Teambuilding België

Voor teamuitjes en teambuilding activiteiten met of zonder overnachting in België.

feest.jpg

Teambuilding België

Hebben jij en je andere teamleden zin in een leuke teambuildingactiviteit? Teambuilding is een erg belangrijk maar vooral ook leuk aspect geworden voor zowel werkgevers als werknemers. Het organiseren van een teambuilding biedt de mogelijkheid je werknemers te betrekken en motiveren. Een teambuilding in België biedt organisaties de mogelijkheid om hun teams te versterken. Of je nu kiest voor een culinaire ervaring, avontuurlijke activiteiten, stadsspelen of diverse workshops. Het land staat bekend om de diverse cultuur, prachtige landschappen en bruisende steden. Hierdoor kent België talloze mogelijkheden die aan te passen zijn aan de specifieke behoeften en doelen van een organisatie. Wij hebben een groot aanbod mogelijkheden voor een teambuilding in België om zo een boeiende teambuilding ervaring te creëren. Hierbij kun je denken aan avontuurlijke activiteiten, maar ook aan het doen van verschillende workshops die opgezet zijn om de persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden van je medewerkers te bevorderen. Wat de activiteit ook is die bij jouw team past, teambuilding biedt de kans om de band tussen teamleden te versterken en elkaar op een andere manier te leren kennen. We helpen je graag verder een passende teambuilding in België te vinden. Alvast heel veel plezier op de teambuilding met jouw team!

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in België
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit in België

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Het is hoog tijd om de kracht van jullie team te testen tijdens een winterse expeditie. In teamverband gaan jullie aan de slag om te overleven onder pool condities. Van zelf vuur maken tot schieten met pijl en boog, voor dit winterse teambuilding spel zullen jullie team skills flink worden getest. Welk team weet deze uiteindelijk te winnen? Wil je meer weten over deze winterse teambuilding activiteit in België, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding in België
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding in België

Een filmcrew zal tot het uiterste moeten gaan om een film te maken die draait in alle bioscopen. En deze ultieme uitdaging gaan jullie nu ook aan als team. Jullie worden opgesplitst Jullie fungeren in één team als regisseur, cameraman, acteurs/actrices, etc. Hierbij krijgen jullie ondersteuning door professionals die jullie helpen om te komen tot de ultieme teamprestatie. Maar let op! Er zijn wel randvoorwaarden. Zo dienen jullie samen te bepalen waaraan jullie het filmbudget (nepgeld) willen besteden (kleding, hulpmiddelen etc.). Nadat de films zijn opgenomen, is het tijd om ze met de hele groep te bekijken en zullen de filmprijzen worden uitgereikt. Meer weten over dit bijzondere teamuitje in alle steden en regio´s in België? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in België
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als teambuilding in België

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De winter kan wel een beetje licht gebruiken. Gelukkig staat licht centraal tijdens deze teambuilding activiteit voor tijdens de donkere wintermaanden.  Tijdens deze speurtocht genieten jullie van licht in heel veel vormen en kleuren. Samen voeren jullie lichtgevende opdrachten uit lossen jullie Glow in the dark puzzels en raadsels op. Tijdens deze teambuilding activiteit verdrijven jullie dat donkere-dagen-gevoel met mooi licht.Wil je meer weten over dit lichtgevende teamuitje in België, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape game als teambuilding activiteit in België
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape game als teambuilding activiteit in België

Wat krijg je als je het populaire concept ¨escape room¨ combineert met het concept stadsspel? Het antwoord is dit enerverende teambuilding uitje in Belgische steden als Antwerpen, Gent, Brussel, Limburg, Brugge, Leuven, Kortrijk en de Vlaamse Kust. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier.

Après-ski winterspelen teambuilding in België
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen teambuilding in België

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Wist je dat de gezellige sfeer van après-ski feesten op wintersport groepsvakantie is ook bijzonder geschikt is om de onderlinge teambanden op een leuke manier te verstevigen. En dat is dan ook precies wat jullie gaan doen tijdens dit ludieke après-ski teambuilding uitje. Hierbij voeren jullie leuke opdrachten uit: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wil je meer weten over deze après-ski teambuilding activiteit in België, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje in België

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Hoe goed presteren jullie onder druk? Dat gaan jullie uittesten tijdens deze leuke teambuilding activiteit in diverse steden in Vlaanderen: van Kortrijk tot Antwerpen, van Leuven tot Oostende. Hoe goed zijn jullie in het opsporen van de voortvluchtigen? Of zijn de voortvluchtigen je toch te slim af. Bereid je voor op het ultieme kat-en-muis-spel. Meer weten over dit bijzondere teambuildingsuitje? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande aanvraagformulier. We wensen jullie bij voorbaat een goed jacht toe.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding in België
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding in België

Inclusief heerlijk diner

Het is een dag als altijd. Iedereen is hard aan het werk binnen het bedrijf, net als jullie team. Opeens vraagt een collega: ¨heeft iemand de directeur misschien gezien?¨ Ik heb hem vanochtend nog gezien tijdens de vergadering, zegt een andere collega. Maar dan volgt er ineens een video en wordt alles duidelijk: de directeur blijkt ontvoerd te zijn. En nu is het aan jullie om deze penibele situatie op te lossen. Natuurlijk gaan jullie aan de slag als een perfect werkend team om het doel te bereiken. Deze teambuilding activiteit in diverse steden in België is een spannende, ludieke en bovenal gezellige groepsactiviteit voor het hele team. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Teambuilding Ardennen (ook meerdaagse mogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding Ardennen (ook meerdaagse mogelijkheden)

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Is het hoog tijd om alle neuzen binnen de afdeling weer in dezelfde richting te krijgen? Of maken delen van het team een uitgebluste indruk en kan men wel wat frisse, nieuwe inspiratie gebruiken? Neem dan alle teamleden mee de natuur in voor een inspirerend teambuilding weekend in de Ardennen (ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht). Het is ook mogelijk om een korter verblijf aan te houden (bijv. 24 uur). Tijdens dit teambuilding weekend zullen jullie uiteraard te maken krijgen met een aantal intensieve outdoor activiteiten (raften, abseilen etc.), maar er zal ook voor gezelligheid worden gezorgd (BBQ, kampvuur etc.). De overnachting vindt plaats in aangename chalets. Kijk ook eens op de overige Onemotion bedrijfsuitjes in het buitenland. Wil je meer weten over dit teambuilding weekend? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding in België
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding in België

Inclusief heerlijk diner

Ben jij dol op escape rooms maar is de buitenlucht ook je grootste vriend? Combineer deze twee werelden. Terwijl je geniet van de frisse lucht ga je samen met je collega’s de meest complexe raadsels proberen op te lossen. Voorafgaand of na afloop kun je ook genieten van een heerlijk diner. Lukt het jou en je collega’s om te “ontsnappen” en zo het spel te winnen? Dit gaat vast en zeker een onvergetelijke dag worden. Meer informatie over deze teambuilding activiteit in steden als Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Oostende, Hasselt, Turnhout, Aalst en meer? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene knop en laat je inspireren.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in België

Inclusief heerlijk diner

Tijdens deze leuke en vooral spannende teambuilding activiteit ga je op zoek naar aanknopingspunten om een groot mysterie op te lossen. Dit is namelijk het vinden van de heilige graal. Werk maximaal samen, los raadsels op en leer tussendoor de stad meteen op een hele andere manier kennen. Hoe goed kunnen jullie je krachten bundelen? En hoe snel lukt het jullie om de heilige graal te vinden. Voorafgaand of na afloop van deze leuke activiteit geniet je van een heerlijk diner. Ben je enthousiast geworden over dit teamuitje in diverse steden in België: van Gent tot Oostende, van Antwerpen tot Brussel ? Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding reizen in België

België biedt geweldig veel mogelijkheden voor een interessante teambuilding met alle collega’s. Zo heeft België verschillende prachtige steden om te bezoeken, maar kent het ook mooie natuurgebieden en landschappen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk type gezelschap en budget teambuilding activiteiten te regelen zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar avontuurlijke teambuilding activiteiten zou je kunnen denken aan het Ardennen gebied. Hier zijn activiteiten mogelijk als kanoën, tokkelen en rotsklimmen. Dit bevordert de teamdynamiek door middel van het samen overwinnen van deze uitdagingen. Zijn de avontuurlijke Ardennen niet precies wat past bij jouw team, zou je ook kunnen denken aan een stadsspel in steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent. Tijdens zulke spellen worden teams uitgedaagd om samen te werken en hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Dit biedt een leuke interactieve manier om naast samenwerking te bevorderen ook de bezienswaardigheden en cultuur te ontdekken. Door samen met je collega’s naar België te gaan creëer je het gevoel van afstand van de dagelijkse werkomgeving, hierdoor kan de focus volledig liggen op het versterken van relaties en de teamdynamiek! We helpen je graag verder met ons grote aanbod aan teambuilding activiteiten om de teambuilding onvergetelijk te maken.

Klik direct door naar het teamuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland    
Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond etc:                         Teamuitjes Alkmaar    
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                      Teamuitjes Amsterdam    
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Teamuitjes Haarlem        
Regio Hoorn, Enkhuizen etc:                                                Teamuitjes Hoorn                
Regio Den Helder:                                                               Teamuitjes Den Helder                          
Regio Amstelveen:                                                              Teamuitjes Amstelveen

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,     etc:                   Teamuitjes Rotterdam    
Regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, etc:                       Teamuitjes Den Haag    
Regio Scheveningen:                                                            Teamuitjes Scheveningen    
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                      Teamuitjes Dordrecht    
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                      Teamuitjes Delft    
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Teamuitjes Leiden    
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                               Teamuitjes Gouda 
Regio Zoetermeer:                                                               Teamuitjes Zoetermeer 
Regio Alphen aan den Rijn:                                                   Teamuitjes Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk:                                                                  Teamuitjes Noordwijk
Regio Zandvoort:                                                                  Teamuitjes Zandvoort
Regio Katwijk:                                                                      Teamuitjes Katwijk
Regio Hoek van Holland:                                                       Teamuitjes Hoek van Holland

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                    Teamuitjes Utrecht    
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                      Teamuitjes Amersfoort
R
egio Hilversum:                                                                 Teamuitjes Hilversum

Teamuitjes Brabant
Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard,     etc:               Teamuitjes Eindhoven    
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                     Teamuitjes Tilburg    
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Teamuitjes Den Bosch    
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                           Teamuitjes Breda
Regio Oss, Heesch etc:                                                       Teamuitjes Oss 
Regio Helmond, Deurne, Venray, etc:                                   Teamuitjes Helmond

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                     Teamuitjes Almere

Teamuitjes Limburg     
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                       Teamuitjes Maastricht 
Regio Roermond etc:                                                          Teamuitjes Roermond 
Regio Sittard-Geleen etc:                                                    Teamuitjes Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Kerkrade, Brunssum etc:                              Teamuitjes Heerlen

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Teamuitjes Groningen

Teamuitjes Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer,     etc:                          Teamuitjes Enschede    
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                    Teamuitjes Zwolle 
Regio Deventer etc:                                                             Teamuitjes Deventer 
Regio Almelo:                                                                      Teamuitjes Almelo

Teamuitjes Gelderland
Regio Arnhem, Velp, etc:                                                     Teamuitjes Arnhem    
Regio Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, etc:                         Teamuitjes Apeldoorn    
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Teamuitjes Nijmegen 
Regio Doetinchem, etc:                                                       Teamuitjes Doetinchem
Regio Ede, Veenendaal etc:                                                 Teamuitjes Ede

Teamuitjes Friesland 
Regio Leeuwarden, Harlingen, Dokkum etc:                          Teamuitjes Leeuwarden 
Regio Heerenveen, Drachten, Sneek etc:                             Teamuitjes Heerenveen

Teamuitjes Drenthe 
Regio Assen, Appelscha etc:                                                Teamuitjes Assen 
Regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden etc:                          Teamuitjes Emmen

Teamuitjes Zeeland 
Regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen:                            Teamuitjes Terneuzen
Regio Zierikzee, Brouwersdam, Renesse:                             Teamuitjes Zierikzee
Regio Middelburg, Vlissingen etc:                                       Teamuitjes Middelburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Teambuilding tips

Teambuilding tips van de leukste teambuilding activiteiten tot uitdagende trainingen.

NL: www.onemotion.nl
BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf
 • De scherpste prijzen in de markt