbij kunnen jullie een keuze maken uit meerdere outdoor en indoor activiteiten (van sportieve activiteiten tot inspirerende games of teamgerichte opdrachten). Bij deze vanafprijs zijn overtocht, afgekochte drankjes en activiteiten inbegrepen. Ook is het mogelijk om een overnachting of feestavond bij te boeken (optioneel). Kijk ook eens op de Onemotion bedrijfsuitjes met overnachting. Wil je meer weten over deze Forteiland teambuilding activiteit niet ver van Noordwijk? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Noordwijk
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kroegenspel teambuilding Noordwijk

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Noordwijk, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Noordwijk
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Noordwijk

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Noordwijk of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Keuzehulp tip: Personeelsfeest met outdooractiviteit

Ben je op zoek naar een personeelsfeest met ook een actieve component? Dan is deze activiteit zeker een mooie aanrader. Dit bedrijfsfeest zal zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. En na afloop ga je natuurlijk genieten van een BBQ of ander diner en feestelijke muziek. Voor meer informatie over een outdoor personeelsfeest bij jou in de buurt, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Noordwijk

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Noordwijk of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Noordwijk

Heisessie omgeving Noordwijk

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Noordwijk is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

BBQ workshop als teambuilding in Noordwijk of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop als teambuilding in Noordwijk of omgeving

Tijdens deze kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop voel je je een echte Grillmaster. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste gerechten en leer hoe je voortaan je eigen gasten kunt verrassen met fantastische gerechten. Er worden grote stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je leert de belangrijkste technieken. Verschillende bijzondere grill-technieken passeren de revue en zullen je vast en zeker versteld doen staan.  Geen “Haute Cuisine” met allemaal kleine gerechten maar puur vlees, vis en bijgerechten uit de streek. Daar wordt nog lang over nagesproken. Wil je meer weten over deze heerlijk BBQ-workshop als invulling van je teambuilding activiteit in Noordwijk of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

TEAMBUILDING NOORDWIJK
Niet alleen Noordwijk zelf, ook de omliggende dorpen zijn geschikt voor een leuke teambuilding. Nu trekt Noordwijk zelf natuurlijk de nodige aandacht, wat onder andere blijkt uit het feit dat het Nederlands Elftal er altijd verzameld wanneer er een trainingskamp op het programma staat. Huis ter Duin is de plek  waar men met zijn allen verblijft. Ook trekt er jaarlijks een bloemencorso door de straten, die uiteindelijk in Haarlem eindigt. Ook het dorp Noordwijkerhout in de omgeving heeft haar eigen bloemencorso. Zo zijn in de omgeving, ook wel de Bollenstreek genoemd, vele bloembollen te vinden: het is kenmerkend voor de regio waarin Noordwijk zich bevindt. Ook is er nog Sassenheim, dat zich tegenwoordig niet meer bezighoudt met bloembollen, maar des te meer forenzen heeft wonen. Daarnaast heeft de industrie hier een grotere plaats gekregen. Een teambuilding in deze omgeving is dan ook niet meer dan logisch. Heb je een beter functionerend team voor ogen? Of wil je gewoon een gezellig uitje met zijn allen, in een ongedwongen sfeer? Dan nodigen we je van harte uit om eens een teambuilding activiteit in Noordwijk en omgeving te overwegen. De mogelijkheden zijn hiernaast te zien.

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
  • De scherpste prijzen in de markt