Teambuilding Helmond

Ook voor Gemert, Aarle-Rixtel, Lieshout, Bakel, Deurne, Stiphout, Mierlo, Someren, Asten en omgeving.

feest.jpg

Teamuitjes en teambuilding Helmond

In het zuid-oosten van Brabant kun je in meerdere plaatsen terecht, maar er is er maar 1 zoals Helmond. In de textielindrustrie is Helmond altijd een grote naam geweest. Door de aanwezige industrie is ook een goede teambuilding natuurlijk nooit ver weg. Wanneer je een stad zoekt die je voorziet in leuke uitjes, bedrijvigheid en tegelijkertijd een fijne sfeer, is Helmond een uitstekende keuze. de stad ziet je graag verschijnen om aan het teamverband te werken. Tijdens zo’n teambuilding uitje leer je van alles, waarbij je natuurlijk zelf specifieke accenten kunt leggen. Een ding is duidelijk: het draait om samenwerken. Door veel oog voor elkaar te hebben kan de dag mooie resultaten opleveren, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer. Het is belangrijk dat die ongedwongen blijft, zodat iedereen met een goed gevoel op de dag terugkijkt. Ook dat kan de teamspirit namelijk erg verhogen: een positieve ervaring die je met zijn allen hebt meegemaakt. Een moment waarop iedereen verenig wordt. Wij voorzien je graag van verschillende uitjes die ervoor zorgen dat de productiviteit en de sfeer allebei omhoog schieten. Kijk daarom op de site of jouw ideale uitje erbij zit, wat met ons ruime aanbod wel goed moet zitten.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Helmond
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit in Helmond

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over deze bijzondere teambuilding in Helmond of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Expeditie Robinson teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Helmond

Zijn jullie als team bestand tegen de opdrachten van deze expeditie in Helmond? Ga samen de uitdaging aan en laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. Strijd met en tegen elkaar om de eer en maak er een hele leuke dag van. Voor meer informatie over deze Expeditie teambuilding in de omgeving van Helmond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teamuitje in Helmond

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in Helmond? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

90´s citygame als teamuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als teamuitje in Helmond

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Wat was het toch een geweldige tijd,... zucht. In de jaren 90 van de vorige eeuw heerste er volop positivisme overal. En dat is iets wat we in de huidige tijd weer goed kunnen gebruiken. Duik tijdens dit teamuitje terug in de tijd van de Titanic, flippo's, Baywatch, de Macarena en laat nostalgische gevoelens herleven. Deze teambuilding activiteit is ook leuk voor jongeren die de jaren 90 zelf niet actief hebben meegemaakt. Meer informatie over dit teamuitje in Helmond? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Helmond
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal teambuilding activiteit in Helmond

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in Helmond? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Meerdaagse teambuilding in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 43 km van Helmond
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Meerdaagse teambuilding in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 43 km van Helmond

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Voor het organiseren van een teambuilding met overnachting is het altijd lastig om de juiste locatie te vinden. Op een van de groepsaccommodaties van Hotel Landduin is bijzonder veel mogelijk. Met voldoende slaapkamers met badkamer tot vergaderzalen, van een mooie tuin tot zelfs een subtropisch zwembad in de directe omgeving, is er heel veel mogelijk voor meerdaagse teambuilding evenementen.

Smiley face Gelegen in Hapert op 43 km van Helmond, 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze teambuilding groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Gestolen Rembrandt dinerspel teambuilding uitje in Helmond

Inclusief heerlijk diner

Het is een ramp voor de kunstwereld. Ondanks de intensieve beveiliging zijn kunstdieven er toch in geslaagd om een absoluut meesterwerk buit te maken. En terwijl de hele wereld in spanning afwacht, worden jullie ingeschakeld om het meesterwerk terug te brengen naar de rechtmatige eigenaren. Tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Helmond gaan jullie op jacht naar het meesterwerk. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch.Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Kroegenspel teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegenspel teambuilding Helmond

Inclusief heerlijk diner

Wat is er leuker dan weer even het studentenleven herbeleven? Met deze activiteit kun je je weer even helemaal “jong” voelen. Deze samenstelling van klassieke Pub Games; bestaande uit onder andere sjoelen, mexen en een biertapwedstrijd, is speciaal ontwikkeld om op speelse wijze elk team nader tot elkaar te brengen. Dit alles is inclusief heerlijk diner en diverse drankjesVoor meer informatie over deze Kroegenspel teambuilding in Helmond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweerman/vrouw voor 1 dag teambuilding in Helmond

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Jullie werken vast al een tijdje samen. Nu is het hoog tijd om de kracht van jullie team eens stevig uit te testen. En hoe kan dit beter dan d.m.v. een echte brandweer teambuilding. Jullie worden uitgerust als echt brandweerlieden en gaan samen het gevecht aan met vuur en rook onder begeleiding van specialisten uit het vak. Krijgen jullie het vuur gedoofd? Het is mogelijk om deze brandweer activiteit te combineren met serieuze teamcoaching. Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit in Helmond, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als ontspannen teamuitje in Helmond

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Na een lekkere wandeling komt iedereen weer in balans. En wat is er gezelliger dan om samen te wandelen met je collega's? Tijdens deze ontspannen teambuilding activiteit genieten jullie van een heerlijk walking dinner. Tussen de gangen van het eten door, wandelen jullie samen van restaurant naar restaurant. Wil je meer weten over deze ontspannen teambuilding activiteit in Helmond, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Helmond
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Helmond

Inclusief heerlijk diner

Soms weet je pas echt wat je precies aan je teamleden hebt,  als je onder hoge druk hebt moeten samenwerken. En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze bloedstollende teambuilding activiteit.  Door goed te communiceren en slim gebruik te maken van Virtual Reality technologie zouden jullie in staat moeten zijn om een grote ramp te voorkomen,  namelijk een gigantische bomexplosie. Ondertussen zien jullie de tijd langzaam wegtikken. Na (hopelijk een goede) afloop van dit teamuitje genieten jullie allen van een heerlijk diner. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Helmond, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt snel uitgebreide informatie.

City escape teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape teambuilding Helmond

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is deze enerverende teambuilding activiteit in Helmond of omgeving. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Gangsterhunt teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Gangsterhunt teambuilding Helmond

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Van Polen tot Spanje, van Griekenland tot Duitsland, ergens in Europa bevindt zich een gevaarlijke topcrimineel.  Het probleem is alleen dat niemand precies weet waar.  Gelukkig beschikken jullie over een fantastisch team met uitzonderlijke kwaliteiten.  En deze kwaliteiten zullen jullie aan moeten spreken om het gevaar te kunnen neutraliseren. Met welkomstdrankje en heerlijk diner wordt dit een geweldige teambuilding activiteit. Wil je meer weten over dit spannende teambuilding bedrijfsuitje met diner in Helmond, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Helmond of omgeving
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Help, we zijn gehackt teambuilding activiteit in Helmond of omgeving

Het zal je maar gebeuren. De dag gaat eigenlijk best wel lekker van start, iedereen heeft namelijk veel zin in het teamuitje. Maar dan ineens slaat het noodlot toe en voor jullie het weten zijn jullie verwikkeld in een bloedstollend cyberavontuur. Criminelen hebben jullie systemen overgenomen en jullie zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze hackende boeven te slim af te kunnen zijn. Bij deze teambuilding activiteit zal gebruik worden gemaakt van ipads. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in Helmond of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Helmond

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Helmond of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving van Helmond verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Helmond
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Een dag vol goede daden (MVO) teambuilding activiteit in Helmond

Wie goed doet, goed ontmoet. Het is zeker geen onzin en dat gaan jullie bewijzen tijdens dit leuke en nobele teamuitje in Helmond. Gewapend met een ipad gaan jullie de stad in in teams. Daar beantwoorden jullie vragen en verrichten jullie heldendaden aan de hand van heel leuke opdrachten, gewoon op straat. Samen werken jullie als team om de wereld een klein beetje leuker en mooier te maken.  Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Helmond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit Helmond

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Helmond of omgeving. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Helmond of omgeving
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als teambuilding activiteit in Helmond of omgeving

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in Helmond of omgeving is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Vergaderen en outdoor teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen en outdoor teambuilding Helmond

Ben je op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering, bedrijfspresentatie etc. en wil je naast het serieuze gedeelte ook een (geestelijk) ontspannend gedeelte in de vorm van een outdoor teambuilding activiteit? Wil je dat de deelnemers even bij kunnen komen in de frisse lucht. Of dienen de deelnemers te worden gesmeed tot een krachtige teammachine? Dan biedt dit vergaderen en outdoor teambuilding arrangement in Helmond of omgeving uitkomst. Meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding Helmond
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Helmond

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Rotterdam of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Helmond of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Helmond
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Helmond

Op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers nog intensiever te betrekken bij het bedrijf? Benieuwd hoe uw medewerkers het gedachtegoed van het bedrijf visueel zouden maken door het inzetten van het medium film? Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop ‘’maak je eigen commercial.’’ Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de video’s terug te kijken. Voor meer informatie over deze bijzondere teambuilding activiteit in Helmond of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Maak je eigen lipdub teamuitje Helmond
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Helmond

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Helmond of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Helmond, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Helmond
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding in Helmond

Na een periode van intensieve concentratie, neemt de productiviteit langzaam af. Het is dan hoog tijd voor een verfrissende break. Dat kan natuurlijk met een wandeling door de buitenlucht, maar hoe leuk is het om je vergadering in Helmond of omgeving te combineren met een verfrissende teambuilding activiteit. Onze partners zorgen ervoor dat jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Maar daarnaast zullen jullie worden meegenomen in een passende en originele (licht actieve) teambuilding activiteit. Voor meer informatie over dit leuke arrangement, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Heisessie omgeving Helmond

Heisessie omgeving Helmond

Is het hoog tijd om de voltallige directie een nieuwe strategische koers te bepalen? Of willen jullie de resultaten van het afgelopen jaar eens rustig kunnen bespreken? Een heisessie kan dan uitkomst bieden. Even met z´n allen weg van kantoor en in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Geniet van de schone lucht. Vindt samen een briljante oplossing voor dat ene lastige probleem. Of bekijk het bedrijf eens van een geheel andere kant. Zodra je hieronder een aanvraag verstuurd, gaan we aan de hand van jullie wensen op zoek naar de 2 best passende en bovendien nog beschikbare locaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk. Deze heisessie in de omgeving van Helmond is een verfrissende en inspirerende aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teamuitjes in Helmond en directe omgeving

Niet alleen Helmond zelf, ook plaatsen in de omgeving zijn natuurlijk leuke opties om te bezoeken tijdens een teambuilding uitje. Wellicht maak je er zelfs een heel weekend van, wij kunnen het ons goed voorstellen. Zo zou je bijvoorbeeld eens Mierlo kunnen bezoeken, of Deurne. Daarnaast is er Lieshout, de plaats waar de brouwerij van Bavaria staat. En ook in Helmond is voldoende te vinden, waar je wellicht snel aan het kasteel denkt. Dit is natuurlijk een mooie bezienswaardigheid, maar er is uiteraard nog veel meer. Een spontane, gezellige sfeer is hier natuurlijk aanwezig, het kan niet anders in een Brabantse plaats. De Helmonders worden tijdens carnaval Keijebijters genoemd en vergeten een paar dagen alle zorgen die ze hebben. Op diezelfde manier kun je zelf ook de zorgen die je hebt loslaten wanneer je een teambuilding in deze stad op touw zet. Wij zouden je keuze goed begrijpen en doen je graag suggesties. We maken het je graag makkelijk door je vast wat opties te bieden, rechtstreeks uit ons netwerk. Vervolgens kun je zelf zien of er iets voor je tussenzit. Vervolgens staat het je uiteraard vrij om meer informatie te vragen, wanneer iets je aanspreekt.

Klik direct door naar het teambuilding aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland     
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teambuilding Alkmaar     
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teambuilding Amsterdam     
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teambuilding Haarlem                                        

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teambuilding Rotterdam     
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teambuilding Den Haag     
Regio Scheveningen:                                                            Teambuilding Scheveningen     
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teambuilding Dordrecht     
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teambuilding Delft     
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teambuilding Leiden     
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teambuilding Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teambuilding Zoetermeer 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teambuilding Utrecht     
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teambuilding Amersfoort

Teambuilding Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teambuilding Eindhoven     
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teambuilding Tilburg     
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teambuilding Den Bosch     
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teambuilding Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teambuilding Almere

Teambuilding Limburg      
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teambuilding Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teambuilding Roermond 
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teambuilding Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teambuilding Groningen

Teambuilding Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teambuilding Enschede     
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teambuilding Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teambuilding Deventer 

Teambuilding Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teambuilding Arnhem     
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teambuilding Apeldoorn     
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teambuilding Nijmegen 

Teambuilding Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teambuilding Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teambuilding Heerenveen

Teambuilding Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teambuilding Assen 

Teambuilding Zeeland 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt